farzaneh.y 2170 ارسال شده در 17 آبان، 2010 مرسی فرزانه جونم مشتاق دیدار خانوم در رفع حجب کوش نه در جمع کتب کز جمع کتب نمی شود رفع حجب کم سعادتی از منه مینا جون... به جام عشق تو مي تا خط سياه دهند منم که سر به خط آن خط سياه نهم 3
niaz 9807 ارسال شده در 17 آبان، 2010 کم سعادتی از منه مینا جون...به جام عشق تو مي تا خط سياه دهند منم که سر به خط آن خط سياه نهم ما را به شکستگان نظرها باشد ما را خواهی شکسته می دار دلت 2
آریوبرزن 13988 ارسال شده در 17 آبان، 2010 تا نگردی بی خبر از جسم وجان کی خبر یابی ز جانان یک زمان . 2
niaz 9807 ارسال شده در 17 آبان، 2010 تا نگردی بی خبر از جسم وجان کی خبر یابی ز جانان یک زمان . نه علم و عمل نه فضل و احسان و ادب یا رب به کدام تره درخوان نهمت 2
niaz 9807 ارسال شده در 17 آبان، 2010 تو برای وصل کردن آمدی نی برای فصل کردن آمدی . یارم همه نیش بر سر نیش زند گویم که مزن ستیزه را بیش زند 2
آریوبرزن 13988 ارسال شده در 17 آبان، 2010 دست از مس وجود چو مردان ره بشوی تا کیمیای کیمیای عشق بیابی و زر شوی 2
Ha.Mi.D 8376 ارسال شده در 17 آبان، 2010 یک گاو در آسمان و نامش پروین یک گاو دگر نهفته در زیر زمین چشم خردت باز کن از روی یقین زیر و زبر دو گار مشتی خر بین 1
niaz 9807 ارسال شده در 17 آبان، 2010 یک گاو در آسمان و نامش پروینیک گاو دگر نهفته در زیر زمین چشم خردت باز کن از روی یقین زیر و زبر دو گار مشتی خر بین ناقوس نواز گر ز من دارد عار سجاده نشین اگر زمن کرده کنار 2
Ha.Mi.D 8376 ارسال شده در 17 آبان، 2010 رندی دیدم نشسته بر خنگ زمین نه کفر و نه اسلام و نه دنیا و نه دین نی حق نه حقیقت نه شریعت نه یقین اندر دو جهان کرا بود زهره ی این؟ 2
niaz 9807 ارسال شده در 17 آبان، 2010 رندی دیدم نشسته بر خنگ زمیننه کفر و نه اسلام و نه دنیا و نه دین نی حق نه حقیقت نه شریعت نه یقین اندر دو جهان کرا بود زهره ی این؟ نو روز شد و جهان بر آورد نفس حاصل ز بهار عمر ما را غم و بس 2
Ha.Mi.D 8376 ارسال شده در 17 آبان، 2010 ساقی گل و سبزه بس طربناک شده است دریاب که هفته ی دگر خاک شده است می نوش و گلی بچین که تا در نگری گل خاک شده است و سبزه خاشاک شده است 2
niaz 9807 ارسال شده در 17 آبان، 2010 ساقی گل و سبزه بس طربناک شده استدریاب که هفته ی دگر خاک شده است می نوش و گلی بچین که تا در نگری گل خاک شده است و سبزه خاشاک شده است تا در نزنی بهر چه داری آتش هرگز نشود حقیقت حال تو خوش اندر یک دل دو دوستی ناید خوش ما را خواهی خطی به عالم در کش 2
Ha.Mi.D 8376 ارسال شده در 17 آبان، 2010 شاد باش ای عشق خوش سودای ما ای طبیب جمله علت های ما ای دوای نخوت و ناموس ما ای تو افلاطون و جالینوس ما 1
niaz 9807 ارسال شده در 17 آبان، 2010 شاد باش ای عشق خوش سودای ماای طبیب جمله علت های ما ای دوای نخوت و ناموس ما ای تو افلاطون و جالینوس ما چه جالب بود این یکی حمید ... آن دست که داشتم به دامان وصال بر سر زدم از فراق چندان که مپرس 1
Ha.Mi.D 8376 ارسال شده در 17 آبان، 2010 چه جالب بود این یکی حمید ... آن دست که داشتم به دامان وصال بر سر زدم از فراق چندان که مپرس آره.اینو خیلی دوست دارم خودمم سرمای زمستان و تن سالک عریان ما را به کجا چنین شتابان 1
niaz 9807 ارسال شده در 17 آبان، 2010 آره.اینو خیلی دوست دارم خودمم سرمای زمستان و تن سالک عریان ما را به کجا چنین شتابان نه از سر کار با خلل می ترسم نه نیز ز تقصیر عمل می ترسم 1
Ha.Mi.D 8376 ارسال شده در 17 آبان، 2010 ماییم که از خاک بر افلاک رسندیم خاک عرب از شرق به اقصی گذرندیم دریای شمالی را بر شرق نشندیم وز بحر جنوبی به فلک گرد فشندیم در چین و خطن ولوله از هیبت ما بود در مصر و عدن غلغله از شوکت ما بود در آندلس و روم عیان قدرت ما بود.... کجایی کاوه؟کجایی که ببینی خاک کشورت تو دست چه افرادیه 1
niaz 9807 ارسال شده در 17 آبان، 2010 ماییم که از خاک بر افلاک رسندیمخاک عرب از شرق به اقصی گذرندیم دریای شمالی را بر شرق نشندیم وز بحر جنوبی به فلک گرد فشندیم در چین و خطن ولوله از هیبت ما بود در مصر و عدن غلغله از شوکت ما بود در آندلس و روم عیان قدرت ما بود.... کجایی کاوه؟کجایی که ببینی خاک کشورت تو دست چه افرادیه :w72: .......... دارم ز خدا خواهش جنات نعیم زاهد به ثواب و من به امید عظیم من دست تهی می روم او تحفه به دست تا زین دو کدام خوش کند طبع کریم 1
Ha.Mi.D 8376 ارسال شده در 17 آبان، 2010 :w72:.......... دارم ز خدا خواهش جنات نعیم زاهد به ثواب و من به امید عظیم من دست تهی می روم او تحفه به دست تا زین دو کدام خوش کند طبع کریم راستی اون بیت سرمای زمستان رو بداهه گفتم.چیزی واسم نیومد یه چیزی پروندم خودم.ببخشید دیگه ما لعبتگانبم و فلک لعبت باز از روی حقیقتی نه از روی مجاز یک چند درین بساط بازی کردیم رفتیم به صندوق عدم یک یک باز 1
ارسالهای توصیه شده