VINA 31339 ارسال شده در 3 آبان، 2011 معلوم شد گوشاتم مثل زبونت جامونده بود خداییش چای بهم ندادید ناراحت شدم:w00: اونجا که نوشته یود چایی لب دوز گفتم بخریم که نزاشتی منم دلم چایی میخواست میگفتی اره منم به بهونه تو میخوردم نگفتی که:w00: 1
VINA 31339 ارسال شده در 3 آبان، 2011 خب تو قالب جمله گفته بودما, خودت که یه کلمه هم در نیومد ازت, یه بار آروم گفتی به سمیرا چایی بریزه؛ یه بارم گفتی اونا کفترای من نیستن؛ یه بارم میوه اتفاقا تیکه های کلیدی مینداخت به قول تو تهرونی بازی در میاورد کوتاه میگفت اما میچسبوند 1
میلاد68 3471 ارسال شده در 3 آبان، 2011 اونجا که نوشته یود چایی لب دوز گفتم بخریم که نزاشتی منم دلم چایی میخواست میگفتی اره منم به بهونه تو میخوردم نگفتی که:w00: قیافه سمیرا رو مگه ندیدی تو همون چای خفمون میکرد منم چای میخواستم اما از ترس جونم بیخیال شدم 1
VINA 31339 ارسال شده در 3 آبان، 2011 قیافه سمیرا رو مگه ندیدی تو همون چای خفمون میکرد منم چای میخواستم اما از ترس جونم بیخیال شدم من اومدم خونه سریع دو تا چایی خوردمسمیرا با من 1
Neutron 60973 ارسال شده در 7 آبان، 2011 حالا چرا گریه!!؟؟؟ میدونی من رشت چقدر خاطره دارم؟ هی شما میگین ، میدون شهرداری، سبزه میدون، گلسار، صیقلان، خونه ابریشمی. 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 7 آبان، 2011 میدونی من رشت چقدر خاطر دارم؟ هی شما میگین ، میدون شهرداری، سبزه میدون، گلسار، صیقلان، خونه ابریشمی. نمیدونستم
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 7 آبان، 2011 حالا بدون. باشه، پس میتینگ بعدی تو هم بیا؛ 25 مهر؛ 24 مهر تولدم؛ 255 میام کادومو میگیرم دست خالی نیایا
Neutron 60973 ارسال شده در 7 آبان، 2011 باشه، پس میتینگ بعدی تو هم بیا؛ 25 مهر؛ 24 مهر تولدم؛ 255 میام کادومو میگیرم دست خالی نیایا عه... تولد کجاس؟ شام میدی؟ بریم پیتزا بیژن... 2
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 7 آبان، 2011 میدونی من رشت چقدر خاطره دارم؟ هی شما میگین ، میدون شهرداری، سبزه میدون، گلسار، صیقلان، خونه ابریشمی. آخیییییییییییییییی خونه ابریشمی کوجاس دیگه؟:confused:آها محمد یبار گفته بود فک کنم همونجا که شما درس میخوندین بود نه؟ 1
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 7 آبان، 2011 قیافه سمیرا رو مگه ندیدی تو همون چای خفمون میکرد منم چای میخواستم اما از ترس جونم بیخیال شدم من اومدم خونه سریع دو تا چایی خوردمسمیرا با من 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 7 آبان، 2011 عه... تولد کجاس؟ شام میدی؟ بریم پیتزا بیژن... تولد تو پارکه دیگه؛ شام که نه، اما قراره بچه ها ( میلاد و سمیرا و هدا و...) پول بذارن ؛ بریم پیتزا بخوریم؛ منم مهمونه اونام
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 7 آبان، 2011 تولد تو پارکه دیگه؛ شام که نه، اما قراره بچه ها ( میلاد و سمیرا و هدا و...) پول بذارن ؛ بریم پیتزا بخوریم؛ منم مهمونه اونام ااااااااا عمرا من اینجور وقتا یاد این میفتم که اصفهان به دنیا امدم رو من حساب وا نکن 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 7 آبان، 2011 ااااااااا عمرا من اینجور وقتا یاد این میفتم که اصفهان به دنیا امدم رو من حساب وا نکن اشتبا نکن عزیزم، من یادت میندازم که رشتی هستی
Neutron 60973 ارسال شده در 7 آبان، 2011 آخیییییییییییییییی خونه ابریشمی کوجاس دیگه؟:confused:آها محمد یبار گفته بود فک کنم همونجا که شما درس میخوندین بود نه؟ دانشکده مون بود. الان کردنش مرکز نخبگان یا یه همیچین چیزی. ما تو اون دانشکده زندگی کردیم. خودمون تمیزش کردیم خودمون آب حوضش رو کشیدیم. ابتکار دکتر پاکزاد مهربون بود به خاطر همین ما رو وابسته کرد به دانشکده. دوست نداشتیم بریم از اونجا. فارق التحصیل شدیم کلی گریه کردیم توی جشن فارق التحصیلی. خونه ابریشمی توی میدون صیقلانه ، توی کوچه ای که سرش یه آژانسه. و فقط برای بچه های شهرسازی بود. کنار شورای شهر رشت بود. تولد تو پارکه دیگه؛ شام که نه، اما قراره بچه ها ( میلاد و سمیرا و هدا و...) پول بذارن ؛ بریم پیتزا بخوریم؛ منم مهمونه اونام ما رو ول میکردن می رفتیم پیتزا بیژن. 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 7 آبان، 2011 ما رو ول میکردن می رفتیم پیتزا بیژن. بیژان کجاست ؟؟؟آشناست برام
Neutron 60973 ارسال شده در 7 آبان، 2011 بیژان کجاست ؟؟؟آشناست برام تو فلکه گازه. تو چه رشتی هستی بیژن رو بلد نیستی؟ :icon_pf (34): 2
ارسالهای توصیه شده