Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۳ بعضی آدم هایی که یه وفتایی می خوان تریپ بی محلی بذارن ضاین! خدا به دور! 7 لینک به دیدگاه
aseman70 790 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۳ چی بگم آخه؟ خدایا خودت کمکش کن.... 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۳ چه روزای خوبی دارم ... همه چی خوب ، همه چی عالی ، همه چــــــــــــــــی ، آرزو میکنم همیشه اینجوری بمونه ... ............... خب میزاشتی یه ثانیه بگذره بعد میزدی تو پرم من دور دور میخوام 7 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۳ چرا تا وقتی یه چیزیو داریم قدرشو نمیدونیم؟؟ واقعا چرا؟؟ خدایا خیلی خوب جواب بنده هاتو میدی.خیلی به موقع... دمت گرم 7 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۳ اشک شادی هم خودش یه جور خوشیه . خدا نصیب همه کنه 6 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۳ بچه ها خواهش میکنم ازتون هرکسی سایه ی پدر و مادرش بالای سرشه ی الحمد لله الرب العالیمن از ته دلش بگه همسایه یمون پدرش فوت کرده، ده دیقس خبر دار شده ... نمیتونم حالِ بدش رو توصیف کنم براتون ... خیلی خیلی غم انگیزه ... ی صلواتم برای شادی روح ایشون اگه دوس دارید بفرستید. 10 لینک به دیدگاه
- Nahal - 47858 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۳ این آدمهایی که باهاشون نسبتی نداریم ولی چند دقیقه که باهاشون صحبت میکنیم پر از انرژی مثبت میشیم خیلی خوبن . . . 11 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۳ وقتی یه موسیقی بی کلام گوش میدی نیازی نیست از حالت بگی مشخصه 5 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۳ تنها به این دلیل که امدادهای ماورایی را نمی بینید ، به این معنا نیست که این امدادها وجود ندارند . هرگز تنها نیستید . فرشته ها همیشه با شما هستند . 5 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۳ سر صبح زدم از خونه بیرون هوای بارونی اولین بارون پائیزی:hapydancsmil: موقع برگشت هم یه کاکتوس برای خودم خریدم 8 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۳ حسی که تو پیدا کردن پول تو لباسای قدیمی هس تو میلیاردر شدن نیس 8 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۳ یه حس ذوقی دارم امروز که نمیدونم از کجا نشات میگیره این حس ولی خیـــلی خوبه:hapydancsmil: دوسِت دارم :heartshape2: 5 لینک به دیدگاه
خانومي 808 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۳ گویی انسانی در من زاده شده از جنس دلتنگی! که هراس را بکارد در دلم ... 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۳ خوشحالم که کودک نیستم ... خوشحالم که وقتی کودک بودم کودکی کردم یه دختر 4 ، 5 ساله دیدم که پسری از کنارش رد شد و چشمای هرزه ی پسر دنبال این کودک بود نگاه های کثیف انسان نما دختر رو ورانداز میکرد و صدای بوسه های دورش رو شنیدم و نگاه دختر که فقط میدید این پسر داره چیکار میکنه با تعجب و مظلومیت فقط نگاه میکرد و نمیدونست این هرزه به خاطر هرزگی اینکارو میکنه و وجودش پر از آتشه لعنت به تو که از بچه هم نمیگذری دختر بیچاره حتی معنی تنفر رو هم نمیفهمه تا ازاون رفتار متنفر شه دختری که باید از این سن این چیزها رو تحمل کنه ، دارم باور میکنم نیستی ... 14 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۳ روزی میرسه که به اشتباهات امروزم میخندم و مطمئنم اون روز انقدر عوض شدم که خودم رو نمیشناسم 7 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۳ این روزهام میگذره ولی به چه قیمتی خدا داند. سال خوبی نبوده برام امسال یعنی یجورهای همش به بها از بین رفتن ارزش هر چیزی به اون چیز رسیدم . اینقدر دیر که خوشحالم نکرده داشتنش !!!هنوز ۵ ماه دیگه مونده که بگذره تا ببینیم چی میشه . حس بدی که این چندروز اخیر دارم اینه که موهام کم پشت شدند کل موهام غیر از اون قسمت پریده .. چم شده نمیدونم .. شبها کابوس . نمیتونم چیزیهایی که یاد میگیرم و حفظیات رو کاغذ بیارم . کلا اعصابم ریخته بهم .. نفرین کار بدیه ولی خدا از سر باعث و بانیش نگذره . برام دعا کنید بشم همون آدم قبلی .. 9 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۳ پاییز فصل من و توعه :*** قربونت برم همزاد پاییزی چه خوبه که هستی 9 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده