رفتن به مطلب

میکروبیولوژی مواد غذایی


44 موضوع در این تالار قرار دارد

    • 6 پاسخ
    • 1.4k بازدید
    • 0 پاسخ
    • 703 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 763 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 637 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 610 بازدید
  1. آنزیم

    • 0 پاسخ
    • 731 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 659 بازدید
  2. عوامل موثر در کپک زدگی

    • 1 پاسخ
    • 1.1k بازدید
  3. میکروبیولوژی آب آشامیدنی

    • 0 پاسخ
    • 1.1k بازدید
  4. تخمیر یا فرمانتاسیون

    • 0 پاسخ
    • 996 بازدید
    • 5 پاسخ
    • 3.2k بازدید
  5. باکتریوسین

    • 0 پاسخ
    • 732 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 1.2k بازدید
    • 0 پاسخ
    • 1.5k بازدید
    • 0 پاسخ
    • 787 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 692 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 960 بازدید
  6. شیگلا

    • 3 پاسخ
    • 2k بازدید
    • 0 پاسخ
    • 792 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 810 بازدید
  7. میکروبیولوژی کنسروها

    • 0 پاسخ
    • 1.5k بازدید
  8. کپکهای مهم صنعتی

    • 0 پاسخ
    • 1.5k بازدید
  9. کلی فرم ها

    • 0 پاسخ
    • 740 بازدید
  10. میکروبیولوژی شیر

    • 0 پاسخ
    • 935 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 934 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 737 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 831 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 775 بازدید
  11. ميکروب شناسي صنعتي

    • 0 پاسخ
    • 1k بازدید
  12. لیستریوزیس(Listeriosis)

    • 0 پاسخ
    • 933 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 952 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 875 بازدید
  13. روش هاي ميكروب زدايي

    • 0 پاسخ
    • 965 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 832 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 1.1k بازدید
    • 0 پاسخ
    • 778 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 786 بازدید
  14. پروبیوتیک ها

    • 0 پاسخ
    • 846 بازدید
  15. مسمومیت غذایی

    • 0 پاسخ
    • 858 بازدید
  16. میکروب شناسی غذایی

    • 0 پاسخ
    • 777 بازدید
  • اپلیکیشن نواندیشان

    اپلیکیشن نواندیشان

    تلگرام نواندیشان

  • خدمات نواندیشان

    درخواست همکاری تدریس

    سفارش پروژه

    سفارش ترجمه

    طراحي سايت

    فروش محصولات شما

    نوکلاب

×
×
  • اضافه کردن...
AM 00 : 1

Hour
Minutes
AM PM
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12