hamid_shahrsaz 28933 ارسال شده در 1 آبان، 2011 خیلییییییییییییییییییییی سرم درد میکنه آخی چرا؟:banel_smiley_52: 3
sipi 923 ارسال شده در 2 آبان، 2011 سلام :w963:واقعا ممنون :dancegirl2: با اینکه زود رفتم:w821: همون یک ساعتی پیشتون بودم بهم خوش گذشت....:w14: راستی اسمم سپیده بود و هست و برای معرفی کامل باید بگم که من مامان سمیرا هستم 5
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 2 آبان، 2011 سمیرا خیلی باحال بودا اصلا میومد چیزی تعریف کنه ادم میترکید کاش همکلاسیم بود دوستش اما ساکت بود سپیده کلا ساکته و خانم خیلی با مرام و خوبه عاشخشممممممم قربونت عسلمممممممم باحالی از خودته:dancegirl2: یهنی میگی من حرف زدنم خنده دار بوووووووووود؟!!! یا دو سه تا خاطره ای که تعریف کردم خنده دار بود جرات داری اعصابمو خورد کن ببین چجوری میشم هنوز اون رومو ندیدی:Ghelyon: همرو وللشسمیرا به جرم مولتی یوزر بودن اخراج میشه :ws3::ws3: :w589: همین دیگه جنبه ندارید آدم حقایقو جلو روتون رو کنه دچار بیماری مسری انجمن پیچی شدیفک کنم دیروز از من گرفتی:ws3: خوش بگذره ینی نافرم مسری بوده انجمنه هی میپیچه:icon_pf (34): امروز داشتم فکر میکردم سمیرا داشت خاطره به زبون گیلکی میگفت تو متوجه شدی ؟ وای تو اسم میلادو گفتی ازش پرسیدی میفهمه یا نه اونم گفت میفهمه خیالم راحت شد اصلا حواسم به هدا جونی نبود:icon_pf (34): ولی خدایی حال کردی چه خوب رشتی حرف میزنم :persiana__hahaha: مهلومه که نه:ws3:فقط از عکس العملهای شما حدس زدم حتما چیزه جالبی داره میگه:persiana__hahaha: خوب عزیزم زودتر میگفتی یکی رو چلنگر میکردم مستقیما ترجمه کنه واست خیلی باحالی:ws28::ws28:همش تعریف بچه ها رو تو پارک کردیم کهموندیم خاطرات اون اوایلو تعریف کردیم که نصف شبا بچه ها شبیخون میزدن تو پروفها قربونت جوجوییییییی:dancegirl2: بچه تهرون بازی وای آره اینقد خودشو گرفته بود اه اه مثلا خان داداشم بود اصلا انگار نه انگار:icon_pf (34): من و میرزا رو نا امید کردی میلاد ما تازه اومدیم خونهعادت نکردیم دیدی میگم این این مدلیهمیگم قیافه مظلوم امینو نبینید همونقدر زیرش داره بابا شوخو کردمتو پست بعدش گفتم که میدونم منظورش این نیس هدا هم باجنبه تر از ایناس :ws3: دو به همزن میگم چیا گفتیااااااا آدم به خواهرش میگه ترشیده؟ یکم آبرو داری کن یکی میاد اینجا مهمونی میفهمه آبرومون میره خو مینا چی گفته؟ پشت سر من حرف زده؟ زود باش بوگو بینمممممممم 5
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 2 آبان، 2011 سلام :w963:واقعا ممنون :dancegirl2:با اینکه زود رفتم:w821: همون یک ساعتی پیشتون بودم بهم خوش گذشت....:w14: راستی اسمم سپیده بود و هست و برای معرفی کامل باید بگم که من مامان سمیرا هستم این شکلک (:w963:)اختصاصی مال منه چون خیلی بهم شبیهه حق نداری استفاده کنی ازش 3
am in 25041 سازنده ارسال شده در 2 آبان، 2011 :w589:همین دیگه جنبه ندارید آدم حقایقو جلو روتون رو کنه :ws3::ws3: جنبه چیه؟؟؟؟ ینی نافرم مسری بوده انجمنه هی میپیچه:icon_pf (34): :ws3: اوهوم بد فرمممممممممم امروز دو سعت پیچش گرفته بود آدم به خواهرش میگه ترشیده؟ یکم آبرو داری کن یکی میاد اینجا مهمونی میفهمه آبرومون میره خو مینا چی گفته؟ پشت سر من حرف زده؟ زود باش بوگو بینمممممممم خ زود شوهرش میدیم اینجوری:ws3: :ws3: گفت سمیرا بینیشو خیلی بد عمل کرده بود میلادم شاهده :ws28: 3
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 2 آبان، 2011 خ زود شوهرش میدیم اینجوری:ws3: :ws3: گفت سمیرا بینیشو خیلی بد عمل کرده بود میلادم شاهده :ws28: پوستشو میکنم شوخی شوخی با بینی منم شوخی؟ به روباه گفتن شاهدت کیه گفت دمم:w963: 4
am in 25041 سازنده ارسال شده در 2 آبان، 2011 خانومیبیا مامان منم شو دیدی که 12 سالمه نه خاطره تعریف کردنت باحال بود خوشم میومد با ادا اشاره میگفتی حال میکردم من کی پشت سر کشس حرف زدم اخه:jawdrop:حالا خوبه گفتم واسه همه ارزش قایلم:jawdrop: تو هم که تا اخر بودی دماخت اصلا معلوم نبود عملیه واسه ونوسو تا دیدم اومد تو چشمم اما تو نه خوب عمل کرده بودی واسه ونوسم خوشگل بود خوشم اومد اصلانم درباره دماخ کسی حرف نزدم خودتم دیدی رکم جلوت میگفتم دیگه اقا امین سعی کن حرفی که زده نشده رو نزنی چند جا دیگه هم رفتی گفتی مینا فلان گفته به روت نیاوردمااا شوخی قشنگی نیست امین بمنم گفت برو دماخت تابلوهه عمل کن اما من عمل نمیکنم یبار مردم زیر عمل چی بیجنبه 4
sipi 923 ارسال شده در 2 آبان، 2011 چرا نمیشم عسیسم:flowerysmile: مامان توم میشم:there: چه 4 تا بچه چه 5 تا:w36: 4
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 2 آبان، 2011 :w74:باز اینا دو تا کل کلو شرو کردن ینی امین ببینمت چشماتو با همین انگشتام از کاسه در میارم:w963: 4
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 2 آبان، 2011 خانومیبیا مامان منم شو دیدی که 12 سالمه نه خاطره تعریف کردنت باحال بود خوشم میومد با ادا اشاره میگفتی حال میکردم من کی پشت سر کشس حرف زدم اخه:jawdrop:حالا خوبه گفتم واسه همه ارزش قایلم:jawdrop: تو هم که تا اخر بودی دماخت اصلا معلوم نبود عملیه واسه ونوسو تا دیدم اومد تو چشمم اما تو نه خوب عمل کرده بودی واسه ونوسم خوشگل بود خوشم اومد اصلانم درباره دماخ کسی حرف نزدم خودتم دیدی رکم جلوت میگفتم دیگه اقا امین سعی کن حرفی که زده نشده رو نزنی چند جا دیگه هم رفتی گفتی مینا فلان گفته به روت نیاوردمااا شوخی قشنگی نیست امین بمنم گفت برو دماخت تابلوهه عمل کن اما من عمل نمیکنم یبار مردم زیر عمل چی نظرت درباره به قتل رسوندن امین چیه؟:w963: 4
am in 25041 سازنده ارسال شده در 2 آبان، 2011 :w74:باز اینا دو تا کل کلو شرو کردنینی امین ببینمت چشماتو با همین انگشتام از کاسه در میارم:w963: :banel_smiley_52::banel_smiley_52: دلت میاد 1
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 2 آبان، 2011 چرا نمیشم عسیسم:flowerysmile:مامان توم میشم:there: چه 4 تا بچه چه 5 تا:w36: میخوای مهد کودک وا کنی یکم تنظیم خانواده رو رعایت کن خو پس فردا میخوای شوور کنی جیب شوهرت به فنا میره با این همه بچه تازه گلناز و یلدا با جوراب سوراخ میان دانشگا:w821: هیچوقتم به من پول تو جیبی نمیدی همش باید برم سر چهار راه گدایی:w821: 3
am in 25041 سازنده ارسال شده در 2 آبان، 2011 نظرت درباره به قتل رسوندن امین چیه؟:w963: :smiley (18): عمریست جهانی در پی سر به نیستی ماست 3
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 2 آبان، 2011 آخی چرا؟:banel_smiley_52: از دست تو خودش میدونه دارم شوخی میکنم عکس مثل واقعی نیست که تو حرکاتتم اروم و سنجیده بود اخه به قول عمم با پرستیژ بیا برادر زاده عمم شو بمن که میگه عصا قورت داده خب خانوم مهندسی گفتنا؛ باید یکم کلاس میومدم؛(شوخیدما) سلام :w963:واقعا ممنون :dancegirl2: با اینکه زود رفتم:w821: همون یک ساعتی پیشتون بودم بهم خوش گذشت....:w14: راستی اسمم سپیده بود و هست و برای معرفی کامل باید بگم که من مامان سمیرا هستم سلاااااام سلاااام سپیده جون؛:62izy85:
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 2 آبان، 2011 :banel_smiley_52::banel_smiley_52: دلت میاد چرا نمیاد؟ چاخالو بادوم 4
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 2 آبان، 2011 :smiley (18): عمریست جهانی در پی سر به نیستی ماست خیله خوب ده امی جگرَ خون ناواکودن:w821: 4
am in 25041 سازنده ارسال شده در 2 آبان، 2011 چرا نمیاد؟ چاخالو بادوم خیله خوب ده امی جگرَ خون ناواکودن:w821: انخد بدیو بدیو بکنین کچل بشین مثل فرانه 3
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 2 آبان، 2011 اخ جونبابا نداریم؟ داداشم دارن؟ میشه داداش نداشته باشم من امینو واقعا خیلی دوست دارم کسی که دوست داشته باشم اذیت میکنم داداش چاخالوهه بعد من با کی کل کل کنم دیدی گفتم چاخه دماغش عملی نیست بنظرت؟ نه بابا دماغش مشت خورده با من کل بیا عزیزم :w963:حالا پایه ای بزنیم بکشیمش خودم با همین دستام خفش میکنم:w963: خیلی باحال رشتی میحرفییعنی حال میکنم من قربونت برم زاد نخند دل درد میگیری بلامیسر:persiana__hahaha: 4
ارسالهای توصیه شده