YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۱ من و تو هر دو درگیر یه حسیم همین حس عزیز با تو بودن همین شوق تماشا کردن تو همین دل ضربه های هر شب من 8 لینک به دیدگاه
mahboobeyeshab 1399 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۱ دروغ بود که گفتم شما تکی آقا تو هم شبیه همینها مترسکی آقا تو جنس ناب غزل های من نخواهی شد برای دردسر عشق کوچکی آقا تو بیست سالگیم را حراج کردی بعد فروختی به که اینگونه مفتکی آقا قبول نیست قضاوت کند کسی اینجا تو اهل رشوه و لبخند و چشمکی آقا.... *** هنوز رو به غزلهای توست قبله ی من دلم خوش است به عشقی عروسکی آقا دلم خوش است که حتی هنوز میچسبد نگاهتان کنم از دور دزدکی آقا.... 10 لینک به دیدگاه
mahboobeyeshab 1399 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۱ شاعر شدن گناه قشنگی است.... این روزها بدجور دلتنگم! 6 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۱ با توام، ای شور، ای دلشورهی شیرین!با توام،ای شادی غمگین! هر چه هستی باش!اما کاش... نه، جز اینم آرزویی نیست: هر چه هستی باش! اما باش! قيصر امين پور 11 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۱ هان ای طبیب عاشقان ، دستی فرو کش بر سرم تا بخت و رخت و تخت خود ، بر عرش و کرسی بر برم بر گردن و بر دست من ، بر بند آن زنجیرها افسون مکن از افسون تو هر روز دیوانه ترم 9 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۱ همیشه گوشه لبم لبخندی ست برای شادی تو.... برای آرامش خودم...برای آنکه بدهکار دیگری نشوم... برای آنکه طلبکار شوم...نه برای وصول طلب در بعدها... برای رسیدن به یک حال خوش..که بعد ها تو خواهی داد به من با یک لبخند... 10 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۱ تا لب سرخ تو دارد تب حوایی را آدمی نیست که نشناخته رسوایی را یوسف مصر دلش شور تو را خواهد زد تو اگر کوک کنی ساز زلیخایی را باید از هرچه دوات است سیامشق کند میرعماد آن خط ابروی چلیپایی را با چه حالی به تماشا بنشینم امشب این به هم ریخته گیسوی تماشایی را تو اگر لطف کنی چند غزل بنشینی مفتخر می کنی امشب من و تنهایی را 7 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۱ "در انتظار وصلت جانم رسید بر لب از وصل تو چه حاصل ما را جز انتظاری؟" «عراقی» 6 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۱ به خیال خال رویت شده طی بساط عمر نظری به حال زارم که تو محیی جهانی زچه رو شبی به سویم نظری نمی نمایی به برم نمی نشینی به برت نمی نشانی تو که واقفی زحال دل زارناتوانم چه شود اگر نمایی، نظری به ناتوانی نه زبان آن که گویم غم و ماجرای دل را 6 لینک به دیدگاه
sokut.n 1212 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۱ دلم گرفته برایم بهار بفرستید ... ز شهر کودکی ام یادگار بفرستید ... دلم گرفته پدر ! روزگار با من نیست، دعای خیر و صدای دوتار بفرستید ... اگر چه زحمتتان می شود ولی این بار، برای دخترک خود " قرار " بفرستید ... غم از ستاره تهی کرد آسمانم را، کمی ستاره ی دنباله دار بفرستید ... به اعتبار گذشته دو خوشه ی لبخند، در این زمانه ی بی اعتبار بفرستید ... تمام روز و شب من پُر از زمستان است ، دلم گرفته برایم بهار بفرستید ... 4 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۱ این روزها زیادی ساکت شده ام حرف هایم نمی دانم چرا به جای گلو ، از چشم هایم بیرون می آیند... 10 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ چه انتظار عجیبی نشسته در دل ما، همیشه منتظریم و کسی نمی آید... 11 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۱ نَه خانی آمده...نَه خانی رفته.... مساوی هستیم با روزگار.... 11 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۱ نقاش خوبی نیستم اما .... این روزها .... به لطف تو .... انتظار را دیدنی می کشم 11 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۱ نقطه چین های درونم را بردار بگذار بی نقطه خود را به باد بسپرم شاید روزی کسی مرا در غزلی نوشت یا چوپانی مرا نواخت نقطه چین هایم را بردار تا تمام نامه های جهان نخوانده نماند تا باد واژه ها را با من بیاورد به شهر بی شاعر به صحرای بی چوپان 10 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۱ اگر با یک لبخند جهان زیبا می شود بگذار بشود ! بخیلی مگر ؟ بخند ! 11 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۱ آب پاکی که می گفتند همین است بی هوا که بریزند روی دستت دلت یخ می کند یـــــــــخ مثل حالای مـــــن.....! 8 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۱ روزگاریست که سودایِ بُتان دین من است , غم این کار، نشاط دل غمگین من است . دیدن روی تو را دیدهٔ جانبین باید , وین کجا مرتبهٔ چشم جهانبین من است ... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 لینک به دیدگاه
خاله 3004 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۱ مــلــودرام مســخره ای بــود زنــــدگــی !! ایــن را تمــام منتــقدان ابــراز کــرده انــد ! داستــان تکــراری ، ســکــانس هــای اشتــباه ، و پــایــان آبــکی !! ای خــــــــــــــــدا ! ازخــــودت دفــاع نمــی کنــی ؟!!! 6 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۱ باز هم خیال تو مرا برداشت کجا می برد نمی دانم....!!! 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده