hamid_shahrsaz 28933 ارسال شده در 8 آبان، 2011 خوب شهر شوما شلوغ نیس که اینا هم که اومدن شلوغ نشده که!!! جاهای دیدنی تهرانو بلد نیستی مسخره نکن شهر ما رو! شهرک غرب سعادت آباد فرحزاد 2
hamid_shahrsaz 28933 ارسال شده در 8 آبان، 2011 نه بابا جان او نا رو که گفتم دیدنی نبود که!!! ادامه همون شوش مولوی راه آهن بووود:دی!!! تهرانی الان؟؟؟؟ میلاد نووور خوشم نمیاد خیلی گرونه!! جنساشم آشغاله!!! 1
hamid_shahrsaz 28933 ارسال شده در 8 آبان، 2011 روستاهای اطراف تهران خیلی قشنگن.کویر جنوب تهران و خیلی جاهای دیگه... 1
hamid_shahrsaz 28933 ارسال شده در 8 آبان، 2011 مهر میای تهران؟؟؟؟؟ برا اینکه همش میزنی به در و دیوار کفشو:دی!!! نگفتی یونیت کجاستا؟؟؟ 1
hamid_shahrsaz 28933 ارسال شده در 8 آبان، 2011 بعد ونک میگی بده؟؟؟؟ منم شنیدم رینه خیلی قشنگه اما هنوز نرفتم!!! باید برم یه سر.آب گرمم داره فکر کنم! 1
hamid_shahrsaz 28933 ارسال شده در 8 آبان، 2011 آخی حالا گریه نکن!!!!! همه که میگن خوبه آب گرمش اینجا خوابگاه گرفتی؟ چیکار به سید خندان داری آخه؟؟؟ حال کن چه حرفه ای دارم آمار میگیرم:دی 1
VINA 31339 ارسال شده در 8 آبان، 2011 آخی حالا گریه نکن!!!!!همه که میگن خوبه آب گرمش اینجا خوابگاه گرفتی؟ چیکار به سید خندان داری آخه؟؟؟ حال کن چه حرفه ای دارم آمار میگیرم:دی سید خندان واحداهای ازمثل ازاد قزوین نیست که اینجا دانشکده دانشکدس اب گرم خوبه ولی بشینی توش نری صورتتو بکنی زیر اب بقیشم سکرته
hamid_shahrsaz 28933 ارسال شده در 8 آبان، 2011 بله بله!!!! تهران شمالی پس!!!! احیانا تقاطع جردنم کلاس نداری؟؟؟ البته شاید تهران مرکز باشی!!!! فارسی رو پاس بدار شخصیه! 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 8 آبان، 2011 مگه مورچه تهرانیارو گاز نمیگیرهتو فک کردی مورچه های اینجا خودیارو میشناسن لجشونو سر غیر گیلانی خالی میکنن قشنگ گفتی سمیرا
VINA 31339 ارسال شده در 8 آبان، 2011 بله بله!!!!تهران شمالی پس!!!! احیانا تقاطع جردنم کلاس نداری؟؟؟ البته شاید تهران مرکز باشی!!!! فارسی رو پاس بدار شخصیه! تهران شمال که صنایع نداره جردن همون افریقاس؟نه اونجا نیستم دانشگاه الزهرا همون طرفاس؟ 1
hamid_shahrsaz 28933 ارسال شده در 8 آبان، 2011 من دوستم صنایع تهران شمال میخونه بقیه سوالاتم نمیدونم 1
VINA 31339 ارسال شده در 8 آبان، 2011 من دوستم صنایع تهران شمال میخونهبقیه سوالاتم نمیدونم جردن یکی بالاتر از گاندیه؟اگه همون که افریقاس اااانه من اونجا نیستم 1
hamid_shahrsaz 28933 ارسال شده در 8 آبان، 2011 جردن تو میرداماده!!! اینجاهایی که میگی من نمیدونم کجاست پس تهران مرکزی:دی!!! شایدم تهران جنوب
VINA 31339 ارسال شده در 8 آبان، 2011 جردن تو میرداماده!!!اینجاهایی که میگی من نمیدونم کجاست پس تهران مرکزی:دی!!! شایدم تهران جنوب نه این دو تا هم نیستم جردن ؟اگه همون افریقایی که من میگم باشه بالاتر از ونک به طرف جهان کودک 1
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 8 آبان، 2011 مگه مورچه تهرانیارو گاز نمیگیرهتو فک کردی مورچه های اینجا خودیارو میشناسن لجشونو سر غیر گیلانی خالی میکنن آره پ چی شمالی هوششون زیاد مورچه هاشونم باهوشن حالا اینو برا چی گاز گرفتن موندم،لابد بوی دود میداده فمیدن ترونیه 2
VINA 31339 ارسال شده در 8 آبان، 2011 آره پ چیشمالی هوششون زیاد مورچه هاشونم باهوشن حالا اینو برا چی گاز گرفتن موندم،لابد بوی دود میداده فمیدن ترونیه اره شمالی ها باهوشندیدی رتبه دو و هشت ریاضی گیلانی بودن نه رو لونشون نشسته بود
ارسالهای توصیه شده