master of law 526 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ نه تنها مرکب و کاخ توانگرمیان دیگران ممتاز باید دوش ز چشم مردمان اشک به وام خواستم این همه اشک عاریست اشک روان من کجاست 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ تو همچو صبحی من شمع خلوت سحرم تبسمی کن و جان بین که همی سپرم 3 لینک به دیدگاه
master of law 526 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ تو همچو صبحی من شمع خلوت سحرمتبسمی کن و جان بین که همی سپرم من به هوس همی خورم ناوک سینه دوز را تا نکنی ملامتی غمزه ی کینه توز را 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ ای هدهد صبا به سبا می فرستمت بنگر که از کجا به کجا می فرستمت 4 لینک به دیدگاه
master of law 526 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ ای هدهد صبا به سبا می فرستمت بنگر که از کجا به کجا می فرستمت تاب زلفت سر به سر آلوده ی خون من است گر نخواهی ریخت خونم زلف را چندین متاب 4 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ تاب زلفت سر به سر آلوده ی خون من است گر نخواهی ریخت خونم زلف را چندین متاب بلبلی برگ گلی خوش رنگ در منقار داشت وندران برگ و نوا خوش ناله های زار داشت 4 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ تا خیال دلکشت گل ریخت در آغوش چشم صد بهارم نقش زد بر پرده ی گل پوش چشم مردم بیگانه را یارای دیدار تو نیست خفته ای چون روشنایی گرچه در آغوش چشم وقت آن آمد که ساغر پر کنیم از خون دل کز می لعلت تهی شد جام حسرت نوش چشم استاد ابتهاج 4 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ مرنجان دلم را که این مرغ وحشی زبامی که برخاست مشکل نشیند د بده 4 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ در قدح عکس تو یا گل در گلاب افتاده است ؟ مهر در ایینه یا آتش در آب افتاده است ؟ باده روشن دمی از دست ساقی دور نیست ماه امشب همنشین با آفتاب افتاده است رهی معیری بفرمیو با ت 4 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ تا کی به تمنای وصال تو یگانه اشکم شود از هر مژه چون سیل روانه ه بده 3 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ هر بهار اینهمه زیبایی را هوس باغ و بهارانم نیست ای بهین باغ و بهارانم تو سبزی چشم تو دریای خیال پلك بگشا كه به چشمان تو دریابم باز مزرع سبز تمنایم را رهی معیری بفرمیو با الف 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ هر بهار اینهمه زیبایی راهوس باغ و بهارانم نیست ای بهین باغ و بهارانم تو سبزی چشم تو دریای خیال پلك بگشا كه به چشمان تو دریابم باز مزرع سبز تمنایم را رهی معیری بفرمیو با الف آن یار کزو گشت سر دار بلند جرمش این بود که اسرار هویدا میکرد دال 3 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ در بر من ره چو به پایان برد از خجلی سر به گریبان برد ابر ، زمن حامل سرمایه شد باغ ،ز من صاحب پیرایه شد گل ، به همه رنگ و برازندگی می كند از پرتو من زندگی در بن این پرده ی نیلوفری كیست كند با چو منی همسری ؟ نیما یوشیج بفرمیو با یا 3 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ یاد ایامی که در گلشن فغانی داشتیم در میان لاله و گل آشیانی داشتیم میم لطفا 2 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ من شكوفایی گلهای امیدم را در رؤیاها می بینم و ندایی كه به من می گوید : "گر چه شب تاریك است دل قوی دار ، سحر نزدیك است " حمید جان مصدق بفرمیو با ت 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ تو را من چشم در راهم شباهنگام که میگیرند در شاخ تلاجن سایه ها رنگ سیاهی وزان دل خستگانت راست اندوهی فراهم تو را من چشم در راهم میییییم 2 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ مسیرِ سوزان ِ شهابی خــّط رحیل به چشمت زند و در ایمن تر كنج ِ گمانت به خیال سست ِ یكی تلنگر آبگینه عمرت خاموش در هم شكند شاملو 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ دردم از یار است و درمان نیز هم دل فدای او شد و جان نیز هم :smiley-gen165:میم آقا اینجا همه قدرن شما که دیگههههههه:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ شما هم که هم پا دارین میان،مرسی من پری كوچك غمگینی را می شناسم كه در اقیانوسی مسكن دارد و دلش را در یك نی لبك چوبین می نوازد آرام آرام پری كوچك غمگینی كه شب از یك بوسه می میرد و سحرگاه از یك بوسه به دنیا خواهد آمد فروغ فرخزاد بسی زیباست این شعر(نام شعر تولدی دیگر) بفرمیو دال 2 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ دوش دیدم که ملائک در میخانه زدند گل آدم بسرشتند و به پیمانه زدند (قبلا خیلی مشاعره میکردم، دیگه حضور ذهن ندارم من این شعر فروغو دوس دارم خوشم میاد با نو جواب میدید که دوس دارم) دال 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده