Mahdi Eng 22,940 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۲ [TABLE=class: cms_table] [TR] [TD=width: 212] مواد غذایی [/TD] [TD=width: 404] ارگانیسم هایی که احتمال برخورد با آن ها بسیار زیاد است [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 212] شیر و فرآورده های لبنی [/TD] [TD=width: 404] استرپتوکوکوس،لاکتوباسیلوس ،میکروباکتریوم، آکروموباکتر،پسودوموناس،فل اووباکتریوم،باسیلوس [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 212] گوشت تازه [/TD] [TD=width: 404] آکروموباکتر،پسودوموناس،فل اووباکتریوم، میکروکوکوس،پنی سیلیوم [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 212] ماکیان [/TD] [TD=width: 404] آکروموباکتر،پسودوموناس،فل اووباکتریوم، میکروکوکوس،پنی سیلیوم [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 212] گوشت های دود داده شده [/TD] [TD=width: 404] استرپتوکوکوس،لاکتوباسیلوس ، میکروکوکوس،پنی سیلیوم،دباریومایسس [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 212] ماهی تازه [/TD] [TD=width: 404] آکروموباکتر، پسودوموناس ، فلاووباکتریوم، میکروکوکوس [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 212] تخم مرغ [/TD] [TD=width: 404] پسودوموناس،کلادوسپوریوم، پنی سیلیوم،اسپوروتریکوم [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 212] سبزیجات [/TD] [TD=width: 404] پنی سیلیوم،رایزوپوس، لاکتوباسیلوس،باسیلوس،آکرو موباکتر،پسودوموناس،فلاووب اکتریوم [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 212] میوه جات و آب میوه جات [/TD] [TD=width: 404] ساکارومایسس،تورولوپسیس،بو تریتیس، پنی سیلیوم،رایزوپوس،استوباکتر ،لاکتوباسیلوس [/TD] [/TR] [/TABLE] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .