vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۲ بيا برفها را پارو کنـــــــ اينجا يک نفر از انتظار تو به زمستان رسيده . . . / 7 لینک به دیدگاه
Ashkan_ad72 1891 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 شهریور، ۱۳۹۲ چشم اگر این است وابرو این و نازوعشوه این الوداع ای صبر وتقوا! الوداع ای عقل ودین! 6 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۲ دل گمراه من چه خواهد کرد با بهاری که میرسد از راه؟ با نیازی که رنگ میگیرد در تن شاخههای خشک و سیاه؟ دل گمراه من چه خواهد کرد؟ با نسیمی که میتراود از آن بوی عشق کبوتر وحشی نفس عطرهای سرگردان؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۹۲ من نمي دانم وهمين درد مرا سخت مي آزارد كه چرا انسان، اين دانا اين پيغمبر در تكاپوهايش چيزي از معجزه آن سوتر ره نبرده ست به اعجاز محبت چه دليلي دارد؟ چه دليلي دارد كه هنوز مهرباني را نشناخته است؟ و نمي داند در يك لبخند، چه شگفتي هايي پنهان است! من برآنم كه در اين دنيا خوب بودن به خدا سهل ترين كارست و نمي دانم، كه چرا انسان، تا اين حد با خوبي بيگانه است و همين درد مرا سخت مي آزارد! 3 لینک به دیدگاه
One gear 7070 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۲ نمی دانم چرا شب ها دلم ناگاه می گیرد گلویم را غمی جانسوز و بغض آه می گیرد شبم تاریک و دردم لاعلاج وسینه ام پرخون همیشه وقت تنهایی ، دلم چون ماه می گیرد خداوندا برایم راهی از بیراهه پیدا کن که هرجا رهسپارم ، غم به رویم راه می گیرد نمی دانم چگونه این همه غم در دلم جا شد اگر با چاه گویم درد ، قلب چاه می گیرد شکایت می کنم هر لحظه از غم ، بس که بی تابم گمان دارم دل غم هم ز من ، گه گاه می گیرد مکن در پیش درویشان حکایت از دل تنگم که از این درد بی درمان ، دل هر شاه می گیرد "رها" را با دلی پر غم ، رها کن تا رها باشی مخـــوان اشعـــار تلخم را ، دلت ناخواه می گیرد 3 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۲ نامه هایم که چراغ قلبت را روشن نکرد ! امشب تمامشان را بسوزان شاید بتوانی تنهایی ات را ببینی 11 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 شهریور، ۱۳۹۲ خورشید برای من غروب کرد حالا خودم هستم وخودم بی تعلق ... 9 لینک به دیدگاه
One gear 7070 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۲ قاصدان را یک قلم نومید کردن خوب نیست نامه ی ما پاره کردن داشت ، اگــــر خواندن نداشت 9 لینک به دیدگاه
mani24 29665 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۲ ... کنارم که هستی زمان هم مثل من دستپاچه میشود عقربه ها دوتا یکی میپرند اما همین که میروی تاوان دستپاچگی های ساعت را هم من باید بدهم جانم را میگیرند ثانیه های بی تو… 9 لینک به دیدگاه
MahSa.92 2151 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۲ شب ها... زیردوش آب سرد رهامی کنم بغض زخم هایم را درحالیکه همه می گویند خوش به حالش چه زودفراموش کرد... 7 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۲ آرامم چون قایقی شکسته پس از طوفان :/ 7 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۲ اي دريغ، از پاي بي پاپوشِ من دردِ بسيار و لبِ خاموش من ... / 3 لینک به دیدگاه
s.z.e 811 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۲ غروبه پاییزه دلم غم انگیزه چشم فلک نم نم اشکاشو می ریزه ای آسمون من هم دلم پره درده مثل تو غمگینه از زندگی سرده جوونی ام خزون شده دلم بی همزبون شده عشق و امید زندگیم نصیب این و اون شده بهار مونده پشت سرم پیش پاهام زمستونه من آن غروب پاییزم همیشه چشمم گریونه همیشه چشمم گریونه 3 لینک به دیدگاه
bar☻☻n 5895 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۲ از هر طرف که رفتم جز وحشتم نیفزود زینهار از این بیابان، وین راه بی نهایت... 4 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۲ مرا عهدیست با جانان که تا جان در بدن دارم هوادان کویش را چو جان خویشتن دارم 1 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۲ سلول های تَنَم فریاد می زند تو را... اما چه فایده... در دامنه ی فرکانسِ شنیداری تو نیست این فریاد! 10 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۲ محکم می چسبمش این سکوت اگر بشکند بند زدنی نیست... 8 لینک به دیدگاه
ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۲ چقدر سخته گل آرزوهاتو تو باغ ديگري ببيني هزار بار آروم تو خودت بشكني و آروم زير لب بگي: گل من باغچه نو مبارك 8 لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۹۲ بهـانه ی مـرا بگیـــر… تـمـام خواستـن را وجـب کـردم تمـام خواستــن را… هیچکـس و هیــچ کـس به انـدازه ی مـن عـاشق تـــو و بهـانه هـای تـــو نیـــست… 6 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۲ اگر ماه بودی، تو را از لب برکهها اگر آه بودی، تو را از دل سینهها اگر راه بودی، تو را از کف خیل واماندهها تو اما نه ماهی، نه آهی، نه راهی! فقط گاه گاهی، فقط گاه گاه... 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده