behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امشب بد نیست رو به راهم تقریباً ولی دارم به شب چهارشنبه فکر میکنم که پروژه رو تحویل دادم و خلاص ....... 13 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امشب احساس بدی دارم! یه حالت عذاب وجدانه...اما نمیدونم واسه چیه 10 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امشب یه حس خیلی خوبی دارمممممممممم از صب پاشدم سمینارامو اماده کردم روموضوع پایان نامم کار کردممم ، به نتایج خیلی خوبی رسیدم با اینکه خیلی خسته شدم روز خیلی خوبی بود 13 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۲ غــــم دارم بغـــــــــــــض بازم یه دوست عزیز دیگه ام داره میره 10 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امشب کلی به این اس خندیدم امروز ناهر ماست خیار داشتیم ، هرچقدر *111# رو گرفتم تبدیل به پیتزا نشد .... چه وضشه آخه ؟؟؟؟؟؟ چرا با روحیات یه جوان بازی میکنین ؟؟؟؟ 10 لینک به دیدگاه
EOS 14528 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امشب دارم به این فکر می کنم که چطوره بعد از 3 سال با این کاربریم خداحافظی کنم و یه کاربری جدید رو شروع کنم ! آخه بعضی ها خودشون عذابم می دن و بعضی ها خاطراتتشون می خوام سعی کنم که نه من دیگه این آدما رو بشناسم و نه اونا با من کاری داشته باشن دوست ندارم از اینجا رو رها کنم چون تنها سایت ایرانیه که توش فعالیت دارم و محیط و کاربراش رو دوست دارم؛ اما دوست هم ندارم که دیگه این راه رو به این شیوه ادامه بدم از کجا معلوم؟ شاید این آخرین باری باشه که کاربری EOS آن می شه 10 لینک به دیدگاه
B nam o neshan 12214 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اين حال من بي تو.... 12 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ منم الان دارم اینو گوش میدم . این حال منه بی توست 11 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امشب یه اس ام اس برام اومد خوندمش تو حال خودم نبودم خواهرم اومد سوال ریاضی بپرسه ازم جواب سر سری دادم بهش تا اومد بپرسه که چی؟ بی هوا زدم تو صورتش بی اختیار نمیدونم چی شد نمیدونم چی شد که سیلی که حق یکی دیگه بود رو صورت خواهر کوچیکم خوابید ببخش منو خواهر گلم این حق تو نبود حق کسی بود که لعنتی ترینه... 10 لینک به دیدگاه
Ice Dream 472 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ درس نمی خونم :icon_pf (34): یکی یه راهی پیش پام بذاره آخه 14 لینک به دیدگاه
behe 2545 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امشب باید زود بخابم آخه فردا یه روز خاصه قراره بچه های دوره ی لیسانس رو ملاقات کنیم ... وایییییییییییی فکر کن !!!!:hapydancsmil: 12 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ حس خوبی دارم . . . خدایا شکرت . . . 14 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ باز امشب در اوج آسمانم تا زیبا شهر با ستارگانم 14 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خسته و دلتنگ و دلگیرم در حد مرررررگگگگ.. 10 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امشب فکر اتفاقای امروز داره اذیتم می کنه! 9 لینک به دیدگاه
jonny depp 8297 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دلم برای یک دوست خیلی تنگ شده 8 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امشب یه کیلو باقالی پختم، خوردیم چسبید حسابی 10 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دلم گرفته یاد خاطراتم افتادم دلم گرفته 8 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امشب .... صدای زوزه ی باد ، رعد و برق ، بارون شدید ...چه آهنگ گوش خراشی 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده