hodaa 5489 ارسال شده در 1 آبان، 2011 امروز داشتم فکر میکردم سمیرا داشت خاطره به زبون گیلکی میگفت تو متوجه شدی ؟ مهلومه که نه:ws3: فقط از عکس العملهای شما حدس زدم حتما چیزه جالبی داره میگه:persiana__hahaha: 3
hodaa 5489 ارسال شده در 1 آبان، 2011 من یه میلاد گفتم متوجه شدی یا نهاما اصلا یادم نبود تو هم بلد نیستی شرمندت عزیزم:ws2: خواهش عزیزم 2
island1991 416 ارسال شده در 1 آبان، 2011 با اون قسمت اخروی ...دنیوی کلن موافقم...اون ریزه گرد ها هم که اصلا خود ...درهای ورودی بهشته.... جاده ساحلی هم که همتا نداره.... دریاشون هم کوچیکه.... کارون ما خط ترانزیتی کشتیه ...اینقدر عظمت داره.... :persiana__hahaha: .. اما خوب رشت هم خوبه در کنار همه این صحبتها.... اما من لاهیجان رو بیشتر دوس دارم.... اووووووووووو.....کوتا 25 مهر.....همین 25ام تولد منه.....همین و جمع شیم دیگهواسه کادو هم هر گلی زدید به سر خودتون زدید.....ببینم چی کار میکنیداااا تولد منم 23 ام.....کادوها منم بدید به هدا.... منم 24م.... جووووونم.... خوب لاهیجان بیشتر رفتم.... پس چرا پیش من نیومدی؟! بچه ها جووووونی ؛بچه ها جوووووووونی یه خبر داغه داغ میدونین چرا دیروز داداش رضا (rezamtjame) نیووووومد چون چون؛ رفته بودن بله برون؛ عروس خانوم هم بله رو گفتن؛ داداشی جونم؛یه عاااااااااااااااااااااالمه تبرییییییییییییییییییییک میگم؛ ایشالله خوشبخت بشین و به پای هم پیر بشین موبارک باشهههههههههه.................. 4
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 1 آبان، 2011 راستی ؛رو چمنا هم که نشسته بودیم، این میلاد هم هی بچه تهرون بازی در میاورد ؛هی پا میشد میشِست؛ میگفت مورچه ها منو خوردن
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 1 آبان، 2011 من چقدر مشتاق شدم ونوسو ببینم.... واقعا عکسم تو فیس هست؛ اگه اونجایی منم هستم؛ حضورا هم تشریف بیارین رشت ؛ در خدمتم؛ یخ بهشت توت فرنگی هم میدم بهتون
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 1 آبان، 2011 خب نمیشه پ.خ بدی بهم؟؟؟من فیسبوک سخته برام(رو رو داری؟) چیو بدم؟؟؟؟؟ آره دارم منم که دیگه چیزشکن ندارم برم
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 1 آبان، 2011 همون عکس فیستو....... :ws3: تو پخ اسمو فمیلمو میگم ؛ رفتی فیس ببینی گلم ؛ البته اون عکسمم اینقده رنگشو دستکاری کردم قیافم معلوم نیس؛ ایشالله میتینگ بعدی بفرمیو رشت عزیزم ؛ با بر و بچ رشتی آشنا شی؛ مخصوصا مینا؛ اینقده خاطرات خوب داره
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 1 آبان، 2011 حالا نصیحتما نشنیده بگیر ببین چی میشهفقط بگو رشتی ام دیگه بشینو ببین :w00: اخه عکس مگه متحرکه:w00: :icon_razz::icon_razz: میناااااااا میام میخورمتا اون ونوسو که دیدین...یه چیزیه تو مایه های من 3
hamid_shahrsaz 28933 ارسال شده در 1 آبان، 2011 اینقدر گفتید حرف میزنم زدم با پارچ لبمو بریدم دیگه ببینم کی تو میتینگاتون حرف میزنه :w58::w58::w58: لیوان هم چیز خوبیه ها! 3
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 1 آبان، 2011 وایییییییییی واییییییییییییییییییییییییی داداش رضااااااااااااااااااااااااااااااااااااا بابا مبارکهههههههههههههههههههههههههههههه وای چیقد خوشحال شدم :ws3::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2::flowerysmile::flowerysmile::flowerysmile: سمیرااااااااااااااااا......این یهنی من پیرم؟؟:vahidrk: :ws3: ااااااااااااااااااااااا هدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا نا امیدم کردی که دخترررررررر این حرفا چیه میگم ینی خیلی کمتر از سنت نشون میدی و خشکل و خوب موندی نگفتم که پیری به هر حال اگر حرفم باعث سوء برداشتت شد ببخشید... نه میخواست بگه ترشیدی، دی::w02: من هرگز چنین جسارتی نکردم اصلا منظورم یه چیز دیگه بود:w821: 3
am in 25041 سازنده ارسال شده در 1 آبان، 2011 من هرگز چنین جسارتی نکردم اصلا منظورم یه چیز دیگه بود:w821: بابا شوخو کردم تو پست بعدش گفتم که میدونم منظورش این نیس هدا هم باجنبه تر از ایناس :ws3: یدی میگم این این مدلیهمیگم قیافه مظلوم امینو نبینید همونقدر زیرش داره دو به همزن میگم چیا گفتیااااااا 4
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 1 آبان، 2011 حالا نصیحتما نشنیده بگیر ببین چی میشهفقط بگو رشتی ام دیگه بشینو ببین :w00: اخه عکس مگه متحرکه:w00: چه ربطی به متحرک داره؟ :icon_razz::icon_razz:میناااااااا میام میخورمتا اون ونوسو که دیدین...یه چیزیه تو مایه های من واقعا؟!! خیلییییییییییییییییییییی سرم درد میکنه
ارسالهای توصیه شده