YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۱ دوستان عيب من بي دل حيران نكنيد گوهري دارم و صاحب نظري ميجويم ... 3 لینک به دیدگاه
meysam62 4529 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۱ منم آن که دیده به دیدار دوست کردم باز چه شکر گویمت ای کار ساز بنده نواز نیازمند بلا گو رخ از غبار مشوی که کیمیای مراد است خاک کوی نیاز 2 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۱ زان لحظه که دیده بر رخت واکردم دل دادم و شعر عشق انشا کردم نی نی غلطم کجا سرودم شعری تو شعر سرودی و من امضا کردم خوب یا بد تو مرا ساخته ایتو مرا صیقلی کرده و پرداخته ای حمید مصدق 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۱ یک شب به رغم صبح به زندان من بتاب تا من به رغم شمع سر و جان فشانمت 3 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۱ تو از کدوم قصه ای که خواستنت عادته نبودنت فاجعه ، بودنت امنیته تو از کدوم سرزمین ، تو از کدوم هوایی که از قبیله ی من ، یه آسمون جدایی اهل هر جا که باشی قاصد شکفتنی توی بهت و دغدغه ناجی قلب منی پاکی آبی یا ابر نه خدا یا شبنمی قد آغوش منی نه زیادی نه کمی منو با خودت ببر من حریص رفتنم عاشق فتح افق دشمن برگشتنم ایرج جنتی عطایی 3 لینک به دیدگاه
meysam62 4529 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۱ من آن پیرم که شیران را به بازی برنمیگیرم تو آهووش چنان شوخی که با من میکنی بازی بیا این نرد عشق آخری را با خدا بازیم که حسن جاودان بردست عشق جاودان بازی 3 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۱ یارب! مددی زار نمانم یارب! زد عشق تو آتشی به جانم یارب! 3 لینک به دیدگاه
meysam62 4529 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۱ بنشين نرو چه غم كه شب از نيمه رفته است بگذار كه سپيده بخندد به روي ما بنشين و ببين دختر خورشيد صبحگاه حسرت خورد ز روشني آرزوي ما بشين مرو صفاي تمناي من ببين امشب چراغ عشق در اين خانه روشن است 3 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۱ تو پنداري كه بدگو رفت و جان برد؟؟؟ حسابش با كرام الكاتبين است ...:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
meysam62 4529 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۱ تو دريايي تلاطم داري اي دوست تو لبخند و تبسم داري اي دوست دو بيتي هاي من پايان ندارد تو در فکرم ترنم داري اي دوست 3 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۱ تويي آن گوهر پاکيزه که در عالم قدس ذکر خير تو بود حاصل تسبيح ملک 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۱ کس به غير از تو نخواهم چه بخواهي چه نخواهي باز کن در به جز اين خانه مرا نيست پناهي 2 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۱ یکی کم خورد کاین جان میگزاید یکی پر خورد کاین جان میفزاید چو بر حد عدالت ره نبردند ز محرومی و سیری هر دو مردند 2 لینک به دیدگاه
O-N 10553 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۱ دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای فرشتهات به دو دست دعا نگه دارد گرت هواست که معشوق نگسلد پیمان نگاه دار سر رشته تا نگه دارد 5 لینک به دیدگاه
meysam62 4529 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ دوستان عيب من بي دل حيران نكنيد گوهري دارم و صاحب نظري ميجويم 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ من از کافرنهادیهای عشق ، این رشک میبینم که با یعقوب هم خصمی بود جان زلیخا را 4 لینک به دیدگاه
meysam62 4529 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ از دماغ من سرگشته خیال دهنت به جفای فلک و غصه دوران نرود 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ در سینهها برخاسته اندیشه را آراسته هم خویش حاجت خواسته هم خویشتن کرده روا 4 لینک به دیدگاه
meysam62 4529 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ از تو خوندن واسه من تسکین تو یه همنفسی توی این تنهایی وقتی نیستی دل من غمگین منیه رودخونه ام تو مثه دریایی بی تو بازم از تو خوندم از تو همیشه تو صدای من رو توی شب شنیدی گفتم : توی دنیا هیشکی مثل تو نمیشه تو به حرفای من دوباره خندیدی 3 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۱ یک روز دلم بستر توفان ها بود گهواره مهر پرور جان ها بود امروز کویری است عطشنک افسوس آن دل که طربخانه باران ها بود 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده