رفتن به مطلب

میکروبیولوژی مواد غذایی


44 موضوع در این تالار قرار دارد

    • 6 پاسخ
    • 1.5k بازدید
    • 0 پاسخ
    • 731 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 796 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 665 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 646 بازدید
  1. آنزیم

    • 0 پاسخ
    • 763 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 706 بازدید
  2. عوامل موثر در کپک زدگی

    • 1 پاسخ
    • 1.2k بازدید
    • 0 پاسخ
    • 1.2k بازدید
  3. تخمیر یا فرمانتاسیون

    • 0 پاسخ
    • 1k بازدید
    • 5 پاسخ
    • 3.3k بازدید
  4. باکتریوسین

    • 0 پاسخ
    • 831 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 1.2k بازدید
    • 0 پاسخ
    • 1.5k بازدید
    • 0 پاسخ
    • 813 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 720 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 1.1k بازدید
  5. شیگلا

    • 3 پاسخ
    • 2.1k بازدید
    • 0 پاسخ
    • 827 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 837 بازدید
  6. میکروبیولوژی کنسروها

    • 0 پاسخ
    • 1.5k بازدید
  7. کپکهای مهم صنعتی

    • 0 پاسخ
    • 1.6k بازدید
  8. کلی فرم ها

    • 0 پاسخ
    • 771 بازدید
  9. میکروبیولوژی شیر

    • 0 پاسخ
    • 994 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 961 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 767 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 856 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 814 بازدید
  10. ميکروب شناسي صنعتي

    • 0 پاسخ
    • 1.1k بازدید
    • 0 پاسخ
    • 1k بازدید
    • 0 پاسخ
    • 989 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 898 بازدید
  11. روش هاي ميكروب زدايي

    • 0 پاسخ
    • 1k بازدید
    • 0 پاسخ
    • 856 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 1.1k بازدید
    • 0 پاسخ
    • 801 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 814 بازدید
  12. پروبیوتیک ها

    • 0 پاسخ
    • 878 بازدید
  13. مسمومیت غذایی

    • 0 پاسخ
    • 881 بازدید
  14. میکروب شناسی غذایی

    • 0 پاسخ
    • 812 بازدید
  • اپلیکیشن نواندیشان

    اپلیکیشن نواندیشان

    تلگرام نواندیشان

  • خدمات نواندیشان

    درخواست همکاری تدریس

    سفارش پروژه

    سفارش ترجمه

    طراحي سايت

    فروش محصولات شما

    نوکلاب

×
×
  • اضافه کردن...