رفتن به مطلب

میکروبیولوژی مواد غذایی


44 موضوع در این تالار قرار دارد

    • 6 پاسخ
    • 1.4k بازدید
    • 0 پاسخ
    • 690 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 715 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 614 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 592 بازدید
  1. آنزیم

    • 0 پاسخ
    • 708 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 610 بازدید
  2. عوامل موثر در کپک زدگی

    • 1 پاسخ
    • 1.1k بازدید
    • 0 پاسخ
    • 1.1k بازدید
  3. تخمیر یا فرمانتاسیون

    • 0 پاسخ
    • 975 بازدید
    • 5 پاسخ
    • 3.2k بازدید
  4. باکتریوسین

    • 0 پاسخ
    • 725 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 1.1k بازدید
    • 0 پاسخ
    • 1.4k بازدید
    • 0 پاسخ
    • 775 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 682 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 920 بازدید
  5. شیگلا

    • 3 پاسخ
    • 1.9k بازدید
    • 0 پاسخ
    • 778 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 796 بازدید
  6. میکروبیولوژی کنسروها

    • 0 پاسخ
    • 1.4k بازدید
  7. کپکهای مهم صنعتی

    • 0 پاسخ
    • 1.5k بازدید
  8. کلی فرم ها

    • 0 پاسخ
    • 726 بازدید
  9. میکروبیولوژی شیر

    • 0 پاسخ
    • 926 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 916 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 723 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 816 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 727 بازدید
  10. ميکروب شناسي صنعتي

    • 0 پاسخ
    • 993 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 878 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 935 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 855 بازدید
  11. روش هاي ميكروب زدايي

    • 0 پاسخ
    • 944 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 819 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 1.1k بازدید
    • 0 پاسخ
    • 768 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 774 بازدید
  12. پروبیوتیک ها

    • 0 پاسخ
    • 833 بازدید
  13. مسمومیت غذایی

    • 0 پاسخ
    • 845 بازدید
  14. میکروب شناسی غذایی

    • 0 پاسخ
    • 767 بازدید
  • اپلیکیشن نواندیشان

    اپلیکیشن نواندیشان

    تلگرام نواندیشان

  • خدمات نواندیشان

    درخواست همکاری تدریس

    سفارش پروژه

    سفارش ترجمه

    طراحي سايت

    فروش محصولات شما

    نوکلاب

×
×
  • اضافه کردن...