YAGHOT SEFID 29302 ارسال شده در 30 آذر، 2012 حال که می روی سلام مرا به بی قراری دریاها برسان و بگو که اینجا چراغیست خاموش که گرمای انگشتان پرمهری را طلب می کند برای نوازش کلید هستی که روشن کند دنیایش را 6
moein.s 18985 ارسال شده در 30 آذر، 2012 صدا......پژواک شد...در گوشم... ولی از لب هایم جز سکوت نبود... نمی دانم..ذوق مرگ شده بودم از شادی...یا مرده ی متحرک شده بودم از این سکوت... 7
YAGHOT SEFID 29302 ارسال شده در 1 دی، 2012 وقتی تمامِ زندگی ات شده باشد... جز آغوشش ... پناهِ دیگری نداری حتی اگر از خودش دلگیر باشی ! . 9
Mahnaz.D 61918 ارسال شده در 3 دی، 2012 از سکـــوتــم بتـــرس ...! وقتــي که ساکـــت مي شوم ... لابـد همــه ي درد دل هايــم را بــرده ام پيش خــــدا ... ... بيشتر که گوش دهــي .. از همــه ي سکوتـــم .. از همــه ي بودنــم .. يک "آه" مي شنـــوي ... و بايد بترســي .. از "آه" مظـلـــومـي که فريــــاد رسـي جز خـــدا ندارد 8
YAGHOT SEFID 29302 ارسال شده در 4 دی، 2012 سالهــــــــــا دویده ام با قلبـــــــــی معلق و پایـــی در هــــوا دیگــــر طــاقت رویاهــــایم تمــــــــــام شده است ... دلــــــــــم رسیدن می خواهــــــد 7
Mahnaz.D 61918 ارسال شده در 5 دی، 2012 یـه جـآیی به بـعد دیگه ، نه دَست پــآ میزنی نه بــآل بـــآل میـزنی نه دل دل مـیکـنی نه داد و بیداد میـکـنی نه گــریه میـکنی ... نه سـرت میزنی به دیوار نه مـشـتت میکوبی به دیوار از یه جایی به بـَعد فـَقط سکوت میکنی سکوت ! 6
Mahnaz.D 61918 ارسال شده در 11 دی، 2012 چند وقتیست هر چه می گـــــردم هیــــچ حرفــــی بهتـــر از سکوت پیدا نمی کنم ... نگـــــاهم امـــا ... گـــــاهی حـــرف مـــی زند گاهی فــــریاد می کشد... و مــــن همیشه به دنبال کســـی می گردم که بفهمــــد یک نگـــاه خستـــــه چه می خواهــــد بگوید ... 6
پاییزان 3604 ارسال شده در 11 دی، 2012 عشق به زخم که برسد ، سکوت می شود زخم عمیق که شود ، بیداری دل ، درد دارد من در این بغض های هر لحظه در این دلتنگی های مدام در این آشفتگی دقایقم دارم سکوت می شوم با من از عشق چیزی بگو پیش تر از آن که زخم هایم عمیق شود .... 3
- Nahal - 47858 ارسال شده در 11 دی، 2012 کـافـی سـت حـرفِ تـو بـاشـد هـیـچ واژه ای روی پـایـش بـنـد نـمـی شـود راهـش را مـی گـیـردُ تـا دوردست ِ عـطـر تـو پـروانـه مـی شـود! . . . پرویز صادقی 4
YAGHOT SEFID 29302 ارسال شده در 12 دی، 2012 سالهاست که دیگر پشتم گرم هیچ دیواری نیست دیرسیت که کودکانه هایم را به دست باد سپرده ام... میدانم روزی قاصدکی بازیگوش دزدانه پاورچین , پاورچین خواهد آمد و گرد سپید موهایم را خواهد تکاند میدانم روزی باد ما را با خود خواهد برد.... 3
پاییزان 3604 ارسال شده در 15 دی، 2012 دلم اصرار دارد فریاد بزند اما.... من جلوی دهانش را می گیرم وقتی می دانم کسی تمایلی به شنیدن صدایش ندارد 10
sam arch 55881 ارسال شده در 16 دی، 2012 این روزها زبانم لهجه گرفته.....لهجه ی سکوت! سنگینی واژه هایم بسته به لهجه ی نو رسیده ام! باید برای شکستنش تا کهنه شدن بازارش صبر کنی! . . . گاهی خودم هم گیج می شم از این همه استعاره های توهم توهمِ واژه هام 9
azarafrooz 14221 ارسال شده در 24 دی، 2012 چند وقتیست هر چه می گردم . . . هیچ حرفی بهتر از سکوت پیدا نمی کنم نگاهم اما . . . گاهی حرف می زند ، گاهی فریاد می کشد . . . 10
YAGHOT SEFID 29302 ارسال شده در 25 دی، 2012 یادت ای دوست بخیر جای من یک دل سیر چشم در آینه انداز و بگو: بهترینم ! ای دوست! یادگار دیروز! دل من سخت برایت تنگ است ... 9
ghazal1991 1818 ارسال شده در 27 دی، 2012 مگـــر بین منـــو تـــــو چقــــدر فاصــــــــــــــــــــله اســـــت که هـــر چــقــــدر ســـکــــــوت میــــکنــــم ... نـمیـشـنـوی ؟ 8
- Nahal - 47858 ارسال شده در 28 دی، 2012 همیــشه بالش سکوت را زیر سر هق هق تنهایی ام گذاشتم تا کسی صدایم را نشنود !!! شراره شهابی 8
*mehrsa* 14558 ارسال شده در 28 دی، 2012 مدتی است فــــــــــــــــــڪـرم درد مــــــــــــــی ڪـــــــــــــــــــــند... دڪـتـرها می گوینــــــــــد : تــــــــــوده ای از حـرفـهــــــــــــای ناگـفـتـــــــــــــــه در ســــــــــر دارم.. 8
*mehrsa* 14558 ارسال شده در 28 دی، 2012 خدایا!! مــرا كه آفریدی گارانتـی هم داشتم؟ دلـم دیگر كار نمیكند!!! 7
YAGHOT SEFID 29302 ارسال شده در 28 دی، 2012 بچه که بودیم جاده ها خراب بود نیمکت مدرسه ها خراب بود شیرهای آب خراب بود زنگ در خونه ها خراب بود ولـــــــــــی آدمهـــــــــا سالم بودن !!! یادش بخیر 7
laden 4758 ارسال شده در 30 دی، 2012 همیشه از فاصله ها گله میکنیم شاید یادمان رفته که در مشق های کودکی برای فهمیدن کلمات کمی فاصله هم لازم بود! 4
ارسالهای توصیه شده