رفتن به مطلب

میکروبیولوژی مواد غذایی


44 موضوع در این تالار قرار دارد

    • 6 پاسخ
    • 1.4k بازدید
    • 0 پاسخ
    • 706 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 766 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 642 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 616 بازدید
  1. آنزیم

    • 0 پاسخ
    • 734 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 666 بازدید
  2. عوامل موثر در کپک زدگی

    • 1 پاسخ
    • 1.1k بازدید
    • 0 پاسخ
    • 1.1k بازدید
  3. تخمیر یا فرمانتاسیون

    • 0 پاسخ
    • 1k بازدید
    • 5 پاسخ
    • 3.2k بازدید
  4. باکتریوسین

    • 0 پاسخ
    • 738 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 1.2k بازدید
    • 0 پاسخ
    • 1.5k بازدید
    • 0 پاسخ
    • 790 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 698 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 967 بازدید
  5. شیگلا

    • 3 پاسخ
    • 2k بازدید
    • 0 پاسخ
    • 796 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 815 بازدید
  6. میکروبیولوژی کنسروها

    • 0 پاسخ
    • 1.5k بازدید
  7. کپکهای مهم صنعتی

    • 0 پاسخ
    • 1.5k بازدید
  8. کلی فرم ها

    • 0 پاسخ
    • 745 بازدید
  9. میکروبیولوژی شیر

    • 0 پاسخ
    • 939 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 938 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 743 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 836 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 786 بازدید
  10. ميکروب شناسي صنعتي

    • 0 پاسخ
    • 1k بازدید
    • 0 پاسخ
    • 941 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 961 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 878 بازدید
  11. روش هاي ميكروب زدايي

    • 0 پاسخ
    • 980 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 835 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 1.1k بازدید
    • 0 پاسخ
    • 782 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 791 بازدید
  12. پروبیوتیک ها

    • 0 پاسخ
    • 853 بازدید
  13. مسمومیت غذایی

    • 0 پاسخ
    • 860 بازدید
  14. میکروب شناسی غذایی

    • 0 پاسخ
    • 781 بازدید
  • اپلیکیشن نواندیشان

    اپلیکیشن نواندیشان

    تلگرام نواندیشان

  • خدمات نواندیشان

    درخواست همکاری تدریس

    سفارش پروژه

    سفارش ترجمه

    طراحي سايت

    فروش محصولات شما

    نوکلاب

×
×
  • اضافه کردن...