YAGHOT SEFID 29302 ارسال شده در 23 فروردین، 2012 هیـچ جـز یـاد تـو ، رویای دلاویـزم نـیست هیـچ جـز نـام تـو ، حـرف طـرب انگـیزم نـیست! عـشق می ورزم و می سـوزم و فـریـادم نـه! دوست می دارم و می خـواهـم و پـرهـیزم نـیست. نـور می بـیـنم و می رویـم و می بـالم شـاد ، شاخه می گـستـرم و بـیـم ز پـائـیـزم نـیست. تـا به گـیتی دل ِ از مهـر تـو لبـریـزم هـست کـار با هـستی ِ از دغـدغـه لـبریـزم نـیست بخـت آن را کـه شـبی پـاک تـر از بـاد ِ سـحر ، بـا تـو ، ای غـنچه نشکـفـته بـیامیـزم نـیست. تـو بـه دادم بـرس ای عـشق ، که با ایـن هـمه شـوق چـاره جـز آنکـه به آغـوش تـو بگـریـزم نـیست فریدون مشیری 8
ترانه18 8013 ارسال شده در 23 فروردین، 2012 دلــــــــــــــم ؛ براي تمـــام حـرفــ هايي کــه نميــزنـي ... تنــــــگ است ... !!! 7
Himmler 22171 ارسال شده در 28 فروردین، 2012 رشته ای برگردنم افکنده دوست می کشد هر جا که خاطر خواه اوست رشته برگردن نه از بی مهری است رشته عشق است و برگردن نکوست 5
ترانه18 8013 ارسال شده در 28 فروردین، 2012 در تو هزار مزرعه خشخاش ِ تازه است .. آدم به خنده های ِ تو معتاد میشود .. 5
Himmler 22171 ارسال شده در 29 فروردین، 2012 هست امیدم که علیرغم عدو روز جزا فیض عفوش ننهد بار گنه بر دوشم پدرم روضه ی رضوان به دو گندم بفروخت ناخلف باشم اگر من به جوی نفروشم 4
ترانه18 8013 ارسال شده در 31 فروردین، 2012 کفشهایم که جفت میشود دلم هوای رفتن میکند ، کودکانه بیقرار تو میشوم بی آنکه فکر کنم دلتنگ من هستی یا نه؟ 5
hamed_063 1261 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2012 قلب مرا شکستی و ندانستی بی خانمان شدی تو اکنون در کدام بیابان سرگردانی ؟ 4
Himmler 22171 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2012 آب زنید راه را هین که نگار میرسد مژده دهید باغ را بوی بهار میرسد راه دهید یار را آن مه ده چهار را کز رخ نوربخش او نور نثار میرسد چاک شدست آسمان غلغلهایست در جهان عنبر و مشک میدمد سنجق یار میرسد رونق باغ میرسد چشم و چراغ میرسد غم به کناره میرود مه به کنار میرسد تیر روانه میرود سوی نشانه میرود ما چه نشستهایم پس شه ز شکار میرسد باغ سلام میکند سرو قیام میکند سبزه پیاده میرود غنچه سوار میرسد خلوتیان آسمان تا چه شراب میخورند روح خراب و مست شد عقل خمار میرسد چون برسی به کوی ما خامشی است خوی ما زان که ز گفت و گوی ما گرد و غبار میرسد 4
ترانه18 8013 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2012 تو را آرزو نخواهم کرد... هیچ وقت ! تو را لحظه ای خواهم پذیرفت... که خودت بیایی... با دل خودت... نه با آرزوی من ...! 4
Navid Traxix 1581 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2012 شبـــــــ است و ماه مي رقصد ســــتاره نقره مي پاشد نسيم نسترنها عطر گلها ز لبهاي هوس انگيز زنبق بوسه مي گيرد. من اما در حريم خلوتم تنهايــــــ تنهایــــــــم... 3
moh@mad 5513 ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2012 گریه در چشمان من طوفان غم دارد ولی خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من 4
*Polaris* 19606 سازنده ارسال شده در 3 اردیبهشت، 2012 شده ام معادله ی چند مجهولی این روزها، هیچ کس از هیچ راهی مرا نمی فهمد...! 8
ترانه18 8013 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2012 من و تو هر دو درگیر یه حسیم همین حس عزیز با تو بودن همین شوق تماشا کردن تو همین دل ضربه های هر شب من 4
Navid Traxix 1581 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2012 تو همیشه در یاد منی آسمان به آسمان، کوچه به کوچه رویا به رویا، هرجایی که می نگرم با منی. اما... دلم برایت تنگ می شود!!! 8
ترانه18 8013 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2012 تمام چسب زخم هایت را هم که بخرم نه زخم های من خوب می شود نه زخم های تو... !!! 5
Sh.92 3961 ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2012 ما شقایق های باران خورده ایم ...سیلی نا حق فراوان خورده ایم ...ساقه احساسمان خشكیده است ...زخم ها از باد و طوفان خورده ایم !!!تا چه بوده تاكنون تقصیرمان...تا چه باشد بعد از این تقدیرمان... 5
*Polaris* 19606 سازنده ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2012 حـــالم گرفتــــه از این شــهر کــــه آدم هایـش همچــون هوایش ناپایــدارنــد گــاه آنقـــدر پــاک کــه باورت نمی شود گـــــاه آنقــــدر آلـــوده که نفســت می گیـــرد ...! 7
Navid Traxix 1581 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2012 اگر شعر های من زيباست دليلش آن است که تو زيبايی حالا هي بيا و بگو چنين و چنان است اصلا مهم نيست تو چند ساله باشی من هم سن و سال تو هستم مهم نيست خانه ات کجا باشد براي يافتنت کافی ست چشمهايم را ببندم... 5
ترانه18 8013 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2012 امــــــــروز با همه ی دنـیــــــــا قهــــــرم … امــــــا … تــــــــــو صدایــــــم کــن … بـرمـی گـــــــــــــردم !!! 2
ترانه18 8013 ارسال شده در 9 اردیبهشت، 2012 هروقت گریه میکنم سبک میشوم ... عجب وزنی دارد چند قطره اشک ...!! 2
ارسالهای توصیه شده