رفتن به مطلب

میکروبیولوژی مواد غذایی


44 موضوع در این تالار قرار دارد

    • 6 پاسخ
    • 1.5k بازدید
    • 0 پاسخ
    • 715 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 779 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 654 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 631 بازدید
  1. آنزیم

    • 0 پاسخ
    • 747 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 695 بازدید
  2. عوامل موثر در کپک زدگی

    • 1 پاسخ
    • 1.1k بازدید
    • 0 پاسخ
    • 1.1k بازدید
  3. تخمیر یا فرمانتاسیون

    • 0 پاسخ
    • 1k بازدید
    • 5 پاسخ
    • 3.2k بازدید
  4. باکتریوسین

    • 0 پاسخ
    • 775 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 1.2k بازدید
    • 0 پاسخ
    • 1.5k بازدید
    • 0 پاسخ
    • 800 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 706 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 1k بازدید
  5. شیگلا

    • 3 پاسخ
    • 2k بازدید
    • 0 پاسخ
    • 815 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 824 بازدید
  6. میکروبیولوژی کنسروها

    • 0 پاسخ
    • 1.5k بازدید
  7. کپکهای مهم صنعتی

    • 0 پاسخ
    • 1.6k بازدید
  8. کلی فرم ها

    • 0 پاسخ
    • 754 بازدید
  9. میکروبیولوژی شیر

    • 0 پاسخ
    • 956 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 947 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 755 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 843 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 802 بازدید
  10. ميکروب شناسي صنعتي

    • 0 پاسخ
    • 1k بازدید
    • 0 پاسخ
    • 984 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 976 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 885 بازدید
  11. روش هاي ميكروب زدايي

    • 0 پاسخ
    • 1k بازدید
    • 0 پاسخ
    • 843 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 1.1k بازدید
    • 0 پاسخ
    • 789 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 800 بازدید
  12. پروبیوتیک ها

    • 0 پاسخ
    • 866 بازدید
  13. مسمومیت غذایی

    • 0 پاسخ
    • 868 بازدید
  14. میکروب شناسی غذایی

    • 0 پاسخ
    • 792 بازدید
  • اپلیکیشن نواندیشان

    اپلیکیشن نواندیشان

    تلگرام نواندیشان

  • خدمات نواندیشان

    درخواست همکاری تدریس

    سفارش پروژه

    سفارش ترجمه

    طراحي سايت

    فروش محصولات شما

    نوکلاب

×
×
  • اضافه کردن...