Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۱ تا غنچه خندانت دولت به که خواهد داد ای شاخه گل رعنا از بهر که میرویی 2 لینک به دیدگاه
meysam62 4529 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۱ یارب تو چنان کن که فرجام کار تو خوشنود باشی و مارستگار 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۱ روز هجران و شب فرقت یار آخر شد زدم این فال و گذشت اختر و کار آخر شد 1 لینک به دیدگاه
meysam62 4529 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۱ در اين سراي بي كسي كسي به در نمي زند به دشت پر ملال ما پرنده پر نمي زند 1 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۱ دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند وان درآن ظلمت شب آب حیاتم دادند 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۱ در حلقه گل و مل خوش خواند دوش بلبل هات الصبوح هبوا یا ایها السکارا 3 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۱ امان از اختر شوریده مو فغان از بخت برگردیده مو فلک از کینه ورزی کی گدازه رود خون از دل غمدیده مو 3 لینک به دیدگاه
Cannibal 3348 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۱ امان از اختر شوریده موفغان از بخت برگردیده موفلک از کینه ورزی کی گدازهرود خون از دل غمدیده موو آتش چنان سوخت بال و پرت را/ که حتی ندیدیم خاکسترت را 1 لینک به دیدگاه
*lotus* 20275 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۱ از دماغ من سرگشته خیال دهنت به جفای فلک و غصه دوران نرود 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۱ دلا غافل ز سبحاني چه حاصل اسير نفس شيطاني چه حاصل 2 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۱ لبت تا در شکفتن لاله سیراب را ماند دلم در بیقراری چشمه مهتاب را ماند 1 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۱ دلا راهت پر ازخار و خسک بی گذرگاه تو بر اوج فلک بی شب تار و بیابان دور منزل خوشا آنکس که بارش کمترک بی 1 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۱ یاد آنکه دل سوخته و چشم ترم بود آه سحر و ناله ی شب همسفرم بود در هر چمنی مرغ دلم زمزمه ها داشت با هر نگهی شور وصالی به سرم بود 1 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۱ دو زلفانت گرم تار ربابم چه میخواهی ازین حال خرابم ته که با مو سر یاری نداری چرا هر نیمه شو آیی به خوابم 3 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۱ مدامم مست می دارد نسیم جعد گیسویت خرابم می کند هر دم ، فریب چشم جادویت 2 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۱ تو آن دره ی سبز بی آفتابی که مه بر سر افشاندت نو بهاران تو فریاد مرغابی جفت جویی که پر می گشاید به دنبال یاران تو ابری ، تو آن ابر اندوهگینی که اشکی به رخساره ی کوه پاشی نادر نادرپور 3 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۱ یا قامتی که سادگی ام دریاب اسبی گران تر از سپیده با ناژادی فردا پشت کرده به من تاب می خورد یک چشم فاصله استخر فرصت است .... محمد بیابانی 3 لینک به دیدگاه
meysam62 4529 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۱ تو رسیدی شب سفر کرد شب چشماتدر بدر کرد تو رسیدی چو گــــل صبح عشق تو قلب من اثرکرد 3 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۱ دیدی ای دل که غم عشق دگر بار چه کرد چون بشد دلبر و با یار وفادار چه کرد آه از آن نرگس جادو که چه بازی انگیخت آه از آن مست که با مردم هشیار چه کرد 3 لینک به دیدگاه
meysam62 4529 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۱ در عشق تو از بس که خروش آورديم درياي سپهر را به جوش آورديم چون با تو خروش و جوش ما درنگرفت رفتيم و زبانهاي خموش آورديم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده