خاله 3004 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۰ ادمها ترك كردن را دوست دارند سرشان را با افتخار بالا میگیرند و میگویند : ترک ک...ردم سیگار را خانه را ... ... دوستانم را معشوقم را اما هیچ کس ترک شدن را دوست ندارد سرِشان را پایین میاندازند و با همه ی غمِ وجودشان میگویند ترکم کردند دوستانم خانواده ام عشقم میبینــید ؟ ما همان آدمهایی هستیم که ترک میکنیم اما وقتی کسی ترکمان میکند جوری که انگار دنیا به آخر رسیده باشد بغض گلویمان را خفه می کند.....! 7 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۰ ما چون ز دری پای کشیدیم، کشیدیم امید ز هر کس که بریدیم، بریدیم دل نیست کبوتر که چو برخاست نشیند از گوشهی بامی که پریدیم، پریدیم رم دادن صید خود از آغاز غلط بود حالا که رماندی و رمیدیم، رمیدیم 3 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۰ نقش نامت کرده دل محراب تسبيح وجود تا سحر تسبيح گويان روی در محراب داشت ديدهام میجست و گفتندم نبينی روی دوست خود درفشان بود چشمم کاندر او سيماب داشت ز آسمان آغاز کارم سخت شيرين مینمود کی گمان بردم که شهدآلوده زهر ناب داشت 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۰ در دلم چیزی هست مثل یک بیشه نور مثل خواب دم صبح و چنان بی تابم که دلم می خواهد بدوم تاته دشت بروم تا سر کوه 4 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، ۱۳۹۰ دلم ساعتی می خواهد که مانده باشد روی ساعت های با تو بودن ...! 7 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۰ پدرم روضه ی رضوان به دو گندم بفروخت ناخلف باشم اگر من به جوی نفروشم ! 2 لینک به دیدگاه
sweetest 4756 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ من آهم تو ماه دستم به تو نمی رسد 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۰ من /ظورم نمیرسد تو زورت نمیرسد عشق یعنی همین !! 1 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، ۱۳۹۰ برخیز که غیر از تو مرا دادرسی نیست گویی همه خوابند ، کسی را به کسی نیست آزادی و پرواز از آن خاک به این خاک جز رنج سفر از قفسی تا قفسی نیست 3 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ دانی که چه خواهم من دلسوخته از تو خواهم که نخواهم، دگرم هیچ نظر نیست عطار چنان غرق غمت شد که دلش را یک دم دل دل نیست زمانی سر سر نیست . . . . . 3 لینک به دیدگاه
*Polaris* 19606 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۰ بی تو چمدانی ست دلم که تنهاییم را در آن تا می زنم و قفلی از دلتنگی بر آن می گذارم که رمزش حروف اسم توست ... 4 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ هنگام که گریه میدهد ساز این دود سرشت ابر بر پشت هنگام که نیل چشم دریا از خشم به روی میزند مشت *** زآن دیرسفر که رفت از من غمزهزن و عشوه ساز داده دارم به بهانههای مانوس تصویری از او به بر گشاده 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ به سکوت سرد زمان، به خزان زرد زمان نه زمان را درد کسی، نه کسی را درد زمان بهار مردمی ها دی شد زمان مهربانی طی شد آه از این دمسردی ها خدایا! نه امیدی در دل من که گشاید مشکل من نه فروغ روی مهی که فروزد محفل من نه همزبان درد آگاهی که ناله ای خرد با آهی داد از این بی دردی ها خدایا! 3 لینک به دیدگاه
PinkGirl 1453 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ زندگی در اعماق امن است اما زیبا نیست! ماهیانی كه در اعماق زندگی میكنند صید نمیشوند اما طلوع آفتاب را هم نمیبینند كشتیها را نمیبینند حالا اسبی زیباپا به دریا می گذارد او را نیز نخواهند دید بله، زندگی در اعماق غمانگیز است! (رسول یونان) 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آبان، ۱۳۹۰ من از روییدن خار سردیوار دانستم که ناکس , کس نمی گردد بدین بالا نشینی ها 1 لینک به دیدگاه
petram 89 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ امید زیباتر از جهان امید ای دوست در عالم وجود جهانی نیست هر عرصه را بهار و خزانی هست در عرصه امید خزانی نیست صد بار زهر یاس مرا میکشت گر پادزهر من نشدی امید در تیرگی رنج راه هم بنمود بس شام تیره تابش این خورشید تا آن زمان که شهپر بوم مرگ در جایگاه من فکند سایه در کارزار زندگیم بادا از جادوی امید بسی مایه 1 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۰ من يقين دارم كه در رگ هاي من خون رسولي يا امامي نيست. نيز خون هيچ خان وپادشاهي نيست وين نديم ژنده پيرم دوش با من گفت كاندرين بي فخر بودن ها گناهي نيست. لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آبان، ۱۳۹۰ بسمه تعالی حالمان خوب است غم کم میخوریم کم که نه هر روز کم کم میخوریم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده