eshagh_kh 466 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ شب تار است و ره وادی ایمن در پیش آتش طور کجا موعد دیدار کجاست آن سفر کرده که صد قافله دل همره اوست هر کجا هست خدایا بسلامت دارش 1 لینک به دیدگاه
.: Bahar :. 853 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ تا دل هرزه گرد من رفت به چين زلف او * زان سفر دراز خود عزم وطن نميکند ... 2 لینک به دیدگاه
نگين...NeGiN 1499 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ تا دل هرزه گرد من رفت به چين زلف او * زان سفر دراز خود عزم وطن نميکند ... ديدي اي دل که غم عشق دگربار چه کرد چون بشد دلبر و با يار وفادار چه کرد:w00: 2 لینک به دیدگاه
.: Bahar :. 853 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ ديدي اي دل که غم عشق دگربار چه کردچون بشد دلبر و با يار وفادار چه کرد:w00: سلام نگین جونم دل نشان شد سخنم تا تو قبولش کردي * آري آري سخن عشق نشاني دارد 2 لینک به دیدگاه
نگين...NeGiN 1499 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ سلام نگین جونم دل نشان شد سخنم تا تو قبولش کردي * آري آري سخن عشق نشاني دارد سلام عزيزه دل ديشب چه خودكشي ها كه نكردم به كوي تو بيرون نيــــــــامدي به تماشــــــا چه فايـــــده 1 لینک به دیدگاه
.: Bahar :. 853 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ :flowerysmile: همه کارم ز خود کامي به بدنامي کشيد آخر * نهان کي ماند آن رازي کز او سازند محفلها 1 لینک به دیدگاه
نگين...NeGiN 1499 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ :flowerysmile: همه کارم ز خود کامي به بدنامي کشيد آخر * نهان کي ماند آن رازي کز او سازند محفلها اي كه گفتي عشق را درمان به هجران كرده اند كاش مي گفتي كه هجران را چه درمان كرده اند :crystalball: 1 لینک به دیدگاه
.: Bahar :. 853 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ ديدهها در طلب لعل يماني خون شد * يا رب آن کوکب رخشان به يمن بازرسان 1 لینک به دیدگاه
نگين...NeGiN 1499 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ ديدهها در طلب لعل يماني خون شد * يا رب آن کوکب رخشان به يمن بازرسان نه خلاف عهــــــــد كردم كه حديث جز تو گفتم همـــــــه بر ســــــــر زبانند و تو در ميان جاني :icon_pf (17): 1 لینک به دیدگاه
.: Bahar :. 853 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ نه خلاف عهــــــــد كردم كه حديث جز تو گفتمهمـــــــه بر ســــــــر زبانند و تو در ميان جاني :icon_pf (17): يا رب اندر دل آن خسرو شيرين انداز * که به رحمت گذري بر سر فرهاد کند 2 لینک به دیدگاه
eshagh_kh 466 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ دل میرود ز دستم صاحب دلان خدا را در دا که راز پنهان خواهد شد آشکارا يا رب اندر دل آن خسرو شيرين انداز * که به رحمت گذري بر سر فرهاد کند 1 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ درد ما را نیست درمان الغیاث هجرمارا نیست پایان الغیاث 1 لینک به دیدگاه
eshagh_kh 466 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ ثریا کرد با من تیغ بازی عطارد تا سحر افسانه سازی درد ما را نیست درمان الغیاثهجرمارا نیست پایان الغیاث 1 لینک به دیدگاه
.: Bahar :. 853 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ سلام يا رب اين شمع دل افروز ز کاشانه کيست * جان ما سوخت بپرسيد که جانانه کيست 2 لینک به دیدگاه
eshagh_kh 466 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ سلام صبح بخیر مارا که به جز توبه شکستن هنری نیست با زاهد بی مایه نشستن ثمری نیست سلام الا اي همنشين دل که يارانت برفت از ياد * مرا روزي مباد آن دم که بي ياد تو بنشينم 2 لینک به دیدگاه
arash86. 4604 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ یه توپ دارم قلقلیه سرخ و سفید و آبیه 3 لینک به دیدگاه
eshagh_kh 466 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ هی که با ما سر ناسازگاری داری هی چرا پیش دیگران گله میزاری یه توپ دارم قلقلیه سرخ و سفید و آبیه هر دم از این باغ بری میرسد تازه تر از تازه تری میرس؟؟؟ آرش ؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
.: Bahar :. 853 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ سلامصبح بخیر مارا که به جز توبه شکستن هنری نیست با زاهد بی مایه نشستن ثمری نیست تا چه بازي رخ نمايد بيدقي خواهيم راند * عرصه شطرنج رندان را مجال شاه نيست یه توپ دارم قلقلیه سرخ و سفید و آبیه 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۸۹ سحر ز هاتف غیبم رسید مژده به گوش که دور شاه شجاع است می دلیر بنوش 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده