YAGHOT SEFID 29302 ارسال شده در 11 دی، 2012 من و تو هر دو درگیر یه حسیم همین حس عزیز با تو بودن همین شوق تماشا کردن تو همین دل ضربه های هر شب من 8
mahboobeyeshab 1399 ارسال شده در 11 دی، 2012 دروغ بود که گفتم شما تکی آقا تو هم شبیه همینها مترسکی آقا تو جنس ناب غزل های من نخواهی شد برای دردسر عشق کوچکی آقا تو بیست سالگیم را حراج کردی بعد فروختی به که اینگونه مفتکی آقا قبول نیست قضاوت کند کسی اینجا تو اهل رشوه و لبخند و چشمکی آقا.... *** هنوز رو به غزلهای توست قبله ی من دلم خوش است به عشقی عروسکی آقا دلم خوش است که حتی هنوز میچسبد نگاهتان کنم از دور دزدکی آقا.... 10
- Nahal - 47858 ارسال شده در 12 دی، 2012 با توام، ای شور، ای دلشورهی شیرین!با توام،ای شادی غمگین! هر چه هستی باش!اما کاش... نه، جز اینم آرزویی نیست: هر چه هستی باش! اما باش! قيصر امين پور 11
YAGHOT SEFID 29302 ارسال شده در 12 دی، 2012 هان ای طبیب عاشقان ، دستی فرو کش بر سرم تا بخت و رخت و تخت خود ، بر عرش و کرسی بر برم بر گردن و بر دست من ، بر بند آن زنجیرها افسون مکن از افسون تو هر روز دیوانه ترم 9
sam arch 55881 ارسال شده در 12 دی، 2012 همیشه گوشه لبم لبخندی ست برای شادی تو.... برای آرامش خودم...برای آنکه بدهکار دیگری نشوم... برای آنکه طلبکار شوم...نه برای وصول طلب در بعدها... برای رسیدن به یک حال خوش..که بعد ها تو خواهی داد به من با یک لبخند... 10
YAGHOT SEFID 29302 ارسال شده در 13 دی، 2012 تا لب سرخ تو دارد تب حوایی را آدمی نیست که نشناخته رسوایی را یوسف مصر دلش شور تو را خواهد زد تو اگر کوک کنی ساز زلیخایی را باید از هرچه دوات است سیامشق کند میرعماد آن خط ابروی چلیپایی را با چه حالی به تماشا بنشینم امشب این به هم ریخته گیسوی تماشایی را تو اگر لطف کنی چند غزل بنشینی مفتخر می کنی امشب من و تنهایی را 7
هولدن کالفیلد 19948 ارسال شده در 13 دی، 2012 "در انتظار وصلت جانم رسید بر لب از وصل تو چه حاصل ما را جز انتظاری؟" «عراقی» 6
YAGHOT SEFID 29302 ارسال شده در 14 دی، 2012 به خیال خال رویت شده طی بساط عمر نظری به حال زارم که تو محیی جهانی زچه رو شبی به سویم نظری نمی نمایی به برم نمی نشینی به برت نمی نشانی تو که واقفی زحال دل زارناتوانم چه شود اگر نمایی، نظری به ناتوانی نه زبان آن که گویم غم و ماجرای دل را 6
sokut.n 1212 ارسال شده در 15 دی، 2012 دلم گرفته برایم بهار بفرستید ... ز شهر کودکی ام یادگار بفرستید ... دلم گرفته پدر ! روزگار با من نیست، دعای خیر و صدای دوتار بفرستید ... اگر چه زحمتتان می شود ولی این بار، برای دخترک خود " قرار " بفرستید ... غم از ستاره تهی کرد آسمانم را، کمی ستاره ی دنباله دار بفرستید ... به اعتبار گذشته دو خوشه ی لبخند، در این زمانه ی بی اعتبار بفرستید ... تمام روز و شب من پُر از زمستان است ، دلم گرفته برایم بهار بفرستید ... 4
پاییزان 3604 ارسال شده در 15 دی، 2012 این روزها زیادی ساکت شده ام حرف هایم نمی دانم چرا به جای گلو ، از چشم هایم بیرون می آیند... 10
azarafrooz 14221 ارسال شده در 17 دی، 2012 چه انتظار عجیبی نشسته در دل ما، همیشه منتظریم و کسی نمی آید... 11
moein.s 18985 ارسال شده در 17 دی، 2012 نَه خانی آمده...نَه خانی رفته.... مساوی هستیم با روزگار.... 11
پاییزان 3604 ارسال شده در 21 دی، 2012 نقاش خوبی نیستم اما .... این روزها .... به لطف تو .... انتظار را دیدنی می کشم 11
YAGHOT SEFID 29302 ارسال شده در 21 دی، 2012 نقطه چین های درونم را بردار بگذار بی نقطه خود را به باد بسپرم شاید روزی کسی مرا در غزلی نوشت یا چوپانی مرا نواخت نقطه چین هایم را بردار تا تمام نامه های جهان نخوانده نماند تا باد واژه ها را با من بیاورد به شهر بی شاعر به صحرای بی چوپان 10
- Nahal - 47858 ارسال شده در 21 دی، 2012 اگر با یک لبخند جهان زیبا می شود بگذار بشود ! بخیلی مگر ؟ بخند ! 11
شــاروک 30242 ارسال شده در 21 دی، 2012 آب پاکی که می گفتند همین است بی هوا که بریزند روی دستت دلت یخ می کند یـــــــــخ مثل حالای مـــــن.....! 8
هولدن کالفیلد 19948 ارسال شده در 21 دی، 2012 روزگاریست که سودایِ بُتان دین من است , غم این کار، نشاط دل غمگین من است . دیدن روی تو را دیدهٔ جانبین باید , وین کجا مرتبهٔ چشم جهانبین من است ... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7
خاله 3004 ارسال شده در 22 دی، 2012 مــلــودرام مســخره ای بــود زنــــدگــی !! ایــن را تمــام منتــقدان ابــراز کــرده انــد ! داستــان تکــراری ، ســکــانس هــای اشتــباه ، و پــایــان آبــکی !! ای خــــــــــــــــدا ! ازخــــودت دفــاع نمــی کنــی ؟!!! 6
ارسالهای توصیه شده