moh@mad 5513 ارسال شده در 31 آبان، 2010 زندگی شد من و یک سلسله ناکامیها مستم از ساغر خون جگر آشامیها بسکه با شاهد ناکامیم الفتها رفت شادکامم دگر از الفت ناکامیها 2
بوف کور 476 ارسال شده در 31 آبان، 2010 زندگی شد من و یک سلسله ناکامیهامستم از ساغر خون جگر آشامیها بسکه با شاهد ناکامیم الفتها رفت شادکامم دگر از الفت ناکامیها ای سروناز حسن که خوش می روی بناز عشاق را بناز تو هر لحظه صد نیاز:4chsmu1: فرخنده باد طلعت خوبت که در ازل ببریده اند بر قد سروت قبای ناز:shad: 2
moh@mad 5513 ارسال شده در 31 آبان، 2010 ز کوی یار میاید نسیم باد نوروزی از این باد ار مدد خواهی چراغ دل برافروزی 1
niaz 9807 ارسال شده در 31 آبان، 2010 ز کوی یار میاید نسیم باد نوروزیاز این باد ار مدد خواهی چراغ دل برافروزی یک کوزه شراب تا به هم نوش کنیم زان پیش که کوزه ها کنند از گِلِ ما 2
moh@mad 5513 ارسال شده در 31 آبان، 2010 آتش عشق تو گر در دل ما خانه نداشت عمر بی حاصل ما این همه افسانه نداشت 2
niaz 9807 ارسال شده در 31 آبان، 2010 آتش عشق تو گر در دل ما خانه نداشت عمر بی حاصل ما این همه افسانه نداشت گر می نخوری طعنه نزن مستان را بنیاد مکن تو حیله و دستان را تو غره بدان مشو که مَی نخوری صد لقمه خوری که مَی غلام است آن را 1
Astraea 25354 ارسال شده در 31 آبان، 2010 تو که نیستی خیال کن که دیگه هیچکی باهام نیست دیگه هیچی تو این زندگی اونجور که میخوام نیست 1
بوف کور 476 ارسال شده در 31 آبان، 2010 تو که نیستی خیال کن که دیگههیچکی باهام نیست دیگه هیچی تو این زندگی اونجور که میخوام نیست تو به من خندیدی ونمی دانستی من به چه دلهره از باغچه همسایه سیب را دزدیم باغبان از پی من تند دوید سیب رادست تو دید غضب الوده به من کرد نگاه سیب دندان زده از دست تو افتاد به خاک وتو رفتی وهنوز سالهاست که در گوش من ارام ارام خش خش گام تو تکرار کنان می دهد ازارم ومن اندیشه کنان غرق این پندارم که چرا خانه کوچک ما سیب نداشت ! 2
niaz 9807 ارسال شده در 31 آبان، 2010 تو به من خندیدی ونمی دانستی من به چه دلهره از باغچه همسایه سیب را دزدیم باغبان از پی من تند دوید سیب رادست تو دید غضب الوده به من کرد نگاه سیب دندان زده از دست تو افتاد به خاک وتو رفتی وهنوز سالهاست که در گوش من ارام ارام خش خش گام تو تکرار کنان می دهد ازارم ومن اندیشه کنان غرق این پندارم که چرا خانه کوچک ما سیب نداشت ! من عاشق این شعرم :aghosh:ممنون:w73: .... تسبیح ملک را وصفا رضوان را دوزخ بدرا،بهشت مرنیکان را 2
بوف کور 476 ارسال شده در 31 آبان، 2010 من عاشق این شعرم :aghosh:ممنون:w73: .... تسبیح ملک را وصفا رضوان را دوزخ بدرا،بهشت مرنیکان را خواهش می کنم !:w63: اسمان بار امانت نتواست گرفت قرعه کار بنام من دیوانه زدند:45645: 2
niaz 9807 ارسال شده در 31 آبان، 2010 خواهش می کنم !:w63:اسمان بار امانت نتواست گرفت قرعه کار بنام من دیوانه زدند:45645: دارنده چو ترکیب طبایع آراست از بهر چه پس فکندش اندر کم و کاست گر نیک آمد شکستن از بهر چه بود ورنیک نیامد این صُور عیب کراست 3
بوف کور 476 ارسال شده در 31 آبان، 2010 دارنده چو ترکیب طبایع آراستاز بهر چه پس فکندش اندر کم و کاست گر نیک آمد شکستن از بهر چه بود ورنیک نیامد این صُور عیب کراست ترسم که اشک در غم ما پرده در شود وین راز سر به مهر به عالم سمر شود گویند سنگ لعل شود در مقام صبر آری شود ولیک به خون جگر شود خواهم شدن به میکده گریان و دادخواه کز دست غم خلاص من آن جا مگر شود(هرچند فایده نداره) 3
Astraea 25354 ارسال شده در 31 آبان، 2010 دمت گرم و سرت خوش باد سلامم را تو پاسخ گوی ، در بگشای منم من ، میهمان هر شبت ، لولی وش مغموم منم من ، سنگ تیپاخورده ی رنجور منم ، دشنام پست آفرینش ، نغمه ی ناجور نه از رومم ، نه از زنگم ، همان بیرنگ بیرنگم بیا بگشای در ، بگشای ، دلتنگم 2
moh@mad 5513 ارسال شده در 31 آبان، 2010 مرد این بازی دگر من نیستم این تو و لیلای تو من نیستم گفت ای دیوانه لیلایت منم در رگ پیدا و پنهانت منم... 2
niaz 9807 ارسال شده در 31 آبان، 2010 مرد این بازی دگر من نیستم این تو و لیلای تو من نیستم گفت ای دیوانه لیلایت منم در رگ پیدا و پنهانت منم... ای آمده از عالم روحانی تقت حیران شده در پنج و چهار و شش و هفت مَی خور چو ندانی از کجا آمده ای خوش باش و ندانی به کجا خواهی رفت 2
بوف کور 476 ارسال شده در 31 آبان، 2010 تا نسوزد بر نیاید بوی عودپخته داند کاین سخن با خام نیست ترا من چشم درراهم! شباهنگام .... که میگیرددرشاخ تلاجن سایه هارنگ سیاهی... وزآن دلخستگانت راست اندوهی فراهم... ترامن چشم درراهم... شباهنگام درآندم... که برجا دره ها چون مرده ماران خفته گانند... درآن نوبت که بندد دست نیلوفر... به پای سروکوهی دام.... گرم یادآوری یانه؟ من ازیادت... نمی کاهم.... ترا من چشم درراهم !:w00: :45645: 2
Astraea 25354 ارسال شده در 31 آبان، 2010 من که ملول گشتمی از نفس فرشتگان قال و مقال عالمی میکشم از برای تو 2
mehdi_61 141 ارسال شده در 31 آبان، 2010 وصل تو اجل را ز سرم دور همیداشت از دولت هجر تو کنون دور نماندست 2
ارسالهای توصیه شده