YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ حال که می روی سلام مرا به بی قراری دریاها برسان و بگو که اینجا چراغیست خاموش که گرمای انگشتان پرمهری را طلب می کند برای نوازش کلید هستی که روشن کند دنیایش را 6 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۹۱ صدا......پژواک شد...در گوشم... ولی از لب هایم جز سکوت نبود... نمی دانم..ذوق مرگ شده بودم از شادی...یا مرده ی متحرک شده بودم از این سکوت... 7 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۱ وقتی تمامِ زندگی ات شده باشد... جز آغوشش ... پناهِ دیگری نداری حتی اگر از خودش دلگیر باشی ! . 9 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ از سکـــوتــم بتـــرس ...! وقتــي که ساکـــت مي شوم ... لابـد همــه ي درد دل هايــم را بــرده ام پيش خــــدا ... ... بيشتر که گوش دهــي .. از همــه ي سکوتـــم .. از همــه ي بودنــم .. يک "آه" مي شنـــوي ... و بايد بترســي .. از "آه" مظـلـــومـي که فريــــاد رسـي جز خـــدا ندارد 8 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۱ سالهــــــــــا دویده ام با قلبـــــــــی معلق و پایـــی در هــــوا دیگــــر طــاقت رویاهــــایم تمــــــــــام شده است ... دلــــــــــم رسیدن می خواهــــــد 7 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مهر، ۱۳۹۱ یـه جـآیی به بـعد دیگه ، نه دَست پــآ میزنی نه بــآل بـــآل میـزنی نه دل دل مـیکـنی نه داد و بیداد میـکـنی نه گــریه میـکنی ... نه سـرت میزنی به دیوار نه مـشـتت میکوبی به دیوار از یه جایی به بـَعد فـَقط سکوت میکنی سکوت ! 6 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۱ چند وقتیست هر چه می گـــــردم هیــــچ حرفــــی بهتـــر از سکوت پیدا نمی کنم ... نگـــــاهم امـــا ... گـــــاهی حـــرف مـــی زند گاهی فــــریاد می کشد... و مــــن همیشه به دنبال کســـی می گردم که بفهمــــد یک نگـــاه خستـــــه چه می خواهــــد بگوید ... 6 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۱ عشق به زخم که برسد ، سکوت می شود زخم عمیق که شود ، بیداری دل ، درد دارد من در این بغض های هر لحظه در این دلتنگی های مدام در این آشفتگی دقایقم دارم سکوت می شوم با من از عشق چیزی بگو پیش تر از آن که زخم هایم عمیق شود .... 3 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۱ کـافـی سـت حـرفِ تـو بـاشـد هـیـچ واژه ای روی پـایـش بـنـد نـمـی شـود راهـش را مـی گـیـردُ تـا دوردست ِ عـطـر تـو پـروانـه مـی شـود! . . . پرویز صادقی 4 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۱ سالهاست که دیگر پشتم گرم هیچ دیواری نیست دیرسیت که کودکانه هایم را به دست باد سپرده ام... میدانم روزی قاصدکی بازیگوش دزدانه پاورچین , پاورچین خواهد آمد و گرد سپید موهایم را خواهد تکاند میدانم روزی باد ما را با خود خواهد برد.... 3 لینک به دیدگاه
پاییزان 3604 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۱ دلم اصرار دارد فریاد بزند اما.... من جلوی دهانش را می گیرم وقتی می دانم کسی تمایلی به شنیدن صدایش ندارد 10 لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۱ این روزها زبانم لهجه گرفته.....لهجه ی سکوت! سنگینی واژه هایم بسته به لهجه ی نو رسیده ام! باید برای شکستنش تا کهنه شدن بازارش صبر کنی! . . . گاهی خودم هم گیج می شم از این همه استعاره های توهم توهمِ واژه هام 9 لینک به دیدگاه
azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۱ چند وقتیست هر چه می گردم . . . هیچ حرفی بهتر از سکوت پیدا نمی کنم نگاهم اما . . . گاهی حرف می زند ، گاهی فریاد می کشد . . . 10 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، ۱۳۹۱ یادت ای دوست بخیر جای من یک دل سیر چشم در آینه انداز و بگو: بهترینم ! ای دوست! یادگار دیروز! دل من سخت برایت تنگ است ... 9 لینک به دیدگاه
ghazal1991 1818 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۱ مگـــر بین منـــو تـــــو چقــــدر فاصــــــــــــــــــــله اســـــت که هـــر چــقــــدر ســـکــــــوت میــــکنــــم ... نـمیـشـنـوی ؟ 8 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۱ همیــشه بالش سکوت را زیر سر هق هق تنهایی ام گذاشتم تا کسی صدایم را نشنود !!! شراره شهابی 8 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۱ مدتی است فــــــــــــــــــڪـرم درد مــــــــــــــی ڪـــــــــــــــــــــند... دڪـتـرها می گوینــــــــــد : تــــــــــوده ای از حـرفـهــــــــــــای ناگـفـتـــــــــــــــه در ســــــــــر دارم.. 8 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۱ خدایا!! مــرا كه آفریدی گارانتـی هم داشتم؟ دلـم دیگر كار نمیكند!!! 7 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، ۱۳۹۱ بچه که بودیم جاده ها خراب بود نیمکت مدرسه ها خراب بود شیرهای آب خراب بود زنگ در خونه ها خراب بود ولـــــــــــی آدمهـــــــــا سالم بودن !!! یادش بخیر 7 لینک به دیدگاه
laden 4758 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۱ همیشه از فاصله ها گله میکنیم شاید یادمان رفته که در مشق های کودکی برای فهمیدن کلمات کمی فاصله هم لازم بود! 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده