رفتن به مطلب

میکروبیولوژی مواد غذایی


44 موضوع در این تالار قرار دارد

    • 6 پاسخ
    • 1.4k بازدید
    • 0 پاسخ
    • 609 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 670 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 574 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 548 بازدید
  1. آنزیم

    • 0 پاسخ
    • 649 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 526 بازدید
  2. عوامل موثر در کپک زدگی

    • 1 پاسخ
    • 1.1k بازدید
    • 0 پاسخ
    • 1.1k بازدید
  3. تخمیر یا فرمانتاسیون

    • 0 پاسخ
    • 936 بازدید
    • 5 پاسخ
    • 2.9k بازدید
  4. باکتریوسین

    • 0 پاسخ
    • 679 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 1.1k بازدید
    • 0 پاسخ
    • 1.4k بازدید
    • 0 پاسخ
    • 734 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 643 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 831 بازدید
  5. شیگلا

    • 3 پاسخ
    • 1.9k بازدید
    • 0 پاسخ
    • 741 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 755 بازدید
  6. میکروبیولوژی کنسروها

    • 0 پاسخ
    • 1.4k بازدید
  7. کپکهای مهم صنعتی

    • 0 پاسخ
    • 1.5k بازدید
  8. کلی فرم ها

    • 0 پاسخ
    • 673 بازدید
  9. میکروبیولوژی شیر

    • 0 پاسخ
    • 886 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 867 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 675 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 775 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 682 بازدید
  10. ميکروب شناسي صنعتي

    • 0 پاسخ
    • 949 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 773 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 895 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 805 بازدید
  11. روش هاي ميكروب زدايي

    • 0 پاسخ
    • 889 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 779 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 996 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 723 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 724 بازدید
  12. پروبیوتیک ها

    • 0 پاسخ
    • 777 بازدید
  13. مسمومیت غذایی

    • 0 پاسخ
    • 800 بازدید
  14. میکروب شناسی غذایی

    • 0 پاسخ
    • 723 بازدید
×
×
  • اضافه کردن...