رفتن به مطلب

میکروبیولوژی مواد غذایی


44 موضوع در این تالار قرار دارد

    • 6 پاسخ
    • 1.4k بازدید
    • 0 پاسخ
    • 692 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 732 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 620 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 599 بازدید
  1. آنزیم

    • 0 پاسخ
    • 719 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 623 بازدید
  2. عوامل موثر در کپک زدگی

    • 1 پاسخ
    • 1.1k بازدید
    • 0 پاسخ
    • 1.1k بازدید
  3. تخمیر یا فرمانتاسیون

    • 0 پاسخ
    • 977 بازدید
    • 5 پاسخ
    • 3.2k بازدید
  4. باکتریوسین

    • 0 پاسخ
    • 726 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 1.2k بازدید
    • 0 پاسخ
    • 1.4k بازدید
    • 0 پاسخ
    • 776 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 684 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 932 بازدید
  5. شیگلا

    • 3 پاسخ
    • 1.9k بازدید
    • 0 پاسخ
    • 780 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 800 بازدید
  6. میکروبیولوژی کنسروها

    • 0 پاسخ
    • 1.5k بازدید
  7. کپکهای مهم صنعتی

    • 0 پاسخ
    • 1.5k بازدید
  8. کلی فرم ها

    • 0 پاسخ
    • 728 بازدید
  9. میکروبیولوژی شیر

    • 0 پاسخ
    • 927 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 919 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 727 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 820 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 734 بازدید
  10. ميکروب شناسي صنعتي

    • 0 پاسخ
    • 993 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 892 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 937 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 862 بازدید
  11. روش هاي ميكروب زدايي

    • 0 پاسخ
    • 947 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 821 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 1.1k بازدید
    • 0 پاسخ
    • 771 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 778 بازدید
  12. پروبیوتیک ها

    • 0 پاسخ
    • 836 بازدید
  13. مسمومیت غذایی

    • 0 پاسخ
    • 846 بازدید
  14. میکروب شناسی غذایی

    • 0 پاسخ
    • 770 بازدید
  • اپلیکیشن نواندیشان

    اپلیکیشن نواندیشان

    تلگرام نواندیشان

  • خدمات نواندیشان

    درخواست همکاری تدریس

    سفارش پروژه

    سفارش ترجمه

    طراحي سايت

    فروش محصولات شما

    نوکلاب

×
×
  • اضافه کردن...