hamid_shahrsaz 28933 ارسال شده در 8 آبان، 2011 نه این دو تا هم نیستم جردن ؟اگه همون افریقایی که من میگم باشه بالاتر از ونک به طرف جهان کودک مطمینی تهران میخونی؟ 1
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 8 آبان، 2011 اره شمالی ها باهوشندیدی رتبه دو و هشت ریاضی گیلانی بودن نه رو لونشون نشسته بود باید کالبد شکافی بشه میلاد احتمالا نیش های کاری خورده ولی صداش در نیومده
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 8 آبان، 2011 :ws28: من دلم واسه تهران تنگ شده دلم واسه مسیر ونک چها راه جهان کودک تنگ شده دلم واسه پارک رسالت تنگ شده دلم واسه غروبای جمعه تهران که دلتنگی میاره هم تنگ شده من پشیمونم اصلا تنگ نشده چیه تا بریم باید درس بخونیمهمینجا میخوابیم خوشی زده زیر دلمون مگه ایندفعه اومدی تهران سرتو بگیر بالا سه بار بگو:یا تهران،یا تهران،یاتهران،بعدشم بگو دوست دارم تهران:w00:خوبه،بعد میگن افزایش جمعیت رو نمیدونیم دلیلش چیه از 4 تا 6 سالگی فقطبعد رشت تا18 سالگی رشت بعدم خانواده رشت خودم دانشجوی تهران شدم مارکو پولو یا جوودی ابود نیستی؟ اره شمالی ها باهوشندیدی رتبه دو و هشت ریاضی گیلانی بودن نه رو لونشون نشسته بود چه سریع بُل میگیره:w00:دوهفته پیش اینو بهت میگفتم حرفی برای گفتن نداشتی 1
VINA 31339 ارسال شده در 8 آبان، 2011 مطمینی تهران میخونی؟ اره خواجه نصیر میخونم ایندفعه اومدی تهران سرتو بگیر بالا سه بار بگو:یا تهران،یا تهران،یاتهران،بعدشم بگو دوست دارم تهران:w00:خوبه،بعد میگن افزایش جمعیت رو نمیدونیم دلیلش چیه مارکو پولو یا جوودی ابود نیستی؟ چه سریع بُل میگیره:w00:دوهفته پیش اینو بهت میگفتم حرفی برای گفتن نداشتی نموگم چطور شماها تا یه چیزی میشه سر ماشینو میندازید شمال خیلی هم دلتون بخواد دانشجو اونجا باشم نه حنام کی گفته ؟ اونموقع هم میگفتی میگفتم پروفسور سمیعی نفر اول مغز و جراح دنیا یه رشتیه دکتر نویانی که تو کا نا دا جز جراحای برتر یه رشتیه 2
sipi 923 ارسال شده در 8 آبان، 2011 کی گفته ؟ اونموقع هم میگفتی میگفتم پروفسور سمیعی نفر اول مغز و جراح دنیا یه رشتیه دکتر نویانی که تو کامادا جز جراحای برتر یه رشتیه رشتیا ترکوندنا همهش به خاطر ماهیه ها........... 2
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 8 آبان، 2011 ارهخواجه نصیر میخونم نموگم چطور شماها تا یه چیزی میشه سر ماشینو میندازید شمال خیلی هم دلتون بخواد دانشجو اونجا باشم نه حنام کی گفته ؟ اونموقع هم میگفتی میگفتم پروفسور سمیعی نفر اول مغز و جراح دنیا یه رشتیه دکتر نویانی که تو کامادا جز جراحای برتر یه رشتیه 1
VINA 31339 ارسال شده در 8 آبان، 2011 خواجه نصیر:jawdrop::jawdrop::jawdrop: چیه؟:w00:فکتو جمع کن:w00: کامادا=کانادا؟ خنده داره سریع نوشتم خو [quote name=رشتیا ترکوندنا همهش به خاطر ماهیه ها...........[/quote] همیشه یادت باشه یه رشتی میتونه 2
sipi 923 ارسال شده در 8 آبان، 2011 همیشه یادت باشه یه رشتی میتونه من كه رشتي نيستم اما آره واقعا رشتيا تو هر چيزي اولن. البته خوبشااااااااا 2
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 8 آبان، 2011 یه هفته از میتینگ گذشت داره باااارون میااااااااااااااااااااااد
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 8 آبان، 2011 :ws28: من دلم واسه تهران تنگ شده دلم واسه مسیر ونک چها راه جهان کودک تنگ شده دلم واسه پارک رسالت تنگ شده دلم واسه غروبای جمعه تهران که دلتنگی میاره هم تنگ شده من پشیمونم اصلا تنگ نشده چیه تا بریم باید درس بخونیمهمینجا میخوابیم خوشی زده زیر دلمون مگه آها بابا چیه تهرون دود و دم فقط رشت اصفهان شیرازو عشق است آره پ چیشمالی هوششون زیاد مورچه هاشونم باهوشن حالا اینو برا چی گاز گرفتن موندم،لابد بوی دود میداده فمیدن ترونیه البته میلاد خودیه ها گویا مورچه ها یکم دچار تشنج مغزی شده بودن شایدم فهمیده بودن خیانت کرده رفته تهرون زندگی میکنه واسه همون... قشنگ گفتی سمیرا 1
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 8 آبان، 2011 یه هفته از میتینگ گذشت داره باااارون میااااااااااااااااااااااد همیشه رشت وقتی بارونی میشه دلم میگیرهبارونو دوس ندارم... 2
ارسالهای توصیه شده