سامیار220 10919 ارسال شده در 21 فروردین، 2015 اهان فیکست و کاستوم روم بزارش روی حالت Adaptive subdivision sampler ، تنظیماتش رو هم دست نزن، این حالت برا وقتی خوبه که سطوح اکثرا صاف هستن و مقدار افکت محو هم کمه و بافت ها هم صاف هستن 1
سامیار220 10919 ارسال شده در 21 فروردین، 2015 سلام ..آبجکت صندلی برای آمفی تئاتر میخام سلام دوست عزیز اینجا تاپیک رفع اشکال هستش این تاپیک رو ببینید. 1
summerygirl 47 ارسال شده در 24 فروردین، 2015 http://www.noandishaan.com/upload/images/gqv2bh2g7mkjyl02kjeh.png سلام من هنوز هم موفق به رندر گیری نشدم این تصویر رو ببینید لطفا در حال رندره گوشه سمت راست اون پنجره که روند رندر رو نشون میده قبلن توی سه مرحله درصدش پر میشد لایت کش و ایدریس مپ و رندر الان تا اخر همینه لطفا کمک
summerygirl 47 ارسال شده در 25 فروردین، 2015 سلام ببخشید من همچنان منتظرم که جواب بدید سامیار جان شرمنده خیلی هم مزاحم شدم !!من فکر میکنم اروری که میده و وسط رندر قطع میشه و تی ری دی بسته میشه به خاطر ابجکت اماده هام باشه !!!!میشه بگید چ راهی هست برا اینکه این اتفاق نیوفته ؟
سامیار220 10919 ارسال شده در 25 فروردین، 2015 سلام ببخشید من همچنان منتظرم که جواب بدید سامیار جان شرمنده خیلی هم مزاحم شدم !!من فکر میکنم اروری که میده و وسط رندر قطع میشه و تی ری دی بسته میشه به خاطر ابجکت اماده هام باشه !!!!میشه بگید چ راهی هست برا اینکه این اتفاق نیوفته ؟ آبجکتها ممکنه نیار به purg داشته باشن این برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام رو امتحان کن شاید جواب بده اینم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آموزش کار با اسکریپت
yeshabmahmiad 10 ارسال شده در 25 فروردین، 2015 سلام خدمت دوستان عزیز کسی میدونه چه تنظیمی انجام بدم که در هنگام کشیدن Wall و جابجایی Viewport دستور تمام نشه?
سامیار220 10919 ارسال شده در 25 فروردین، 2015 سلام خدمت دوستان عزیز کسی میدونه چه تنظیمی انجام بدم که در هنگام کشیدن Wall و جابجایی Viewport دستور تمام نشه? سلام از میانبر ویوپورتها استفاده کنین بطور مثال اگه از نمای top دستور رو شروع کردید و میخواین در نمایleft دستور رو ادامه بدید کلید L رو فشار بدید تا ویوپورت عوض بشه.
summerygirl 47 ارسال شده در 26 فروردین، 2015 آبجکتها ممکنه نیار به purg داشته باشن این برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام رو امتحان کن شاید جواب بدهاینم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آموزش کار با اسکریپت سامیار جان ششرمنده لینکو باز کردم من انگلیسیم خیل یقوی نیست فقط توضیحات اولشو متوجه شدم اصل کاری رو نفهمیدم میشه لطفا اگر وققتون رو نمیگیره خودتون توضیح بدبد؟؟ البته خیلی خیلی شرمنده شما هستم 1
سامیار220 10919 ارسال شده در 26 فروردین، 2015 سامیار جان ششرمنده لینکو باز کردم من انگلیسیم خیل یقوی نیست فقط توضیحات اولشو متوجه شدم اصل کاری رو نفهمیدم میشه لطفا اگر وققتون رو نمیگیره خودتون توضیح بدبد؟؟البته خیلی خیلی شرمنده شما هستم نحوه لود کردن اسکریپت در برنامه رو هم از برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و هم از این برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام میتونید ببینید. نحوه کار با اسکریپت رو هم بصورت فیلم در لینک قبلی گذاشته شده. این اسکریپت آبجکت هارو از لحاظ مش و پلیگانها اصطلاحا تمیز میکنه و نمیزاره فایل سنگین بشه
سامیار220 10919 ارسال شده در 27 فروردین، 2015 سلام .. چه جوری میشه تو مکس آبشار و فواره ساخت ؟ سلام منظورتون شبیه سازی مایعات هستش؟
fahime11 33 ارسال شده در 31 فروردین، 2015 دارم یه فضایی رو محوطه سازی میکنم ..فواره داره ..نمیدونم چ جوری بسازم ..منظورم همون شبیه سازیه مایعات 1
سامیار220 10919 ارسال شده در 31 فروردین، 2015 دارم یه فضایی رو محوطه سازی میکنم ..فواره داره ..نمیدونم چ جوری بسازم ..منظورم همون شبیه سازیه مایعات با نرم افزار Realflow میتونید این کار رو انجام بدید.
summerygirl 47 ارسال شده در 31 فروردین، 2015 سلام دوست عزیز!خوب هستید انشالله من مکس 2013 رونصب کردم یه مشکلی که باهاش دارم نور خیلی زیاد داره و در حالی که من اصلن نور نزاشتم این باعث شده اصلن نتونم متریالا رو ببینم وفکر میکنم نور دیفیوز باشه نمیدونم جچوری باید خاموشش کنم 1
سامیار220 10919 ارسال شده در 31 فروردین، 2015 سلام دوست عزیز!خوب هستید انشالله من مکس 2013 رونصب کردم یه مشکلی که باهاش دارم نور خیلی زیاد داره و در حالی که من اصلن نور نزاشتم این باعث شده اصلن نتونم متریالا رو ببینم وفکر میکنم نور دیفیوز باشه نمیدونم جچوری باید خاموشش کنم سلام با وی ری رندر میکنین؟ تنظیمات پیشفرضش رو دست نزدید هنوز؟ یه تصویرم اگه میشه بزارید ببینم
summerygirl 47 ارسال شده در 31 فروردین، 2015 سلامبا وی ری رندر میکنین؟ تنظیمات پیشفرضش رو دست نزدید هنوز؟ یه تصویرم اگه میشه بزارید ببینم موقع رندر مشکلی ندارم در حالت عادی وقتی دارم مدل سازی میکنم این مشکل رو دارم http://www.noandishaan.com/upload/images/5ysnu7ie2bnjs6po0n6.png 1
سامیار220 10919 ارسال شده در 31 فروردین، 2015 موقع رندر مشکلی ندارم در حالت عادی وقتی دارم مدل سازی میکنم این مشکل رو دارم http://www.noandishaan.com/upload/images/5ysnu7ie2bnjs6po0n6.png آها، اون حالت smooth & highlight رو بزارید روی حالت realistic
summerygirl 47 ارسال شده در 31 فروردین، 2015 آها، اون حالت smooth & highlight رو بزارید روی حالت realistic شرمنده قبلن هم گفتم من تجربی یاد گرفتم مکس رو اینی که شما میگید نمیدونم کجاست :icon_pf (34): 1
سامیار220 10919 ارسال شده در 31 فروردین، 2015 شرمنده قبلن هم گفتم من تجربی یاد گرفتم مکس رو اینی که شما میگید نمیدونم کجاست :icon_pf (34): ببینید گوشه هرکدوم از ویوپورت ها نوع view و نوع نمایش ترسیمات رو نشون داده مثلا در نمای تاپ نوشته[top] [wireframe] اون حالت دوم رو توی ویوپورت پرسپکتیو از حالت smooth +highlight تغییر بدید 1
ارسال های توصیه شده