VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ سر صبح بیدارمون میکنن بریم ورزشبی خیال بابایه یه ماه میخوایم تا 8 صبح بخوابیما همیشه که 6 بیداریماخه من میتونم بدوم دیگه بابا گذشت اون زمون 9 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۰ بله ... از هر چی که بگذریم اخرش میرسیم به سه شنبه ... روز خوبیه یعنی امیدوارم که باشه امممم یه کم نگرانم نه از قرار و بچه ها از بعدش بعدشم دنیاییه خب شاید من یه کم ترسو شم ولی هر چیزی یه پایان داره حتی دنیای مجازی هم بالاخره تموم میشه یعنی اگه خدا مرگ و نمیذاشت ادم اخر خودش یه روز خسته میشد منم الان ار دنیای مجازی خسته ام کم کم باید اینم تموم شه به قول فروغ مرگ باید باشه یه چزی هست که نمیتونی باهاش مقابله کنی و خیلی هم خوبه اصلاباید باشه تا چی پیش بیاد نمیدونم 17 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ ديروز مطمئن شدم به اينجا و نت خيلي عادت كردم خيلـــــــــــــــــــــــــــــي يعني برم ترك كنم!:JC_thinking: 11 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ واقعا بعضی مواقع.. وقتی میفهمی چقدر پشتت حرفه .. دوست داری یا خودتو بزنی بکشی یا بقیه رو .... خودمو که شرمنده ................ نمیشه .. یعنی اینقدر بی کارین !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ چند وقته دیگه دلم واسه هیشکی تنگ نمیشه... 9 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ روزی که کدپلاس رفت ..... کار مجانی برای آدمایی که از پشت خنجر میزنن ... بسه ..... فقط بدونید .. خیلی اشتباه کردید ... بدرود 14 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۰ عصبی میشه آدم گاهی وقتی دلیل خیلی از اتفاقات دورو برشو ندونه وقتی تمام تلاششو برای خیلیا برای خوب بودنشون بکنه و کاری از پیش نبره وقتی سکوت کنه آدم در نهایت مشکلاتو بازم هیچ اتفاقی نیفته 6 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ من که دارم این همه سعی می کنم... پس چرا نتیجه نمیگیرم؟!!!! من که عوض شدم 2 ماهه هیشکی متوجه نمیشه چرا پس؟ 8 لینک به دیدگاه
hilda 13376 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ انقد استرس دارممممممممممممم .... چند سال به این روز فک کردم ولی الان ... جراتشو ندارم ... میترسم تا اونجا برم و هیچی نباشه ... یا اگه باشه من دل دیدنش و ندارم ... چه حس بدیه .... من یه دختر ترسوام ... تا حالا یه ادم ترسو دیدین ؟ 16 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ یک خواب سنگینی من را فرا گرفته.... میخوام برم نوک قله کوه،بدون هیچ صدایی فقط چشمانم را ببندم و بخوابم. 17 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ چشمامو می بندم که نیبینم... گوشامو می گیرم که نشنوم... با دستام که سرد میشه چه کنم؟ زانوهایم را پنهان می کنم که نلرزند... این همه باز داری برای چه؟ لبخند می زنم قلبم تند تند می زند هنوز زنده ام... قلبم می طپد که بگویم پس چرا نگویم دوستت دارم... همین کافی است تا وقتی به دوست داشتنت تکیه کنی دلیلی برای زندگی هست ... برای ایستادن و حتی ایستاده مردن... دوستت دارم به دوست داشتنم تکیه می کنم... به من اعتماد کن چشمانت را ببیند ... قلبت که تند تر طپید زندگی را لمس کن به دوست داشتنت اعتماد کن و بخند... برای قلبت... قسمتی از یک پری نامه 24 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ دل می گیرد و میمیرد و هیچ کس سراغی ز آن نمی گیرد. ادعای خدا پرستیمان دنیا راسیاه کرده ولی یاد نداریم چرا خلق شدیم. غرورمان را بیش از ایمان باور داریم. حتی بیش از عشق 10 لینک به دیدگاه
#zina# 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ تا خدا بنده نواز است به خلقم چه نیاز؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10 لینک به دیدگاه
SH E I KH 18713 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ ملودی تنهایی را باور کرده ام شکر ایزد کوک کردن سازش بَرجی که ندارد هیچ صیقل نیز می دهد خواهش دل را. 11 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ یه هیچی هست که هر روز داره بزرگتر میشه...هر چی محل نمیذارم محکمتر گلومو فشار میده... 8 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ یه وقت تنها نری جایی که از تنهایی می میرم... از اینجا تا دم در هم بری دلشوره می گیرم... کنار هستی و بازم دلم تنگ میشه هر لحظه..... (یعنی خسته نمی شم از این آهنگ) 13 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ حالم خوب است اما دلم تنگ آن روزهایی شده که می توانستم از ته دل بخندم.......! 10 لینک به دیدگاه
Mitra 1723 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۰ هیچ وقت اونی که میخوام نمیشه من از قماش ابلهانی هستم که آرزو می کارند در باد زرشک از آب در می آید ! 12 لینک به دیدگاه
EN-EZEL 13039 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۰ بلاخره عشق خودمو توی زندگیم پیدا کردم............. وای خدا چقدر تلاش کردم مدتیه خیلی آرومم حس میکنم دوباره به جریان شاد زندگی برگشتم 12 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده