Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور این سالروز تأسیس متفاوتتر از بقیه سالهاس که آخرش میگم چرا 15 سال گذشت. 15 سال خاطرات تلخ و شیرین. تو این 15 سال چیزای خیلی زیادی از هم یاد گرفتیم. رفاقتهای خیلی زیادی شکل گرفت که بعضیا شدن جز بهترین رفیقا. یا حتی بعضی روابطی که به ازدواج ختم شد که تعدادشون هم کم نبود و البته که همیشه هم واسشون آرزوی خوشبختی میکنم. 🙏 دوستای زیادی که تو این مدت اومدن و رفتن و البته کامیار عزیزی که کاربر همیشه ماندگار انجمن شد. تو کنار آموزشهایی که گذاشته شد و بحثهای علمی که شکل گرفت یادمون نمیره که چه بحثای سیاسی و غیرسیاسی رو دیدیم. کلکلهای بین رشتهای، شبنشینیها و اسپم کردنها، شبیخون زدن به پروفایلها، مسابقات، صندلی داغها و ... روزهایی که هنوز تبلیغی هم نداشتیم و بهخاطر بالا رفتن هزینههای سرور به فروشش هم فکر کردیم، ولی به کمک دوستان نزدیک و مدیرای اون موقع، هزینههای دو ماه پرداخت شد و بعدش هم اولین تبلیغ بلندمدت گرفته شد و سایت موندگار شد. چند سال بعدش به لطف همین کاربران و دوستان عزیز به عنوان بهترین سایت علمی آموزشی از دیدگاه کاربران انتخاب شد و حتی تو برنامه بهروز شبکه 3 هم معرفی شد. افتخارات بزرگی که با کمک و حضور کاربرای عزیز بدست اومد و میشه بهشون افتخار کرد. میتینگهایی که انجام شد به خصوص میتینگهای نمایشگاهی و تورهایی گردشگری خاطرهانگیزی که برگزار شد و باعث آشنایی بیشتر بچهها با همدیگه هم شد. قهر و آشتیها، مولتی یوزرها، ترورشده هستهای! شخص مثلاً هکری که عکس پروفایلها رو عوض کرد و البته دیتابیس ارورهای معروف و همیشگی و خیلی از خاطرات دیگه که شاید بعضیهاشون تا مدتهای زیادی تو ذهنم بمونن. برای من این مدت و این خاطرات خیلی بیشتر از یک فضای مجازی بود. بخشی بزرگی از دنیای واقعیم بوده. خاطراتی شدن که قطعا تا مدتهای زیادی تو ذهنم میمونن. دوستایی پیدا کردم که شدن جز صمیمیترین دوستای زندگیم. اگه بخوام بنویسم میتونم صفحهها درباره این انجمن دوستداشتنی و کاربرا و خاطراتش بنویسم. اما یادآوریشون شاید فقط بستنش رو واسم سختتر و ناراحت کنندهتر کنه. 😔 و در آخر اینکه یادتون بمونه همیشه کَشِتون رو پاک کنید. 15 سال پیش یعنی 5 شهریور 1388 که انجمن رو راه انداختم، فکر نمیکردم بتونه انقدر سهم بزرگی رو تو بخشهای مختلف زندگیم داشته باشه با این همه آدم کاردرست آشنا بشم. اما امروز 5 شهریور 1403 بعد از 15 سال به یاد موندنی، با این پست، به اطلاع همه عزیزان میرسونم که انجمن نواندیشان آخر این ماه برای همیشه بسته میشه و فقط محتواهای قبلی قابل دسترس برای بقیه باقی میمونه و فعالیتمون رو در سایت اصلی و اپلیکیشن نولکس ادامه میدیم. کسایی هم علاقه داشته باشن میتونن تو گروه تلگرامی نواندیشان ( برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ) عضو بشن. 5 4 2 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور با سلام خدمت عزیزان دوستان خوبی تو این انجمن داشتم واقعا لحظات خوبی رو داشتیم و بخش بزرگی از دورانی جوانی و سنین حدود 22 23 سالگی من اینجا گذشت شبها منتظر بودم سریع نت وصل کنم و بیام اینجا دوستای خوبی دارم در اینجا که همیشه برام عزیز و ماندگار هستند امیدوار هستم نام نواندیشان در بسترهای دیگه به درخشش ادامه بده 3 1 لینک به دیدگاه
Mr.Dexigner 742 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور سلام! بعد از چندین سال لاگین کردم که فقط این رو بگم: محمد جان دمت گرم که این پلتفورم رو فراهم کردی که کلی آدم چیز یاد بگیرن و کلی آدم دیگه با هم دوست بشن و نتیجه این سایت چیزی جز خیر نبوده. خیلی ناراحت شدم که داری سایت رو میبندی بعد از این همه سال. و البته حتما دلایل موجه ای داری براش. خواستم بگم بخشی از دوستان خوب زندگیم رو از این سایت پیدا کردم و کلی دمت گرم. 4 1 لینک به دیدگاه
amin202 13418 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور سلام! بعد از چندین سال لاگین کردم که فقط این رو بگم: محمد جان دمت گرم که این پلتفورم رو فراهم کردی که کلی آدم چیز یاد بگیرن و کلی آدم دیگه با هم دوست بشن و نتیجه این سایت چیزی جز خیر نبوده. خیلی ناراحت شدم که داری سایت رو میبندی بعد از این همه سال. و البته حتما دلایل موجه ای داری براش. خواستم بگم بخشی از دوستان خوب زندگیم رو از این سایت پیدا کردم و کلی دمت گرم. 4 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور محمد:) هيچ حرفي براي اينكه ازت تشكر كنم بابت زحمتات پيدا نميكنم. چه تو..چه مهدي...هر دو برامون قشنگترين اتفاق هارو ساختيد با همين انجمن. چه روزاي خوبي كه انجمن دليلش بود چه روزايي كه تو دلمون گفتيم كاش پامون باز نميشد انجمن... تمام اين روزها بوديد و هرروز بيشتر از روز قبل براي انجمن تلاش كرديد.ممنونيم ازتون. مسيرتون پر از اتفاقات خوب:) ١٤٠٣/٦/٧ تمام. 4 1 لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26780 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور این انجمن همیشه و همه جا به پاس وجود همه کاربرانش فعالیت کرده میدونم زدن این تاپیک برای محمد از همه سخت تر بوده کسی که به جرات میتونم بدون هیچ چشم داشتی بخش مهمی زندگیش رو فدای رونق و پیشرفت این انجمن کرد..پانزده سال یک کتاب خاطره هست تک تک اعضای عزیز به نوعی در این راه همراهی کردن از فرناز طراحی لوگوی اولیه تا اسپو که هرجای انجمن رو نگاه کنی اثری ازش پیدا میکنی تا آتروس که هر جا وارد میشد شور و انرژی را با خودش میاورد ستاره بلو مینایوسفی و تمنا که میدونم حجم زیادی از فشار ارتباطی انجمن باهاشون بود و خیلی از متخصصان دیگه که الان میدونیم در جای جای جهان هستن جوجو رضا نسیمی انوشه آقای خاص محمدرضا امین سهیل سمندون پرتو مهناز پیمان قاصدک و.... و دوستانی مثل هری پاتر امیررضا اسی پیانیست فاطیما نازفر سام ارچ ونوس خوشفکر ابوذر عاطفه آرپاک سجادفیلابی و....که الان هرکدامشان بخش مهمی از این کشور را بر عهده گرفتن.خیلی اسامی دیگه هست که میشد اینجا بگم اما باتوجه به اینکه ممکنه خسته کننده بشه ناچارا تاهمین جا قناعت میکنم امیدوارم منوببخشن ولی اینو بدونید آرزوی ما همیشه و همه جا پیشرفت و سربلندی تک تک شماست.یاد برنامه های انجمن نواندیشان هیچوقت از ذهنم پاک نمیشه میتینگ های 100 نفری نمایشگاه کتاب که بخشی از نمایشگاه با این جمعیت علاوه بر اینکه حریدهاشونو میکردن اونجا جمع میشدیم لحظه های شیرینی رو برای رفع خسنگی کنار هم بودیم برنامه های ورزشی مثل مسابقه فوتبال در زمین فوتبال دانشگاه شریف و مسابقه پینگ پنگ در یک سالن اختصاصی اکباتان با پاداشهای قهرمانی مجزار برای دختران پسران تقویم ها و سررسید هایی که هرسال قبل شروع سال جدید بعنوان یادگاری برای اعضای فعال و مدیر همیشه سعی با همون وسعی که داشتیم بهترین لحظات رو باهم داشته باشیم فقط اساسنامه انجمن نواندبشان رو به پیوست میزنم که بدونید از ابتدای کار این انجمن هیچ فکر و برنامه ای جز پیشرفت تک تک شما نبوده و نخواهد بود.اگه کم و کاستی و کدورتی هم بود به بزرگی خودتون ببخشید. انجمن بسته میشه تا بتونیم با قدرت بیشتر در سایت و اپلیکیشن نواندیشان و گروه تلگرامی نواندیشان در خدمت شما باشیم. هرپیام یا درخواست و پیشنهادی داشتین میتونید ارسال کنید خداحفظی نمیکنم چون دلم با تک تکتون هست و در بخشهای دیگه همچنان درکنارتون هستیم با آرزوی موفقیت برای تک تک شما برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور به بهونه بسته شدن نواندیشان بعد سال ها برگشتم ! شاید نواندیشان بسته بشه ولی نقشی که در زندگی من گذاشت در خاطرم بسته نمیشه 🙂 محمد جان دمت گرم رفيق اثر ماندگار برامون گذاشتی 3 1 لینک به دیدگاه
BISEl 3637 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور این فروم جالب بود، بسته شدنش جالب تر @Mehdi.Aref @Mohammad Aref وقت و حوصله و دانش خوب و مفیدی برای اینجا گذاشتید و قشنگ ترین کار به عقیده من البته(با همه سختی هاش برای شما)همین بستنش بود،من دوست داشتم این حرکتُ. اینجا یک تصویر روشن/تاریک،و یک مدرسه پرهزینه/مجانی،تو داستانِ زندگیِ اعضاش هست،فراموش که قطعا نه اما بسته میشه و موم شده میمونه. موفق باشید هم شما مؤسسین هم اعضای کادرِ فعالتون 4 1 لینک به دیدگاه
مهندس مملکت 1408 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور درود بر آنهایی که ما را میشناسند و نمیشناسند تمامی فرومهای ایجاد شده در بستر وب، نمونه های کوچکی از جوامع بشری بودند و هستند و خواهند بود پشت هر کلیک ، هر حرف و کلمه ای ، انسانی مثل خودتون نشسته بوده به هر جای هر کدوم از فروم ها که نگاه میکنی به مانند اشیای پیدا شده در کاوش های باستانی، افرادی رو پیدا میکنی که سالها پیش ، با تکنولوژی مربوط به اون زمان، و با سطوح متفاوتی از مشغله، برای برقراری ارتباط با دیگران چه به دلیل علمی ، چه اجتماعی و چه شغلی و ..... لحظه شماری میکردن و اطلاعاتی که از نو اندیشان هم باقی میمونه، یادگاری از اون دوران خواهد بود به مثال ظروف سفالی مربوط به ۸۰۰۰ سال قبل میلاد مسیح، که انسانی با تمام شوق و ذوقش اون ظرف رو ده هزار سال پیش درست کرده و روش نقش و نگاری آفریده تا نشانی از اون باشه تک تک کلمات ، پست ها و پیام های نو اندیشان هم حکم اون طرح های روی ظروف سفالی رو دارن یاد باد آن روزگاران یاد باد 3 1 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور سلام به همگی. فرنوش خادمی ،مدیر تالار مهندسی شیمی، تاریخ عضویت 21 آذر 1388، آخرین بازدید 17 مهر 1397 این کلمات جلوی چشمم رژه میره.حس غریبیه مرور خاطرات 15 سال گذشت، اینو اصلا نمیتونم باور کنم. خیلی جاها گفتم انجمن نواندیشان واسه من یه انجمن معمولی نبود، من اینجا کنار شما ها زندگی کردم ، لذت بردم از بودن در کنارتون رفاقت های قشنگ و به یاد موندنی رو ساختیم و میتونم بگم که ما باهم و در کنار هم، تجربه کردیم و بزرگ شدیم. دل کندن از محل آشناییمون خیلی واسم سخته.ولی خاطراتش تا ابد باهام میمونه. خیلییییی خیلیییییییییی دوستون دارم. امیدوارم که همیشه شاهد موفقیت هاتون در همه ی عرصه های زندگی باشم. فرنوش خادمی 19 شهریور 1403 3 1 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور سلااااام امیدوارم حالتون خوب باشه چقدر حیف که اینجا بسته میشه ولی چقدر خوب که خاطرات قدیم رو حفظ میکنید... خاطرات خوبی برامون به جا موند، هر از گاهی میومدم و خاطرات گردش رفتنامونرو میخوندم، هیچوقت تکراری نشد برام اون روزا و خاطرات... امیدوارم باز ببینمتون روزی... جایی... مهدی و محمد دمتون گرم که با اون همه زحمت۱۵ سال اینجا رو نگه داشتید... امیدوارم هرجا هستید، مشغول هرکاری که هستید، سلامت باشید، شاد باشید و از زندگی لذت ببرید... مراقب خودتون و خوبیاتون باشید... آبرو هدر ندهید... لامپ اضافه خاموش... مراقب درختا و طبیعت و حیوانات باشید... هرجا رفتید گردش، رسالت آشغالمون ( منظور جمع کردن زباله های ریخته شده در طبیعت) یادتون نره ... تلفن ۱۵۴۰ برای رسیدگی به تخلفات محیط زیست تلفن 1490 برای رسیدگی به حمل غیربهداشتی زباله های بیمارستانی تلفن 122 برای رسیدگی به هر گونه اتلاف قابل توجه آب (شکستگی لوله ها، باز بودن لوله ها، هدرروی آب در هر نقطه) دوستتون دارم ... مراقب خودتون باشید... خدا نگهدارتون... 3 1 1 لینک به دیدگاه
قاصدکــــــــ 20162 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور المک یبقی مع الکفر و لایبقی مع الظلم چقدر گفتم ممد این خرقه ی پشمینه بیانداز و برو... دیدی آخرش خودش افتاد این یعنی از اولم مال تو نبوده تبریک به تمام کاربران امپراتوری نواندیشان از جانب شاهنشاه آزاده ایلیامهر همایونی جا داره از زحمات سیبیلوهای عزیز هم در این مسیر تشکر کنم. 2 1 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده