گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 19 مهر، 2010 دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید لیلا بر مجنون بنشیند خوشش آید 2
niaz 9807 ارسال شده در 19 مهر، 2010 دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آیدلیلا بر مجنون بنشیند خوشش آید دست در حلقه آن زلف دو تا نتوان كرد تكيه بر عهد تو و باد صبا نتوان كرد آن چه سعي است من اندر طلبت بنمايم اينقدر هست كه تغيير قضا نتوان كرد 2
Miladt 3681 ارسال شده در 19 مهر، 2010 ثمری گر ندهد آه فغان خواهد داد اثری گر نکند ناله دعا خواهم کرد 2
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 19 مهر، 2010 دل داده ام به یاری شوخی کشی نگاری مرضیه السجایا محموده الخصایل 3
niaz 9807 ارسال شده در 19 مهر، 2010 دل داده ام به یاری شوخی کشی نگاری مرضیه السجایا محموده الخصایل لذات جهان چشيده باشي همه عمر با يار خود آرميده باشي همه عمر هم آخر عمر رحلتت بايد كرد خوابي باشد كه ديده باشي همه عمر 3
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 19 مهر، 2010 روزیکه چرخ از گل ما کوزه ها کند زنهار کاسه ی سر ما پر شراب کن 2
سمندون 19440 ارسال شده در 19 مهر، 2010 نیکی و بدی که در نهاد بشر است شادی و غمی که در قضا و قدر است با چرخ مکن حواله کاندر ره عقل چرخ از تو هزار بار بیچارهتر است 4
niaz 9807 ارسال شده در 19 مهر، 2010 نیکی و بدی که در نهاد بشر است شادی و غمی که در قضا و قدر است با چرخ مکن حواله کاندر ره عقل چرخ از تو هزار بار بیچارهتر است تا دل هرزه گرو من رفت به چنين زُلف او زان سفر دراز خود عزم وطن نمي كند 4
سمندون 19440 ارسال شده در 19 مهر، 2010 دارنده چو ترکیب طبایع آراست از بهر چه او فکندش اندر کم و کاست گر نیک آمد شکستن از بهر چه بود ورنیک نیامد این صور عیب کراست 4
niaz 9807 ارسال شده در 19 مهر، 2010 دارنده چو ترکیب طبایع آراست از بهر چه او فکندش اندر کم و کاست گر نیک آمد شکستن از بهر چه بود ورنیک نیامد این صور عیب کراست تا دست به بيعت وفايت سودم در خانه نشستم و فرو آسودم 4
MH.Sayyadi 14584 ارسال شده در 19 مهر، 2010 ما نقد عافیت به می ناب داده ایم خار و خس وجود به سیلاب داده ایم رخسار یار گونه آتش از آن گرفت کاین لاله را ز خون جگر آب داده ایم 3
سمندون 19440 ارسال شده در 19 مهر، 2010 من هیچ ندانم که مرا آنکه سرشت از اهل بهشت کرد یا دوزخ زشت جامی و بتی و بربطی بر لب کشت این هر سه مرا نقد و ترا نسیه بهشت 3
MH.Sayyadi 14584 ارسال شده در 19 مهر، 2010 تو سوز آه من ای مرغ شب چه میدانی؟ ندیده ای شب من تاب و تب چه میدانی؟ بمن گذار که لب بر لبش نهم ای جام تو قدر بوسه آن نوش لب چه میدانی؟.. 3
niaz 9807 ارسال شده در 19 مهر، 2010 تو سوز آه من ای مرغ شب چه میدانی؟ندیده ای شب من تاب و تب چه میدانی؟ بمن گذار که لب بر لبش نهم ای جام تو قدر بوسه آن نوش لب چه میدانی؟.. در درگه ما دوستي يكدله كن هر چيز كه غير ماست آن را يله كن يك صبح به اخلاص بيا بر در ما گر كار تو برنيامد آنگه گله كن 3
MH.Sayyadi 14584 ارسال شده در 19 مهر، 2010 نه دل مفتون دلبندی نه جان مدهوش دلخواهی نه بر مژگان من اشکی نه بر لبهای من آهی نه جان بی نصیبم را پیامی از دلارامی نه شام بی فروغم را نشانی از سحرگاهی نیابد محفلم گرمی نه از شمعی نه از جمعی ندارد خاطرم الفت نه با مهری نه با ماهی... 4
niaz 9807 ارسال شده در 19 مهر، 2010 نه دل مفتون دلبندی نه جان مدهوش دلخواهینه بر مژگان من اشکی نه بر لبهای من آهی نه جان بی نصیبم را پیامی از دلارامی نه شام بی فروغم را نشانی از سحرگاهی نیابد محفلم گرمی نه از شمعی نه از جمعی ندارد خاطرم الفت نه با مهری نه با ماهی... چه قشنگه يك روز ز بند عالم آزادانيم يك دم زدن از وجود خود شادانيم 2
MH.Sayyadi 14584 ارسال شده در 19 مهر، 2010 من کیستم ز مردم دنیا رمیده ای چون کوهسار پای به دامن کشیده ای از سوز دل چو خرمن آتش گرفته ای وز اشک غم چو کشتی طفان رسیده ای چه قشنگه نه دل مفتون دلبندی نه جان مدهوش دلخواهی نه بر مژگان من اشکی نه بر لبهای من آهی نه جان بی نصیبم را پیامی از دلارامی نه شام بی فروغم را نشانی از سحرگاهی نیابد محفلم گرمی نه از شمعی نه از جمعی ندارد خاطرم الفت نه با مهری نه با ماهی بدیدار اجلل باشد اگر شادی کنم روزی به بخت واژگون باشد اگر خندان شوم گاهی کیم من ؟ آرزو گم کرده ای تنها و سرگردان نه آرامی نه امیدی نه همدردی نه همراهی گهی افتان و خیزان چون غباری دربیابانی گهی خاموش و حیران چون نگاهی برنظرگاهی رهی تا چند سوزم در دل شبها چو کوکبها باقبال شرر نازم که دارد عمر کوتاهی 3
سمندون 19440 ارسال شده در 20 مهر، 2010 ياران موافق همه از دست شدند در پای اجل يکان یکان پست شدند بودیم به یک شراب در مجلس عمر یک دور ز ما پیشترَک مست شدند 3
MH.Sayyadi 14584 ارسال شده در 20 مهر، 2010 در قدح عکس تو یا گل در گلاب افتاده است؟ مهر در آیینه یا آتش در آب افتاده است؟ بادهٔ روشن دمی از دست ساقی دور نیست ماه امشب همنشین با آفتاب افتاده است 3
ارسالهای توصیه شده