* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 8 آبان، 2011 چرا بحثو میپیچونی مینا بیاد دیگه از ما کاری ساخته نیستا همه شاهد باشن من بهش گفتمایه میتینگ ما رفتیم همتون اومدید اینجا از ... که چه کردیدو حی غصه میخورید که چرا نیومدید ... ???? ذوق؟ حسودی؟ حرص؟
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 8 آبان، 2011 چرا بحثو میپیچونی مینا بیاد دیگه از ما کاری ساخته نیستا همه شاهد باشن من بهش گفتمایه میتینگ ما رفتیم همتون اومدید اینجا از ... که چه کردیدو حی غصه میخورید که چرا نیومدید چرا انقدر سوتی میدی؟:icon_pf (34):اینا علائم چیه میلاد؟
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 8 آبان، 2011 حمید آواتار منو ببین اینجا سر و صدا نکنیا داری تو بینی مبارکت دنبال مورچه های میتینگ میگردی
میلاد68 3471 ارسال شده در 8 آبان، 2011 ... ???? ذوق؟ حسودی؟ حرص؟ ونوس یه گزینه دیگه بزار بچه ها بیان خودشون جوابو بدن
میلاد68 3471 ارسال شده در 8 آبان، 2011 چرا انقدر سوتی میدی؟:icon_pf (34):اینا علائم چیه میلاد؟ از الاعم تایپ با شماست من که این طوری نبودم ونوس هم اینجا شاهده 1
sipi 923 ارسال شده در 8 آبان، 2011 چرا بحثو میپیچونی مینا بیاد دیگه از ما کاری ساخته نیستا همه شاهد باشن من بهش گفتمایه میتینگ ما رفتیم همتون اومدید اینجا از ... که چه کردیدو حی غصه میخورید که چرا نیومدید چرا بحثو عوض ميكني ؟ بگو ميترسم ديگه 3
میلاد68 3471 ارسال شده در 8 آبان، 2011 داری تو بینی مبارکت دنبال مورچه های میتینگ میگردی طرح قافل گیری مورچه ها رو شروع کردم شما اگه دستتو شستی و تمیزه کمکم کن 3
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 8 آبان، 2011 طرح قافل گیری مورچه ها رو شروع کردم شما اگه دستتو شستی و تمیزه کمکم کن نه،بینی وسیله شخصیه،بعدش میتونی به جای گوش کوب استفاده کنی ازش و گوشت کوبیده درست کنی باش سعی کن ملکه رو غافلگیر کنی اول 1
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 8 آبان، 2011 از الاعم تایپ با شماست من که این طوری نبودم ونوس هم اینجا شاهده شاهد چی؟؟؟ من هیچی نمیدونما طرح قافل گیری مورچه ها رو شروع کردم شما اگه دستتو شستی و تمیزه کمکم کن باحال بود
میلاد68 3471 ارسال شده در 8 آبان، 2011 نه،بینی وسیله شخصیه،بعدش میتونی به جای گوش کوب استفاده کنی ازش و گوشت کوبیده درست کنی باشسعی کن ملکه رو غافلگیر کنی اول حمید جان میبینم که پایه ای و دستتو آوردی جلو اول ضد عفونی کن دستتو ملکرو گیر انداختم تو از اون ور بیا 1
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 8 آبان، 2011 حمید جان میبینم که پایه ای و دستتو آوردی جلواول ضد عفونی کن دستتو ملکرو گیر انداختم تو از اون ور بیا من میخواستم جهت باد رو تشخصی بدم برا جنگل رفتن مگه ضد عفونی میکنن؟ کار خودتهخودت تخلیه کن 1
میلاد68 3471 ارسال شده در 8 آبان، 2011 من میخواستم جهت باد رو تشخصی بدمبرا جنگل رفتن مگه ضد عفونی میکنن؟ کار خودتهخودت تخلیه کن با مرام ملکرو می خوای بگیری ببری جنگل میدونستم میشه رو تو حساب وا کرد
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 8 آبان، 2011 با مرام ملکرو می خوای بگیری ببری جنگلمیدونستم میشه رو تو حساب وا کرد زهی خیال باطل
میلاد68 3471 ارسال شده در 8 آبان، 2011 زهی خیال باطل نه تو با مرام تر از این حرفایی اصلا باید به تو بگن تانکر معرفت بیا خجالت نکش بچه ها خودین 1
VINA 31339 ارسال شده در 8 آبان، 2011 نه؛ تنهایی بهتره من رفتم تنهایی اومدمدم داشت هوا من و مشکوک!!! بچه ها منو دیدن چجوریم؛ میدونن اهل مشکوک زدن نیستم تو اینجا اونجات یکی نیست اخه طرح قافل گیری مورچه ها رو شروع کردم شما اگه دستتو شستی و تمیزه کمکم کن شما دفعه دیگه یه دفتر 200 برگ بیار باهات املا کار کنم 1
hamid_shahrsaz 28933 ارسال شده در 8 آبان، 2011 من و مشکوک!!! بچه ها منو دیدن چجوریم؛ میدونن اهل مشکوک زدن نیستم :banel_smiley_4: 1
ارسالهای توصیه شده