mani24 29665 ارسال شده در 9 بهمن، 2012 پشت این نقاب خنده پشت این نگاه شاد چهره خموش مرد دیگری است مرد دیگری که سالهای سال در سکوت و انزوای محض بی امید بی امید بی امید زیسته مرد دیگری که پشت این نقاب خنده هر زمان به هر بهانه با تمام قلب خود گریسته 7
mani24 29665 ارسال شده در 9 بهمن، 2012 گریستن دیگر برایم سخت شده نفس کشیدن برایم سخت شده ارام میروم و میایم همچو بادی هستم که با تندباد به اسمانهای دور میرود 5
azarafrooz 14221 ارسال شده در 9 بهمن، 2012 دیگر سیبی نمانده نه برای من نه برای تو نه برای حوا و آدم ... ببین ! دیگر نمیتوانی چشمهام را از دلتنگی باز کنی. حتي اگر یک سیب مانده باشد رانده میشوم . ... سیب یا گندم؟ همیشه بهانهای هست. شکوفهی بادام غم چشمهات خندیدن انار و این همه بهانه که باز خوانده شوم به آغوش تو و زمين را کشف کنم با سرانگشتهام . زمين نه ، نقطه نقطهی تنت .... بانوی زیبای من ! دستهای تو سیب را دلانگیز میکند .... 9
mani24 29665 ارسال شده در 9 بهمن، 2012 برگ من میرقصد برگی در باد بر پهنای آسمان می خرامد با ناز روح از تن بدر کرده پای از درخت خویش رهانیده رخ زردش لب های خشکش پاییز را محکوم میکند فصل رنگ های پر فریب فصل برگ های بی وفا 7
laden 4758 ارسال شده در 9 بهمن، 2012 دست به دامن خدا که می شوم چیزی آهسته درون من به صدا می آید که... نترس! از باختن تا ساختن دوباره فاصله ای نیست...! 8
S a d e n a 11333 ارسال شده در 10 بهمن، 2012 کوله بارم بر دوش، سفری باید رفت، سفری بی همراه، گم شدن تا ته تنهایی محض، یار تنهایی من با من گفت: هر کجا لرزیدی، از سفرترسیدی، تو بگو، از ته دل من خدا را دارم... 7
sam arch 55881 ارسال شده در 10 بهمن، 2012 خواب زده ام این روزها.... بیداری می خواهم از جنس نور.... که در آغوش بگیرد هر چه تاریکی ست که اطرافم را فرا گرفته... 7
YAGHOT SEFID 29302 ارسال شده در 10 بهمن، 2012 [h=2][/h] امشب هوا انقدر سرد است که دلتنگ آن روزهــــا می شوم آن روزهـــا که در جیب هایم ، برای دستان خودم جا نبود به حرمت خاطره هایت دیگر از سرمــــا دست در جیب هایم نمی کنم تا هیچ وقت فراموشم نشود جایت را هیچ چیز پر نخواهد کرد ... 5
laden 4758 ارسال شده در 10 بهمن، 2012 دیشب آن قدر باران آمد که اگر بگویم یاد تو نبودم باران با من قهر میکند آن قدر از پنجره بیرون را نگاه کردم که اگر بگویم منتظر تو نبودم پنجره با من قهر میکند آن قدر دلتنگ خوابیدم که اگر بگویم خواب تو را ندیدم خوابت هم مرا ترک میگوید. 4
laden 4758 ارسال شده در 10 بهمن، 2012 بغض من در تپش ثانیه ها محصور است ..... مرا ببخش که با بغض های پنهانی ام گاه و بی گاه ...... اشک هایت را جاری می سازم و . . . همین عاشقی با اشک های گرم توست که تبدیل به جنون شده است ...... 5
mani24 29665 ارسال شده در 11 بهمن، 2012 در آغوش خودم هستم ... من خودم را در آغوش گرفته ام ! نه چندان با لطافت ... نه چندان با محبت ... اما وفادار ... وفادار ...! 6
mani24 29665 ارسال شده در 11 بهمن، 2012 امان از خوب دیروزم که خوابیده ست در شهر رویاها امان از خوب امروزم که خوابیده ست در روز بی رویا امان از حسرت دیروز امان از غربت امروز 5
mani24 29665 ارسال شده در 11 بهمن، 2012 تمام پروانهها قاصدك بودند به هر قاصدكى راز چشمان تو را گفتم پروانه شد تمام پروانهها اداى چشمان تو را درمىآورند چون بغض مرا دوست دارند... 5
- Nahal - 47858 ارسال شده در 11 بهمن، 2012 وقتی تو گریه میکنی، ای دوست در دلم انگار که ابرهای جهان گریه میکنند حسین منزوی 6
mani24 29665 ارسال شده در 11 بهمن، 2012 پنجره ی باران خورده ات را باز کن چند سطر پس از باران چشمهایم را ببین که هوایت دیوانه شان کرده دلم برایت تنگ است 6
S a d e n a 11333 ارسال شده در 11 بهمن، 2012 نگـــــــران نباش،حــــال مـــن خـــــــوب اســت بــزرگ شـــده ام ... دیگر آنقـــدر کــوچک نیستـم که در دلــــتنگی هـــایم گم شــــوم آمـوختــه ام، ... که این فـــاصــله ی کوتـــاه، ... بین لبخند و اشک نامش" زندگیست " آمــوختــه ام که دیگــر دلم برای " نبــودنـت " تنگ نشــــود . . .راســــــتی، دروغ گـــــفتن را نیــــــــز، خـــــــــوب یاد گـــرفتــه ام ..." حــــال مـــن خـــــــوب اســت " 5
S a d e n a 11333 ارسال شده در 11 بهمن، 2012 باهيچكس بر سر باورش نمى جنگم! خداى هر كس همان است كه درون او با وی سخن مى گويد... 5
YAGHOT SEFID 29302 ارسال شده در 12 بهمن، 2012 ای که هوای منی بی تو نفس ادعاست ذکر کمالات تو تذکرﺓ الاولیست مثنوی معنوی ست قصه ی ما که در آن آخر هر ماجرا اول یک ماجراست در صف قند و شکر زندگی ام تلخ شد قند من افتاده است پس صف بوسه کجاست بوسه ی گرمی بده تا لبم اذعان کند بین دو قطب رخت خط لبت استواست باز هم افتاده در پیچ و خم قامتت شکر خدا که دلم گمشده در راه راست ای نه چنین نه چنان در دل من همچنان عشق زمینی بمان عشق هوایی هواست __________________ 5
azarafrooz 14221 ارسال شده در 12 بهمن، 2012 خـــــــــــــــــــــدا... صـــــورت حســـــــاب لطفـــا" سیر شدم از زندگــــــــــــــــــــــــــِی... 4
ارسالهای توصیه شده