شقایق31 40377 ارسال شده در 27 آذر، 2013 چند وقته میخوام بیام ولی حس اینکه اسمم رو وارد کنم توی موبم نداشتم پی سی هم که باید ویندوزش عوض بشه وحید فعلا وقت نکرده اصلا وضعی شده کارا با هم قاطی شده زمان کم میاد خلاصه! از طرفی دیگه دوست ندارم بیام اینجا ماشالله کاربرای جدید زیاد شدن و کاربرای قدیمی هم ناپدید!!ادم دلش میگیره خب وضعیت جسمانیم روز بروز داره بدتر میشه کی آبان میاد؟ 13
ایلین1366 5544 ارسال شده در 27 آذر، 2013 روز هاي سخت كه تموم بشه... ميرم ميزنم روي دوش خــــــ ــــــــــــــدا... ميگم ديگه با كسي اين كار را نكن... خيلي سخته........ 10
دل مانده 7714 ارسال شده در 27 آذر، 2013 اصلن فک نمیکردم اوضاعم اینجوری بشه خدا بقیشو به خیر بگذرونه چقد منتظر معجزه بودن سخته 16
.Apameh 25173 ارسال شده در 27 آذر، 2013 کارت عروسی آوردن برامون ... عروسی دوست داداشم که همسایمونم هس پسره متولد 71 اصن حس عروسی آدم نداره انقد بَچَس... :icon_razz:به داداشم میگم کلاه بوقی بزار برو،عروسی نیس که مثه تولد میمونه. والا... آخه مردم چی فکر میکنن؟؟ همه چی رو به بازی گرفتن... 21 ساله میخواد چجوری زندگی جمع کنه اونکه تا دیروز تو کوچه گل کوچیک بازی میکرد بعد میگن چرا آمار طلاق بالا رفته.... یا زن نمیگیرن اگرم میگیرن اینجوری کلا ما ایرانیا عادت داریم یا از این ور بوم بیفتیم یا از اون ور بوم پ.ن: هرچی به جا و به موقعش خوبه... سر موقعش که نباشه حسی که آدم باید داشته باشه ، نداره 17
آرتاش 33340 ارسال شده در 27 آذر، 2013 همیشه کسی وجود خواهد داشت که سر راهتان سنگ پرتاب کند،این به شما بستگی دارد که با آن سنگها چه می سازید، پل یا دیوار،یادتان باشد، شما معمار زندگی تان هستید. معمار خوبی باشید. 16
minoo_mn 1740 ارسال شده در 27 آذر، 2013 وای خداجوووونم مرسیییی بخاطر این همه حس خوبو مثبتی که بهم دادی منو اینهمه خوشبختی محااااااااالههههههههههههه یک هفته عاااااااااااالیییی از یک زندگی عااااالی که روبه خوشبختی و شادی میره وای چقد خوبه انگاری دارم پرواز میکنم حالا منه بی جنبه چطوری اینهمه حس رو تخلیه کنم تا دیوونه نشم :w42: 17
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 27 آذر، 2013 چقدر خوبه آدم یه همدم و رفیق خوبی مثل خدا داشته باشه... 18
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 27 آذر، 2013 آخیش.... داشتم از گرسنگی میمُردم خوب شد یادم اومد که گرسنه هستم ها وگر نه تا صبح فکر نکنم زنده میموندم 16
سـارا 20071 ارسال شده در 27 آذر، 2013 نمی دونم والا... مردم فرت و فرت عمل زیبایی می کنن ، اونوقت من 6-7 ساله نمیتونم خودمو راضی کنم برم انحراف بینی مو عمل کنم یعنی به آدمی مثل من که به خاطر انحراف بینیش ، هرچندماه یک بار سینوسهاش عفونت میکنه و قوی ترین آنتی بیوتیک ها و آمپول هارو باید مصرف کنه ، اما از عمل می ترسه باید چی گفت ؟؟ چرا اونقدر قوی نیستم که خودمو راضی کنم ؟ جدیدا هم که دوره افتادم از دیگران نظرخواهی میکنم که جای من بودن عمل می کردن ؟! گاهی فکر میکنم چون انگیزه تغییر در چهره و زیبایی همراهش نیست و اگر قرار بود زیبایی عمل کنم و چهرم عوض بشه دلمو به دریا می زدم... فقط امیدوارم بتونم زودتر یه تصمیم قطعی بگیرم ! داره سه هفته می شه که بعد سرما خوردگیم ، بینیم دیگه باز نشد 14
sahar 91 9480 ارسال شده در 27 آذر، 2013 یا میشه یا نمیشه دیگه منتظر موندن تو این حالت عذاب آوره ای بابا چی گیرتون میاد از این همه به انتظار گذاشتن ما یکی که نمی دونم کی بود و کی بود و کجا بود می گفت انتظار چه خوبش چه بدش کلا سخته یا شاید میگفت کلا بده اون از منم بی حوصله تر بوده انگار چون تا اینجاشو خوب دووم آوردم ...اما فک کنم واسه از اینجا به بعدش باید صبر ایوب بخوام 13
One gear 7070 ارسال شده در 28 آذر، 2013 ضربدر آبی روی دست چپم قرار بود یادم بندازه که یه کار مهمی دارم که نبایستی فراموشش کنم! نه اینکه تمام روز اعصابمو خرد کنه که اون کار لعنتی مهم که نباید فراموش می شده چی بوده؟ چــــــی شد که تو این سن و سال از دست رفتیم؟! 18
maryam39 8211 ارسال شده در 28 آذر، 2013 وقتی که میان پیشت درد و دل کنن بعد تو بیشتر از اونا ناراحت میشی... بعد میشنن دلداریت میدن که چیزی نیست... درست میشه... 13
ایلین1366 5544 ارسال شده در 29 آذر، 2013 به سادگی رفت ؛ نه اینکه دوستم نداشت ! نه ، فهمید خیلی دوستش دارم ! 10
ایلین1366 5544 ارسال شده در 29 آذر، 2013 خدایا . . . ببخش امانت ﺩﺍﺭ خوبی نبودم . . . دلی که ﺩﺍﺩﻩ بودی شکست 8
سـارا 20071 ارسال شده در 29 آذر، 2013 دارم تو ذهنم تقلا می کنم؛ دارم دست و با می زنم به معنای واقعی کلمه ! آشفته ی آشفته ! نمی تونم افکارمو سرو سامون بدم... دارم دست و پا می زنم بینشون... 12
*mehrsa* 14558 ارسال شده در 30 آذر، 2013 هیچوقت دل اونایی که گریه شون بی صداست رو نشکنید چون این آدما هیچکس رو ندارن که اشکاشونو پاک کنه 11
*mehrsa* 14558 ارسال شده در 30 آذر، 2013 لطفـــــاً مزاحــم کســـی کــه در حــال فرامــوش کــردن شمـــاست نشــویــد ! خـــــودش به حــد کــافــی درد میکشــــد 10
One gear 7070 ارسال شده در 30 آذر، 2013 میگن پاییز همون بهــــــاره که یه چیزی کم داره ... واسه همینه که غم داره... نمی دونم شاید واسه هرکسی پاییز یادآور یه جای خالیه... هـــــر روز بزرگتر میشه جـــای خالیت... واسه من پاییز بهــــاریه که تو رو کم داره... 11
ارسال های توصیه شده