آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ ای دل اگر عاشقی در پی دلدار باش بر در دل روز و شب منتظر یار باش 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ شهر پرهنگامه از دیوانه ای دیدم رهی از تو و دیوانگی های توام آمد بیاد 1 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ شهر پرهنگامه از دیوانه ای دیدم رهی از تو و دیوانگی های توام آمد بیاد لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ دیدی ای دل که غم عشق دگربار چه کرد , چون بشد دلبر و با یار وفادار چه کرد. آه از آن نرگس جادو که چه بازی انگیخت, آه از آن مست که با مردم هشیار چه کرد 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ دیگران از صدمه اعدا همی نالند و من از جفای دوستان گریم چو ابر بهمنی سست عهد و سرد مهرند این رفیقان همچو گل ضایف آن عمری که با این سست عهدان سر کنی 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ لالا لالا گل زیره بابا دستاش به زنجیره میگه هرگز نگو دیره که هر روز، روز تقدیره لالا لالا گل گندم چی اومد بر سر مردم میون آتش افتادیم شدیم از روی دنیا گم 2 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ ما نقد عافیت به می ناب داده ایم خار و خس وجود به سیلاب داده ایم رخسار یار گونه آتش از آن گرفت کاین لاله را ز خون جگر آب داده ایم لالا لالا گل زیره بابا دستاش به زنجیره میگه هرگز نگو دیره که هر روز، روز تقدیره لالا لالا گل گندم چی اومد بر سر مردم میون آتش افتادیم شدیم از روی دنیا گم میتونی متن کامل این شهعر رو بنویسی؟ خیلی دوسش دارم. 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ ماییم و موج سودا شب تا به روز تنها. خواهی بیا ببخشا خواهی برو جفا کن میتونی متن کامل این شهعر رو بنویسی؟ خیلی دوسش دارم. لالا لالا گل زیره بابا دستاش به زنجیره میگه هرگز نگو دیره که هر روز، روز تقدیره لالا لالا گل گندم چی اومد بر سر مردم میون آتش افتادیم شدیم از روی دنیا گم لالا لالا بد آوردیم به نام زندگی مردیم خیانت شکل یاری شد زیاران پشت پا خوردیم لالا لالا گل لاله حریم عشق پاماله سیاهی رنگ هر سفره سر هفت سین هر ساله به نام عشق وآزادی غم این خلق می خوردند ولی با دست خود ما را به قربانگاه می بردند کجایند آن همه دلسوز در این هنگامه ی ماتم که رفتند و رها کردند من و ما را به حال هم لالا لالا گل مریم شکسته حرمت آدم شدیم آواره ی عالم چرا تشنه به خون هم رهایی ریشه ی ما بود همه اندیشه ی ما بود ولی در آن روی سکه تبر بر ریشه ی ما بود گل و گلدون و گلخونه شده امروز یه ویرونه سر فواره ها خونه ببین مردن چه آسونه 4 لینک به دیدگاه
Ka!SeR 1333 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۸۹ نی دولت دنیا به ستم می ارزد نی لذت مستی اش الم می ارزد نه هفت هزار ساله شادی جهان این محنت هفت روزه غم می ارزد 4 لینک به دیدگاه
niaz 9807 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ نی دولت دنیا به ستم می ارزدنی لذت مستی اش الم می ارزد نه هفت هزار ساله شادی جهان این محنت هفت روزه غم می ارزد دل مي رود ز دستم صاحبدلان خدا را دردا كه راز پنهان خواهد شد آشكارا كَشتي شكستگانيم اي باد شُرطه برخيز باشد كه باز بينيم ديدار آشنا را 3 لینک به دیدگاه
MH.Sayyadi 14584 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ اشکم ولی به پای عزیزان چکیدهام خارم ولی به سایهٔ گل آرمیدهام با یاد رنگ و بوی تو ای نو بهار عشق همچون بنفشه سر به گریبان کشیدهام 2 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ من بودم و دوش آن بــت بنــــده نواز از من همه لابه بود و از وي همه ناز شب رفت و حديث ما به پايان نرسيد شـب را چــکـنم حـديـــث ما بود دراز ... 1 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ زاهد ظاهرپرست از حال ما اگاه نیست در حق ما هرچه گوید جای هیچ اکراه نیست 1 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ تو اين شب هاي تو در تو . خداحافظ گل شب بو هنوز آوار تنهايي داره مي باره از هر سو خداحافظ گل مريم .گل مظلوم پر دردم نشد با اين تن زخمي به آغوش تو برگردم نشد تا بغض چشماتو به خواب قصه بسپارم از اين فصل سكوت و شب غم بارونو بردارم 1 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ من ملک بودم و فردوس برین جایم بود ادم اورد در این دیر خراب ابادم 1 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ من ره نمیبرم مگر آن جا که کوی دوست من سر نمینهم مگر آن جا که پای یار 1 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ روزیکه چرخ از گل ما کوزه ها کند زنهار کاسه ی سر ما پر شراب کن 1 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ نمي دوني چه دلتنگم از اين خواب زمستوني تو كه بيدار بيداري بگو از شب چي مي دوني تو اين روياي سر دم گم .خداحافظ گل گندم تو هم بازيچه اي بودي . تو دست سرد اين مردم 1 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ مرا عجز و تو را بیداد دادند به هرکس هرچه باید داد دادند برهمن را وفا تعلیم کردند صنم را بی وفایی یاد دادند 1 لینک به دیدگاه
آریوبرزن 13988 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۸۹ دارم از زلف سياهش گله چندان كه مپرس, كه چنان زو شده ام بى سر و سامان كه مپرس. كس به اميد وفا ترك دل و دين مكناد, كه چنانم من ازين كرده پشيمان كه مپرس ... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده