am in 25041 سازنده ارسال شده در 31 مهر، 2011 هدااااااااااااااا؟؟ما کی شرجی داریم؟؟؟یک در میلیون پیش بیاد:4chsmu1:فقط یه کمی دمای شهرمون بالاتره.....که اونم دانشمندان کشف کردن کلی فواید دنیوی و آخروی داره.... یکم هم ریز گرده داریم.....که توفیقیه واسمون.....خاک کربلاست..... اما خدایی اینها دریا که ندارن تو شهرشون....اما ما یه کارون داریم به چه عظمت......تازه جاده ساحلی خودمون از پارک ملت اینا هم بیتره من همه ی صحبتهای بالا رو تکذیب میکنم.....رشتی های محترم سوء استفاده از کاربری باعث نشر اکاذیب شده.....:ws3: 3
am in 25041 سازنده ارسال شده در 31 مهر، 2011 با این تاپیکتون یاد شمال کردم.خاطرات شمال محال یادم بره. ما که گفتیم بیا 3
سـارا 20071 ارسال شده در 31 مهر، 2011 مهر که همش بارونه اینجا.ایندفعه بخار شدین دفعه بعد موش آب کشیده میشین 3
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 31 مهر، 2011 من که گفتم من نبودم:banel_smiley_52: قرار بعدی رو زودتر بذاریم ؛ من باهات کار دارم
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 31 مهر، 2011 مهر که همش بارونه اینجا.ایندفعه بخار شدین دفعه بعد موش آب کشیده میشین سارا من 24 مهر تولدمه؛ پس بهتره 25 مهر میتینگ باشه ، تا بچه ها کادو بیارن دیگه؛ تازه هوا هم خیلییییییییییی خوبه
سـارا 20071 ارسال شده در 31 مهر، 2011 سارا من 24 مهر تولدمه؛ پس بهتره 25 مهر میتینگ باشه ، تا بچه ها کادو بیارن دیگه؛ تازه هوا هم خیلییییییییییی خوبه ایولللللللللللللللل :w14: کادو در مقابل شیرینی دیگههههههههههه..اگه بحث تفلده من میاممممممممم 4
hodaa 5489 ارسال شده در 31 مهر، 2011 با این تاپیکتون یاد شمال کردم.خاطرات شمال محال یادم بره. کدوم خاطرات ددی جون؟؟ مامانای 30 آبجی و داداشام و میگی؟ 5
from_hell 10964 ارسال شده در 31 مهر، 2011 هدااااااااااااااا؟؟ما کی شرجی داریم؟؟؟یک در میلیون پیش بیاد:4chsmu1:فقط یه کمی دمای شهرمون بالاتره.....که اونم دانشمندان کشف کردن کلی فواید دنیوی و آخروی داره.... یکم هم ریز گرده داریم.....که توفیقیه واسمون.....خاک کربلاست..... اما خدایی اینها دریا که ندارن تو شهرشون....اما ما یه کارون داریم به چه عظمت......تازه جاده ساحلی خودمون از پارک ملت اینا هم بیتره من همه ی صحبتهای بالا رو تکذیب میکنم.....رشتی های محترم سوء استفاده از کاربری باعث نشر اکاذیب شده.....:ws3: با اون قسمت اخروی ...دنیوی کلن موافقم... اون ریزه گرد ها هم که اصلا خود ...درهای ورودی بهشته.... جاده ساحلی هم که همتا نداره.... دریاشون هم کوچیکه.... کارون ما خط ترانزیتی کشتیه ...اینقدر عظمت داره.... :persiana__hahaha: .. اما خوب رشت هم خوبه در کنار همه این صحبتها.... اما من لاهیجان رو بیشتر دوس دارم.... 5
hodaa 5489 ارسال شده در 31 مهر، 2011 سارا من 24 مهر تولدمه؛ پس بهتره 25 مهر میتینگ باشه ، تا بچه ها کادو بیارن دیگه؛ تازه هوا هم خیلییییییییییی خوبه اووووووووووو.....کوتا 25 مهر.....همین 25ام تولد منه.....همین و جمع شیم دیگه واسه کادو هم هر گلی زدید به سر خودتون زدید.....ببینم چی کار میکنیداااا 4
سـارا 20071 ارسال شده در 31 مهر، 2011 بچه ها 26 بهمن هم یه میتینگ بزارین با کادو هم تشریف بیارین وگرنه من می زارم می رما 2
from_hell 10964 ارسال شده در 31 مهر، 2011 اووووووووووو.....کوتا 25 مهر.....همین 25ام تولد منه.....همین و جمع شیم دیگهواسه کادو هم هر گلی زدید به سر خودتون زدید.....ببینم چی کار میکنیداااا تولد منم 23 ام.....کادوها منم بدید به هدا.... 3
hodaa 5489 ارسال شده در 31 مهر، 2011 با اون قسمت اخروی ...دنیوی کلن موافقم...اون ریزه گرد ها هم که اصلا خود ...درهای ورودی بهشته.... جاده ساحلی هم که همتا نداره.... دریاشون هم کوچیکه.... کارون ما خط ترانزیتی کشتیه ...اینقدر عظمت داره.... :persiana__hahaha: .. اما خوب رشت هم خوبه در کنار همه این صحبتها.... اما من لاهیجان رو بیشتر دوس دارم.... هداااااااااااااا 4
hodaa 5489 ارسال شده در 31 مهر، 2011 تولد منم 23 ام.....کادوها منم بدید به هدا.... میگم هدا، تو منی یا من توام؟؟:JC_thinking: 2
ارسالهای توصیه شده