میلاد68 3471 ارسال شده در 8 آبان، 2011 میلاد:باشه خودت نخواستی کاربرد(کالبد)شکافی شی، میریم سراغ شکافت هسته ای پس اول دکترشو تعیین کنید ببینم خوشم میاد یا نه
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 8 آبان، 2011 اول دکترشو تعیین کنید ببینم خوشم میاد یا نه خوشت بیاد،نیاد باید شکافت هسته ای بشیخودم عمل رو انجام میدم دکتر سمیرا به بخش اورژانس(دکتر بیهوشی و وردست منه) 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 8 آبان، 2011 خوشت بیاد،نیاد باید شکافت هسته ای بشیخودم عمل رو انجام میدمدکتر سمیرا به بخش اورژانس(دکتر بیهوشی و وردست منه) هسته ای!!؟؟؟؟؟؟؟؟
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 8 آبان، 2011 هسته ای!!؟؟؟؟؟؟؟؟ آره خودش انتخاب کرد باید ببینیم نیش و زهر مورچه ها تا کجا رسوخ کرده،الان داغه به خصوص اینکه دم لونه مورچه هم نشسته بوده،احتمالا مورد حمله ملکه هم قرار گرفته سمیرا که نیست،تو بیهوشش کن،جوری که تا یه هفته بعد از عمل هم به هوش نیاد:vahidrk:
میلاد68 3471 ارسال شده در 8 آبان، 2011 خوشت بیاد،نیاد باید شکافت هسته ای بشیخودم عمل رو انجام میدمدکتر سمیرا به بخش اورژانس(دکتر بیهوشی و وردست منه) حمید جان فدات تاحالا گفتگو درمانی شنیدی مثل یه معجزه هستش خوب شدم دستت درد نکنه مزاحم بقیه نشو ما رفتیم دیگه 1
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 8 آبان، 2011 حمید جان فدات تاحالا گفتگو درمانی شنیدی مثل یه معجزه هستش خوب شدم دستت درد نکنه مزاحم بقیه نشو ما رفتیم دیگه نه،داغی هنوز دکتر رو عوض کنم خوبه؟ به سلامت:icon_pf (44): 1
میلاد68 3471 ارسال شده در 8 آبان، 2011 نه،داغی هنوزدکتر رو عوض کنم خوبه؟ به سلامت:icon_pf (44): مثل اینکه تو حالت ازمن خراب تره قرصاتو خردی به موقع باید بخوری ها درجه بدنت چنده ونوس من دستم بنده یه آمپور هوا به این حمید بزن همشو نزنی برای چند نفر دیگه هم نگه دار 1
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 8 آبان، 2011 مثل اینکه تو حالت ازمن خراب تره قرصاتو خردی به موقع باید بخوری ها درجه بدنت چنده ونوس من دستم بنده یه آمپور هوا به این حمید بزن همشو نزنی برای چند نفر دیگه هم نگه دار بشین آمپولتو بخور انقدم نق نزن
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 8 آبان، 2011 مثل اینکه تو حالت ازمن خراب تره قرصاتو خردی به موقع باید بخوری ها درجه بدنت چنده ونوس من دستم بنده یه آمپور هوا به این حمید بزن همشو نزنی برای چند نفر دیگه هم نگه دار چند نفر؟؟؟؟ بازم هستن مگه؟؟؟ ولی حمید راست میگه ها داغی ؛
میلاد68 3471 ارسال شده در 8 آبان، 2011 بشین آمپولتو بخور انقدم نق نزن حمید جان بحثو عوض نکن ونوس متخصص |آمپوره نترس دستتو بده من و آماده باش
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 8 آبان، 2011 بشین آمپولتو بخور انقدم نق نزن تو دارالمجانین نبودی؟؟؟
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 8 آبان، 2011 حمید جان بحثو عوض نکن ونوس متخصص |آمپوره نترس دستتو بده من و آماده باش من آمپول بزنم
میلاد68 3471 ارسال شده در 8 آبان، 2011 چرا هم سلولی بودیم حمید خودت بیا ونوس آمپورتو بزنه سپیده خانم که امده سرمتم ایشون میزنه اگه دیر بیای مینا میرسه تیغ جراحیو دیگه نمیشه ازش گرفتا خود دانی 2
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 8 آبان، 2011 دیگه آمپول و اینا رو ول کنید خاطره تعریف کنید به زور و با کمک ما 30 صفحه پر کردید ها
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 8 آبان، 2011 حمید خودت بیا ونوس آمپورتو بزنه سپیده خانم که امده سرمتم ایشون میزنه اگه دیر بیای مینا میرسه تیغ جراحیو دیگه نمیشه ازش گرفتا خود دانی میلاد اینجا هم مظلوم نمایی؟ برو تو اتاقت الان میگم پرستار بیاد با قیف قرصاتو بریزه تو حلقت 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 8 آبان، 2011 بس کنید جفتتون بخوابید رو تخت ببینم؛ سپیده هستی؛ کمک کنی؟؟؟ به هر دوشون یه آرامبخش بزن
میلاد68 3471 ارسال شده در 8 آبان، 2011 دیگه [/url]آمپول و اینا رو ول کنیدخاطره تعریف کنید به زور و با کمک ما 30 صفحه پر کردید ها میلاد اینجا هم مظلوم نمایی؟ برو تو اتاقت الان میگم پرستار بیاد با قیف قرصاتو بریزه تو حلقت چرا بحثو میپیچونی مینا بیاد دیگه از ما کاری ساخته نیستا همه شاهد باشن من بهش گفتما یه میتینگ ما رفتیم همتون اومدید اینجا از ... که چه کردیدو حی غصه میخورید که چرا نیومدید 2
ارسالهای توصیه شده