هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ يه شب جاده بوشهر شيراز با دوستي اشنا شدم، همه راهو با هم گفتيم و شنيدم ثانيه ثانيه پيموديم و بيدار بوديم حرفي از ادرس و شماره تلفن نزد منم همينطور بعد او رفت پي كار خودش منم .... براي رفيق شبهاي اتفاقي رفيقي كه راه را پر خاطره كرد 15 لینک به دیدگاه
کتایون 15176 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ امروز 4 شنبه نبود... اما شبیه 4 شنبه ها بود... 4 شنبه های سال 86... 4 شنبه های چای دارچین... چهارشنبه هایی که دفتر سبزمو بر میداشتم ازون پله های وحشتناک میرفتم بالا و منتظر می موندم تا برسه براش حرفای جدیدمو بخونم... امروز اما نه دفتر سبزی در کار بود و نه حرف جدیدی...اما باز از پله ها رفتم بالا...کنار همون قاب روی همون میز نشستم تا بیاد... بعد از 4 سال هنوزم حرفامون بوی چای دارچین میداد... چه قدر موهاش سفید شده بود!!!! 18 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ زمین می چرخه و اتفاقات تکرار می شه بعضی وقتا از تکرار اتفاقات می ترسم از تکرار اتفاقات هم برای خودم هم برای دیگران می ترسم بخاطر همین ترس از تکرار اتفاقات برای دیگران دلم می خواد سر به بیابون بزارم 13 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ دلم واست تنگ شده خیلی تنگ شده اونقدر تنگ که حسمیکنم یکی داره بهش فشار میاره تو میدونی فشار قلب چیه تو این حسو داری هر روز تجربه میکنی برگرد خواهر کوچولو ، برگرد 14 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ گاهي وقتا ميرم جلو اينه ببينم هنوز زنده ام 7 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ اونايي كه ازشون متنفر بودم تو زندگيم پر رنگ تر شدن نسبت به اونايي كه دوستشون داشتم 8 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ و گاهی اوقات دوست ندارم جلو آینه برم تا مطمئن بشم زندم...............و چون زندگی نکردیم..ترسی از مردن ندارم 8 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۰ او را براي اسايش، محبت، زيبايي زنانه، افسون گري و جذابيتي كه در نگاهش بود نخواستم او دليلي هست براي دور شدن و فاصله گرفتن از خودم ...همين كافيه تا عاشقانه كسي را دوست داشته باشم كه در واقعه گريز گاهي هست از من داغون شده و به گل نشسته 7 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ اينقد اورا دوست دارم كه نمي تونم فكر جدايش را به خود راه بدهم درسته كه تو اين مدت هيچ وقت در مورد ازدواج با هم حرف نزده ايم ولي پيش امده كه در مورد ازدواج با او به صورت جدي هم فكر كرده باشم البته گاهي به اين نتيجه ميرسم كه ممكنه ازدواج ما ازدواجي نا برابر باشد ولي باز هم دنبال راهاي ديگه اي براي ادامه هستم نميشه بدون اميد زندگي كرد بدون عشق كه محاله فعلا تنها نقطه نيمه روشن زندگيمه 8 لینک به دیدگاه
dear.angel 1314 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ اري منم دلتنگم دلتنگ گذشته هايم كه كااش وجود نداشتن چه كنم با كوه درد دل ويران گشته ام دردي كه توان بيانش را جز تو نزد هيچ بنده ات ندارم فقط توان نوشتن اين حاشيه را در اين صفحه ي شفاف دارم چه كنم كنم با انبوه غصه ورنج روان و روحشكسته و خرد شدام از اين بنده هاي تو كه كارشان دل شكستن است من دل نشكستم معبودام اما دلم بايك اشاره شكست كه حال هم باورش را ندارم معشوق من خداي من حال فقط تو تكيه گاهم هستي نه اين بنده هاي كوردلت كه ديگر باورشان نخواهم داشت دوستشان نخواهم داشتم عاشقتو خواهم بود تا ابد 4 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ ديگه وقتشه به پايان سلام كنم هفته استراحت رسيد از فردا ميرم ولايتمون به كانون گرم خانواده سر بزنم اين مدتي كه تو گاه نوشته ها پلاس بودم، نه تنها از كوله بار غم هام كم نكرد تازه از حالا به بعد بايد به فكر يه وانت بار باشم ديگه كوله بار جواب گو نيست ... 16 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ دلم گرفت امشب شنیدم ویتی هوستون مرد....اون موقع ها من میگفتم هایده خارجیه!..درست تو سن هایده 47 سالگی....روحش شاد 20 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ اینجا زمین است رسم آدم هایش عجیب است... اینجا گم که می شوی به جای اینکه دنبالت بگردند فراموشت می کنند...! 17 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ این ویروسها به روح اعتقاد دارند؟ کل ادلیست مسنجرم پرید فقط اونهایی که آن بودند باقی موندند....... یعنی به روح مسئولین قطع ارتباطات ...... هربار که مسنجر یا اون سری sms ها رو قطع کردند و بعدش که وصل شد من کلی ضرر کردم الان هیچ کسی جزو ادد لیستم نیست فقط 3نفر یکیش هم داداشمه ....... 16 لینک به دیدگاه
کهربا 18089 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ آخی... یادش بخیر گوشواره گیلاس ... 13 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ بالاخره دومین پروژم هم تحویل دادم ... باتشکر از راهنمایی های Lus و پوریا و دختر باران(سحر ) صفحه اصلی وب سایتم : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ------ 4 تا دیگه مونده ... 18 لینک به دیدگاه
Ssara 14641 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ مسئولین لطف کنن هر چه زودتر یاهو و گوگل رو باز کنن ما هم به کارمون برسیم. 15 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ من دلم مي خواهد خانه اي داشته باشم پر دوست کنج هر ديوارش دوستهايم بنشينند آرام گل بگو گل بشنو هرکسي مي خواهد وارد خانه پر عشق و صفايم گردد يک سبد بوي گل سرخ به من هديه کند شرط وارد گشتن شست و شوي دلهاست شرط آن داشتن يک دل بي رنگ و رياست بر درش برگ گلي مي کوبم روي آن با قلم سبز بهار مي نويسم اي يار خانه ي ما اينجاست تا که سهراب نپرسد دگر خانه دوست کجاست؟ فريدون مشيري 16 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ چقدر جالبه یهو چشم وا می کنی میبینی عکس اصغر فرهادی از امضات حذف شده !! برام مهم نیست کی و چرا این کارو کرده !! راحت باش اقا جان شما راحت باش 14 لینک به دیدگاه
ho0da 2321 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۰ نمی دونم چه سری ِ همچین که حوصله ت سر می ره، همه نیروهای دنیا بسیج می شن که اوضاع بدتر و بدتر شه...هیشکی رو پیدا نمی کنی که حالت رو یه کمی عوض کنه... کلا همه نیست می شن!!!!:icon_razz: 12 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده