moein.s 18985 ارسال شده در 18 مهر، 2012 برای جلوگیری از ترافیک دو دوست گلم ادامه بدن با نون می گم که زودتر گفتن. نامهربانی را هم از تو دوست خواهم داشت بیهوده می كوشی بمانی مهربان ای دوست انسان كه می خواهد دلت با من بگو آری من دوست دارم حرف دل را بر زبان ای دوست محمد علی بهمنی 3
...YaSss 1393 ارسال شده در 18 مهر، 2012 نسيم از من هزاران بوسه بگرفت هزاران بوسه بخشيدم به خورشيد تو در خوابي و من مست هوس ها تن مهتاب را گيرم در آغوش ولی بنظرم مشاعره باید بیشتر از دونفر باشه 3
moein.s 18985 ارسال شده در 18 مهر، 2012 با خوردن چوب، دوباره برگشتیم به کارزار مشاعره شعرم از ناله ی عشاق غم انگیزتر است داد از آن زخمه که دیگر ره بیداد گرفت سایه ! مَکُشته ی عشقیم ، که این شیرین کار مصلحت را ، مدد از تیشه ی فرهاد گرفت احسنت به استاد ابتهاج 3
...YaSss 1393 ارسال شده در 18 مهر، 2012 تصویر را باور نکن.... تصویر اگر زیبا نبود....... نقاش خوبی نیستی . . . . از نو دوباره رسم کن....... 4
moein.s 18985 ارسال شده در 18 مهر، 2012 نه از مهر ور نه از کین می نویسم نه از کفر و نه از دین می نویسم دلم خون است ، می دانی برادر دلم خون است ، از این می نویسم از مرحوم قیصر عزیزم هست 3
not found 16275 ارسال شده در 18 مهر، 2012 بوووووووق بووووق ببخشید ترافیک شد من از بیگانگان هرگز ننالم که با من هرچه کرد آن آشنا کرد ادامه بدید دیگه نمیام بای 2
Astraea 25354 ارسال شده در 18 مهر، 2012 مرد بقال از من پرسيد چند من خربزه مي خواهي ؟ من از او پرسيدم دل خوش سيري چند؟ 4
moein.s 18985 ارسال شده در 18 مهر، 2012 بوووووووق بووووقببخشید ترافیک شد من از بیگانگان هرگز ننالم که با من هرچه کرد آن آشنا کرد ادامه بدید دیگه نمیام بای بفرمیو شما دیدم از تب افتاد اومدم تنور رو داغ کنم دیری ست ره به حال خرابم نمی برد ! این جام ها که در پی هم می شود تهی دریای آتش است که ریزم به کام خویش ، گرداب می رباید و ، آبم نمی برد ! مشیری 4
...YaSss 1393 ارسال شده در 18 مهر، 2012 در میان گونه گونه مرگ ها تلخ تر مرگی ست، مرگ برگ ها زان که در هنگامه ی اوج و هبوط تلخی مرگ ست با شرم سقوط 4
not found 16275 ارسال شده در 18 مهر، 2012 مرد بقال از من پرسيد چند من خربزه مي خواهي ؟ من از او پرسيدم دل خوش سيري چند؟ بفرمیو شما دیدم از تب افتاد اومدم تنور رو داغ کنم دیری ست ره به حال خرابم نمی برد ! این جام ها که در پی هم می شود تهی دریای آتش است که ریزم به کام خویش ، گرداب می رباید و ، آبم نمی برد ! مشیری دمت گرم و سرت خوش باد سلامم را تو پاسخ گوی در بگشای 4
moein.s 18985 ارسال شده در 18 مهر، 2012 یاد بگذشته چو آن دور نمای وطن است که شود برافق شام غریبان ترسیم سیم و زر شد محک تجربهی گوهر مرد که سیه باد بدین تجربه روی زر و سیم شهریار 4
shayan1989 523 ارسال شده در 18 مهر، 2012 مجنون به هوای کوی لیلی در دشت در دشت به جست و جوی لیلی می گشت می گشت بر زبانش لیلی لیلی می گفت تا زبانش می گشت 4
دختر باران 18625 ارسال شده در 18 مهر، 2012 تا عاشقان به بوی نسیمش دهند جان بگشود نافه ای و در آرزو ببست... حضرت حافظ 4
moein.s 18985 ارسال شده در 18 مهر، 2012 ترجیح می دهم که درختی باشم در زیر تازیانه ی کولاک و آذرخش با پویه ی شکفتن و گفتن تا رام صخره ای در ناز و در نوازش باران خاموش ار برای شنفتن شفیعی کدکنی پ.ن:ترجیح می دهم درختی باشم. 5
دختر باران 18625 ارسال شده در 18 مهر، 2012 نازها زان نرگس مستانه اش باید کشید این دل شوریده تا آن جعد و کاکل بایدش حضرت حافظ 5
- Nahal - 47858 ارسال شده در 18 مهر، 2012 شب شد که شکوه ها زه دل تنگ بر کنيم ناليم آنقدر که دلي را خبر کنيم 5
moein.s 18985 ارسال شده در 18 مهر، 2012 مثل گفتگوی دریا م با شن های خیس ساحل مثل یه عشق دوباره ‚ واسه دل داده ی بی دل مثل یه کشتی متروک که توی اسکله مونده مثل یه حرف نگفته ! مثل یه شعر نخونده مثل یه لحظه ی نایاب ! مثل یه حس غریبه مثل اون لحظه که آدم ‚ تشنه ی چیدن سیبه معنی نگاه تو تو هیچ لغت نامه ای نیست از یغمای عزیز (یغما گلرویی) 1
دختر باران 18625 ارسال شده در 18 مهر، 2012 مطرب بساز پرده که کس بی اجل نمرد وان کو نه این ترانه سراید خطا کند حضرت حافظ(دوستانم...اگه ایرادی نداره من فقط از حافظ شعر بگم.به خاطر اینکه کلاس نقد شعر حافظ و حافظ خوانی میرم روی شعرا تسلط بیشتری دارم) 2
meysam62 4529 ارسال شده در 18 مهر، 2012 در اين سراي بي كسي كسي به در نمي زند به دشت پر ملال ما پرنده پر نمي زند 2
دختر باران 18625 ارسال شده در 18 مهر، 2012 مثل گفتگوی دریا م با شن های خیس ساحل مثل یه عشق دوباره ‚ واسه دل داده ی بی دل مثل یه کشتی متروک که توی اسکله مونده مثل یه حرف نگفته ! مثل یه شعر نخونده مثل یه لحظه ی نایاب ! مثل یه حس غریبه مثل اون لحظه که آدم ‚ تشنه ی چیدن سیبه معنی نگاه تو تو هیچ لغت نامه ای نیست از یغمای عزیز (یغما گلرویی) تیری که زدی بر دلم از غمزه خطا رفت تا باز چه اندیشه کند رای صوابت اون قبلی تداخل پیدا کرد.از ادامه این بگید 3
ارسالهای توصیه شده