رفتن به مطلب

میکروبیولوژی مواد غذایی


44 موضوع در این تالار قرار دارد

    • 6 پاسخ
    • 1.3k بازدید
    • 0 پاسخ
    • 590 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 653 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 557 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 531 بازدید
  1. آنزیم

    • 0 پاسخ
    • 637 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 496 بازدید
  2. عوامل موثر در کپک زدگی

    • 1 پاسخ
    • 1k بازدید
    • 0 پاسخ
    • 1.1k بازدید
  3. تخمیر یا فرمانتاسیون

    • 0 پاسخ
    • 908 بازدید
    • 5 پاسخ
    • 2.9k بازدید
  4. باکتریوسین

    • 0 پاسخ
    • 657 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 1.1k بازدید
    • 0 پاسخ
    • 1.4k بازدید
    • 0 پاسخ
    • 719 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 622 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 814 بازدید
  5. شیگلا

    • 3 پاسخ
    • 1.8k بازدید
    • 0 پاسخ
    • 726 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 732 بازدید
  6. میکروبیولوژی کنسروها

    • 0 پاسخ
    • 1.3k بازدید
  7. کپکهای مهم صنعتی

    • 0 پاسخ
    • 1.4k بازدید
  8. کلی فرم ها

    • 0 پاسخ
    • 654 بازدید
  9. میکروبیولوژی شیر

    • 0 پاسخ
    • 867 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 848 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 657 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 757 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 664 بازدید
  10. ميکروب شناسي صنعتي

    • 0 پاسخ
    • 927 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 750 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 878 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 792 بازدید
  11. روش هاي ميكروب زدايي

    • 0 پاسخ
    • 839 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 763 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 980 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 709 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 708 بازدید
  12. پروبیوتیک ها

    • 0 پاسخ
    • 759 بازدید
  13. مسمومیت غذایی

    • 0 پاسخ
    • 773 بازدید
  14. میکروب شناسی غذایی

    • 0 پاسخ
    • 703 بازدید
  • اپلیکیشن نواندیشان

    اپلیکیشن نواندیشان

  • خدمات نواندیشان

    درخواست همکاری تدریس

    سفارش پروژه

    سفارش ترجمه

    طراحي سايت

    فروش محصولات شما

    نوکلاب

×
×
  • اضافه کردن...