Hossein.T 22596 ارسال شده در 3 آبان، 2011 یک ماه . . دو ماه . . یک سال . . . شایدم هیچوقت . . امیدوارم زود کنار بیای با این قضیه 13
کتایون 15177 ارسال شده در 3 آبان، 2011 یه حس خوب بی سابقه... اگه چند ماه پیش بود برای ساعت 4.5 لحظه شماری میکردم.... الان اما انگار نه انگار... بیخیالی ام عالمی داره... 10
FrnzT 18194 ارسال شده در 3 آبان، 2011 کاش بعضی ها میفهمیدند احترام گذاشتن به آنها نه بخاطر وجودشان بلکه بخاطر احترامیست که برای شخصیت خودمان قائل هستیم. ای کاش بعضی ها معنی سکوت و احترام رو درک میکردند و ای کاش که لیاقت آن را هم داشتند. ای کاش دیگران معنی لیاقت را هم میفهمیدند... ای کاش این همه ادعا فقط در اشعار و کلمات زیبا نبود و در عمل نشان می دادند. گاهی شخصیت یک کتاب شرف دارد به انسانی که آنرا مطالعه میکند....بیچاره کتاب...بیچاره شعر....بیچاره کلمه که اینچنین از آنها برای پوشاندن هیولای درون استفاده میشود. :) 21
سارا-افشار 36440 ارسال شده در 3 آبان، 2011 امروز منو مامان اب بازی کردیم انقده حال داد:shad: تونستم بابا رو هم از سرتا پا باشیلنگ خیس کنم 18
Neutron 60973 ارسال شده در 3 آبان، 2011 عماد و علی و پارسا و امیر هم امدند.امیرحسین عسگری همانجوری ریز مانده بود.دکتر هم با آن خنده های موذیانه اش همه مان را مثل قدیما سرکار می گذاشت.هادی هم مثل همان موقع ها با یک تلنگر خنده اش می گرفت.امیر هم مثل دبیرستان هی خزعبلات عالمانه می گفت وعماد به این و آن کرم می ریخت،حاج علی عمرا فرقی نکرده بود.علی آقای دهقان هم پشت مویش را کامل کرده بود.نوید از حسام می گفت که خانه شان آورده اند لویزان و باهم همسایه اند. شهاب هم که برای اینکه بزرگتر نشان دهد ریش گذاشته بود.همه شان را می توانستم از چهره های دبیرستانی شان که در ذهنم مانده بود بشناسم. شب عروسی شهاب خیلی خوش گذشت. 22
میلاد 24047 ارسال شده در 3 آبان، 2011 اگه قرار نبود پنگوئن پرواز کنه چرا بهش بال دادی پس؟ منم مث پنگوئن 22
هادی ناصح 18856 ارسال شده در 3 آبان، 2011 چرا کسی خودشو نمی بینه؟ چرا توی تحلیل شخصیت همش از همه تعریف می کنم؟یعنی کسی بدی نداره؟نمی دونم ترس هست یا چیز دیگه 16
moh@mad 5513 ارسال شده در 3 آبان، 2011 دکان کید برو جای دیگری بگشا فروش نیس در آنجا که من دکان دارم ... 8
_ WinTer _ 39 ارسال شده در 3 آبان، 2011 بعضی از آدم ها .. هیچ کس .. هیچ وقت .. انگار همه .. این روزا ... بسه بابا !! خودت چه گلی به سر همون آدم ها و همون بقیه ها و همون زمان ها و همین روزها زدی که همش میگی دیگران دیگران .. . . پس کی دوباره زمستون میشه یعنی میشه ما هم برای خودمون یه خونه داشته باشیم 3
Neutron 60973 ارسال شده در 3 آبان، 2011 هان ای دل عبرت بین! از دیده عبر کن هان! ایوان مداین را آینه عبرت دان! 14
El Roman 31720 ارسال شده در 3 آبان، 2011 یعنی چی من روزه ام خودت برا خودت ناهار بپز؟ حیف مامانمی اگه بزنی بکشیم هم از گل نازک تر نمیشه گفت :rose: اما اگه زنم بودی ...:gnugghender: 14
pari daryayi 22938 ارسال شده در 3 آبان، 2011 چقدر آدم ذوق می کنه وقتی ناراحته دوستاش تنهاش نمی ذارن... مهنازی خیلی ذوقیدم... همینطور دوستای دیگه که تنهام نذاشتین!! دوستتون دارم خیلی... بازم می گم دوستت دارم و ازت ممنونم 19
mohamad_rs 1423 ارسال شده در 3 آبان، 2011 امروز: ۳ اوت ۲۰۱۱ میلادی برابر ۱۲ مرداد ۱۳۹۰ هجری خورشیدی امروز: ۸۳۷ - دستگیری بابک خرمدین توسط نیروهای معتصم خلیفه عباسی ۱۴۹۲ - آغاز سفر دریایی کریستف کلمب از بندر پالوس در اسپانیا ۱۹۳۴ - آدولف هیتلر با ادغام ریاستجمهوری و صدراعظمی، پیشوای آلمان شد. ۱۹۳۶ - قهرمانی جسی اوونز در دو ۱۰۰ متر المپیک برلین ۱۹۶۰ - استقلال نیجر از فرانسه ۲۰۰۵ - پایان دورهٔ دوم ریاست جمهوری سید محمد خاتمی (در تصویر) 12
سارا-افشار 36440 ارسال شده در 3 آبان، 2011 سر خط خبرهای دل میزان شیطنت خونم بشدت رفته بالا :ws3: دوس دارم هرکی سرراهم قرار می گیره سربه سرش بزارم و اذیتش کنم هرکی شد 15
ارسالهای توصیه شده