رفتن به مطلب

میکروبیولوژی مواد غذایی


44 موضوع در این تالار قرار دارد

    • 6 پاسخ
    • 1.2k بازدید
    • 0 پاسخ
    • 489 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 539 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 464 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 437 بازدید
  1. آنزیم

    • 0 پاسخ
    • 545 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 408 بازدید
  2. عوامل موثر در کپک زدگی

    • 1 پاسخ
    • 917 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 966 بازدید
  3. تخمیر یا فرمانتاسیون

    • 0 پاسخ
    • 748 بازدید
    • 5 پاسخ
    • 2.1k بازدید
  4. باکتریوسین

    • 0 پاسخ
    • 567 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 987 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 1.3k بازدید
    • 0 پاسخ
    • 640 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 536 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 714 بازدید
  5. شیگلا

    • 3 پاسخ
    • 1.7k بازدید
    • 0 پاسخ
    • 641 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 643 بازدید
  6. میکروبیولوژی کنسروها

    • 0 پاسخ
    • 1k بازدید
  7. کپکهای مهم صنعتی

    • 0 پاسخ
    • 1.2k بازدید
  8. کلی فرم ها

    • 0 پاسخ
    • 566 بازدید
  9. میکروبیولوژی شیر

    • 0 پاسخ
    • 786 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 705 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 570 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 675 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 579 بازدید
  10. ميکروب شناسي صنعتي

    • 0 پاسخ
    • 781 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 669 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 784 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 707 بازدید
  11. روش هاي ميكروب زدايي

    • 0 پاسخ
    • 755 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 669 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 888 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 622 بازدید
    • 0 پاسخ
    • 624 بازدید
  12. پروبیوتیک ها

    • 0 پاسخ
    • 680 بازدید
  13. مسمومیت غذایی

    • 0 پاسخ
    • 667 بازدید
  14. میکروب شناسی غذایی

    • 0 پاسخ
    • 615 بازدید
  • اپلیکیشن نواندیشان

    اپلیکیشن نواندیشان

  • خدمات نواندیشان

    درخواست همکاری تدریس

    سفارش پروژه

    سفارش ترجمه

    طراحي سايت

    فروش محصولات شما

    نوکلاب

×
×
  • اضافه کردن...