Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۸۹ سلام به همگی: دوستان می تونن هر اشکالی در مورد 3DMAXدارن اینجا مطرح کنن تا روند آموزشی به هم نخوره. پیشایپش سپاسگزارم. 17 لینک به دیدگاه
pooran.mehr 6294 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۸۹ سلام کسی میتونه در مورد rpc توضیح بده؟ که اصلا چیه و کاربردش چیه؟ 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مهر، ۱۳۸۹ سلام کسی میتونه در مورد rpc توضیح بده؟ که اصلا چیه و کاربردش چیه؟ Rpc پلاگینی هست که بیشتر بدرد بر و بچه های معماری میخوره ... که شامل مدلهای دوبعدی از درخت و ماشین و آدم و غیره میشه .. برای رندر یک فضای وسیع شما نمیتونید از مدلهای سه بعدی زیاد استفاده کنید ( به دلیل همون مشکل رندر همیشگی.... !) اینم تبلیغات تالار گرافیک ==>پلاگین rpc برای مکس 2009 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ معادل دستور filet کد 3بعدی تو مکس چیه؟ یعنی بخوایم یه گوشه رو گرد کنیم، از چه modify استفاده می کنیم؟ 2 لینک به دیدگاه
CodePlus 15426 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ معادل دستور filet کد 3بعدی تو مکس چیه؟یعنی بخوایم یه گوشه رو گرد کنیم، از چه modify استفاده می کنیم؟ من اگه بخوام اینکارو بکنم روش راست کلیک میکنم ... Editable Poly رو روش اجرا میکنم - بعد موئلفه فرعی Edgeرو باکلیک روی اون علامت مثبتش انتخاب میکنم اون Edgeای که میخوام گرد بشه رو انتخاب میکنم - گزینه Chamfer رو کلیک میکنم یا اون مربع کنارش که حاوی تنظیماتشه باز میکنم .... اگر روش کلیک کنی .. میتونی باموس بکشی رولبه .. و با تکرارش لبه نرمتر میشه ... اگر هم تنظیماتشو باز کنی .. میتونی تعئین کنی چقدر باشه فاصلش و Apply کنی ... 3 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ من سهشنبه باید یه کار تحویل بدم...هیچ کاریشم نکردم یه اشپز خونست:w821: خوبه این تاپیک و زدی من هی بیام سوال بپرسم...چون خوب یاد نگرفتم 2 لینک به دیدگاه
archy 22 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۸۹ سلام دوستای خوب ...من یه مشکل تو اتوکد دارم 2010 سه بعدی ... حجم ها تو هم نشون داده می شه ..اینو چطوری باید تنظیم کنیم ..چون این مشکل تو بقیه اتوکد ها نیست فقط 2010 این مشکل رو داره ؟ 3 لینک به دیدگاه
oldouz_a 174 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۸۹ سلام،من دوتا سوال دارم،ممنون میشم کمکم کنید.اول اینکه من تو برنامه مکس خودم proboolean ندارم،چجوری میشه اونو بیارم؟ دیگه اینکه،وقتی میخوام با shift+move کپی بگیرم،اگه بخوم با فاصله ای که من میخوام کپی شن باید چیکار کنم؟ خیلی ممنونم 3 لینک به دیدگاه
pooran.mehr 6294 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۸۹ سلام دوستای خوب ...من یه مشکل تو اتوکد دارم 2010 سه بعدی ... حجم ها تو هم نشون داده می شه ..اینو چطوری باید تنظیم کنیم ..چون این مشکل تو بقیه اتوکد ها نیست فقط 2010 این مشکل رو داره ؟ salam oon payin samte raste monitoret too barname ye navar abzare az oonja ghesmate cade clasiko entekhab kon 2 bodi mishe سلام،من دوتا سوال دارم،ممنون میشم کمکم کنید.اول اینکه من تو برنامه مکس خودم proboolean ندارم،چجوری میشه اونو بیارم؟دیگه اینکه،وقتی میخوام با shift+move کپی بگیرم،اگه بخوم با فاصله ای که من میخوام کپی شن باید چیکار کنم؟ خیلی ممنونم fek nakonam beshe ba shift+move copy be andazeye delkhah gereft pr boolean nadari? verjene maxet chiye? 3 لینک به دیدگاه
Archi 576 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ سلام به همه من یه مشکلی دارم... می دونید که وقتی تو مکس Move ، Rotate ، Scale رو می زنیم موس به یه حالتی در می آد که میتونیم شی رو در یک جهت خاص (X,Y,Z) جابجا کنیم. تو مکس من این علامتو دیگه نشون نمیده. کسی میدونه چطور میشه این مشکلو حلش کرد؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ دکمه x رو بزن ... ببین درست میشه یا نه ... 4 لینک به دیدگاه
oldouz_a 174 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ نقل قول: نوشته اصلی توسط pooran.mehr fek nakonam beshe ba shift+move copy be andazeye delkhah gereft pr boolean nadari? verjene maxet chiye? مرسی،مکس من 2008 هست. 2 لینک به دیدگاه
Archi 576 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ دکمه x رو بزن ... ببین درست میشه یا نه ... حاجی دمت گرم.... 3 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ حاجی دمت گرم.... خواهش میشه ... ولی دخترما ... 2 لینک به دیدگاه
pooran.mehr 6294 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۸۹ نقل قول:نوشته اصلی توسط pooran.mehr fek nakonam beshe ba shift+move copy be andazeye delkhah gereft pr boolean nadari? verjene maxet chiye? مرسی،مکس من 2008 هست. ورژن های قدیمی مکس prboolean نداره ولی مکس 9 یا همون 2008 باید داشته باشه حتما می دونی prboolealn یه پلاگین که یه قسمتیش وارد برنامه مکس شده پلاگین های استاندارد مکست رو چک کن ببین تیکش خورده یا نه اگه درست نشد و نخواستی مکس رو از اول بریزی پلاگین powerNurbs رو نصب کن این پلاگین prboolean داره. 1 لینک به دیدگاه
Archi 576 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۰ خواهش میشه ... ولی دخترما ... اَو.... ببخشید خانم مهندس این دیگه شده تیکه کلام من.... بازم ممنونم 1 لینک به دیدگاه
parisaaa 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، ۱۳۹۰ سلام من يه سوال داشتم چطوري اين متريالهاي وي ري رو استفاده كرد؟ دانلود كردم اما نميدونم چطوري ميشه استفاده كرد! اينا رو http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=40207&page=3 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۰ سلام من يه سوال داشتم چطوري اين متريالهاي وي ري رو استفاده كرد؟ دانلود كردم اما نميدونم چطوري ميشه استفاده كرد! اينا رو http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=40207&page=3 سلام ... اول این مسیر رو برو: rendering>Render SetUp> پایین تب common رو نگاه کنی Assign Renderer هست ... تو قسمت production ، وی ری رو انتخاب کن ... دکمه M رو بزن ... و یک متریال وی ری انتخاب کن ... بعد برو به MtlLibrary و Open رو بزن ... و از اونجا متریالت رو باز کن ... 5 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ سلام به همه دوستان خوبم من برنامه 3ds max 2012 رو نصب کردم ولی متاسفانه تو قسمت material libraries ، متریال max رو نداره میتونید راهنماییم کنید که این متریال ها رو چطور باید تهیه کنم:icon_pf (72): میشه متریال یه ورژن پایین تر رو کپی کرد برای 2012 ؟؟؟؟ چون من 2009 رو کپی کردم ولی error داد 2 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۰ متریالای من مال 2008 هستن می تونی اونارو نصب کنی. فرقی نمی کنه مال دوستام 2010ه متریالاشون 2008 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده