Mahdi Eng 22,940 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۲ خانواده و جنس هایی از میکروب ها که می توانند در مواد غذایی رشد و نمو نموده و یا در آن ها زنده بمانند و در نتیجه باعث مسمومیت آنها شوند و یا آنها را در نتیجه ی تجزیه مواد پروتئین، تخمیر و تجزیه مواد چربی غیر قابل مصرف نمایید بطور خلاصه بیان می گردد. 1 نقل قول لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .