* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 8 آبان، 2011 من رفتم تنهایی اومدمدم داشت هوا تو اینجا اونجات یکی نیست اخه شما دفعه دیگه یه دفتر 200 برگ بیار باهات املا کار کنم خوش بحالت؛ من یه هفتست از خونه بیرون نرفتم اینجا اونجا چیه خانوووووووووم؛ من به این خوبی؛ مظلومی
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 8 آبان، 2011 من خیلیییییییییییییی دوس دارم؛ خیلیییییییییییییییییییییی دلم میخواد الان برم زیزش قدم بزنم باجه برو به سلامت ولی من همه غم و غصه هام موقع بارون میاد جلو چشمم خیلی خوبههههههههههههههه برعکس من خوشت بیاد،نیاد باید شکافت هسته ای بشیخودم عمل رو انجام میدمدکتر سمیرا به بخش اورژانس(دکتر بیهوشی و وردست منه) حالا چرا من قیافم خبیث بود بهم میومد :w963:اینطوری...:w963:اینطوری:w963:ااااااا برو دیگه:w963: حمید جان فدات تاحالا گفتگو درمانی شنیدی مثل یه معجزه هستش خوب شدم دستت درد نکنه مزاحم بقیه نشو ما رفتیم دیگه چیه از من میترسی:w963: 1
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 8 آبان، 2011 نه تو با مرام تر از این حرفایی اصلا باید به تو بگن تانکر معرفت بیا خجالت نکش بچه ها خودین اصغر لوله کش تماس گرفتم بیاد نجاتت،نیروی کمکی در راه است،خونسردی خودتو حفظ کن،به دیوار تیکه بده،نفس عمیق هم بکش الان میاد برات فنر میزنه-----سانسورشد:ws2: هزینش هم پرداخت شده،اینم از کمک من دیگه 1
VINA 31339 ارسال شده در 9 آبان، 2011 خوش بحالت؛ من یه هفتست از خونه بیرون نرفتم اینجا اونجا چیه خانوووووووووم؛ من به این خوبی؛ مظلومی پشت نتی دیگه نه من رفتم امروزم بارون باشه میرم
میلاد68 3471 ارسال شده در 9 آبان، 2011 اصغر لوله کش تماس گرفتم بیاد نجاتت،نیروی کمکی در راه است،خونسردی خودتو حفظ کن،به دیوار تیکه بده،نفس عمیق هم بکشالان میاد برات فنر میزنه-----سانسورشد:ws2: هزینش هم پرداخت شده،اینم از کمک من دیگه حمید جان 10ساعت رفتی فکر کردی که اینو بگی:icon_pf (34): اصغر لوله کش که باهات داره میاد جنگل نه کار خودته فنر و لوله گش جواب نمیده
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 9 آبان، 2011 اصغر لوله کش تماس گرفتم بیاد نجاتت،نیروی کمکی در راه است،خونسردی خودتو حفظ کن،به دیوار تیکه بده،نفس عمیق هم بکشالان میاد برات فنر میزنه-----سانسورشد:ws2: هزینش هم پرداخت شده،اینم از کمک من دیگه پشت نتی دیگه نه من رفتم امروزم بارون باشه میرم خوشبحالیت حمید جان 10ساعت رفتی فکر کردی که اینو بگی:icon_pf (34):اصغر لوله کش که باهات داره میاد جنگل نه کار خودته فنر و لوله گش جواب نمیده
Neutron 60973 ارسال شده در 9 آبان، 2011 هی یادش بخیر ما دبیرستان بودیم صیقلان قرار میزاشتیم میرفتیم بیرونجوونی هی... چقدر جلوی اون مدرسه دخترونه شیطونی می کردیم. اسمش چی بود؟ 2
VINA 31339 ارسال شده در 9 آبان، 2011 هی... چقدر جلوی اون مدرسه دخترونه شیطونی می کردیم. اسمش چی بود؟ دهخدا من اونجا نمیرفتم من اردشیری میرفتم خود مطهری بود پشتشم دبیرستان پسرونه احسانبخش بود 1
Neutron 60973 ارسال شده در 9 آبان، 2011 دهخدا من اونجا نمیرفتم من اردشیری میرفتم خود مطهری بود پشتشم دبیرستان پسرونه احسانبخش بود آفرین. ترمای اول خیلی شیطونی کردیم اونجا. مدرسه خودتون تو ساغری سازان بود؟ من ساغری سازان رو مثل کف دستم میشناسم. 2 سال اونجا پروژه درسیمون کار کردم. 1
VINA 31339 ارسال شده در 9 آبان، 2011 آفرین. ترمای اول خیلی شیطونی کردیم اونجا. مدرسه خودتون تو ساغری سازان بود؟ من ساغری سازان رو مثل کف دستم میشناسم. 2 سال اونجا پروژه درسیمون کار کردم. اومدی رشت شیطونی کنی:w00: ساغریسازان بود؟میگفتم مطهری کوچه با دی الله روبروی کوچه بادی الله کوچه ساغریسازان بود بابا مدرسه ما بچه هایی که مرحله یک تیزهوشانئ قبول شدن دو رو نشدن یا بچه هایی که معدلشون بالای 19-5- بود با ورودی میومدن همه سرمون تو درسمون بود مدرسه پسرونه پشتیمونم فقط رشته ریاضی داشت اونا هم همینطور اصلا کاری بهم نداشتیم فقط برف 83 یا 84 بود اومدن تو کوچه پشتی به همدیگه برف میزدیم اون موقع اول دبیرستان بودم سریع رفتم تو سرویس یبارم اردوهامون یکی شده بود صفامون بهم ریخت() دیگه چهار سوری بود نامردا اینقد ترقه مینداختن ما هم فرار میکردیم میرفتیم تو سرویس تا بریم خونه 2
Neutron 60973 ارسال شده در 9 آبان، 2011 اومدی رشت شیطونی کنی:w00: ساغریسازان بود؟میگفتم مطهری کوچه با دی الله روبروی کوچه بادی الله کوچه ساغریسازان بود بابا مدرسه ما بچه هایی که مرحله یک تیزهوشانئ قبول شدن دو رو نشدن یا بچه هایی که معدلشون بالای 19-5- بود با ورودی میومدن همه سرمون تو درسمون بود مدرسه پسرونه پشتیمونم فقط رشته ریاضی داشت اونا هم همینطور اصلا کاری بهم نداشتیم فقط برف 83 یا 84 بود اومدن تو کوچه پشتی به همدیگه برف میزدیم اون موقع اول دبیرستان بودم سریع رفتم تو سرویس یبارم اردوهامون یکی شده بود صفامون بهم ریخت() دیگه چهار سوری بود نامردا اینقد ترقه مینداختن ما هم فرار میکردیم میرفتیم تو سرویس تا بریم خونه مدرسه تون تو حوزه ی برداشت من بود. یه بار همه با هم تعطیل شدید، منم دستم یه تخته شاسی بود جلو مدرستون داشتم می رفتم، خیلی با حال بود، همه تون منو نیگا میکردین. منم همتونو نگاه می کردم! 2
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 9 آبان، 2011 آفرین. ترمای اول خیلی شیطونی کردیم اونجا. مدرسه خودتون تو ساغری سازان بود؟ من ساغری سازان رو مثل کف دستم میشناسم. 2 سال اونجا پروژه درسیمون کار کردم. جلو اردشیری!!!! مدرسه ما بوووووود 2
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 9 آبان، 2011 دهخدا من اونجا نمیرفتم من اردشیری میرفتم خود مطهری بود پشتشم دبیرستان پسرونه احسانبخش بود :ws28:وای بترکی منم اردشیری بودم کهههههههههههههههه:ws28: 2
Neutron 60973 ارسال شده در 9 آبان، 2011 جلو اردشیری!!!! مدرسه ما بوووووود بچه ها یکی یکی! یعنی همتون مدرسه هاتون اونجا بود؟ آبروم رفت. من برم. 2
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 9 آبان، 2011 بچه ها یکی یکی! یعنی همتون مدرسه هاتون اونجا بود؟ آبروم رفت. من برم. چشممون روشن مگه چه کار بدی کرده بودی وای من مردم 2
ارسالهای توصیه شده