شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۲ چند وقته میخوام بیام ولی حس اینکه اسمم رو وارد کنم توی موبم نداشتم پی سی هم که باید ویندوزش عوض بشه وحید فعلا وقت نکرده اصلا وضعی شده کارا با هم قاطی شده زمان کم میاد خلاصه! از طرفی دیگه دوست ندارم بیام اینجا ماشالله کاربرای جدید زیاد شدن و کاربرای قدیمی هم ناپدید!!ادم دلش میگیره خب وضعیت جسمانیم روز بروز داره بدتر میشه کی آبان میاد؟ 13 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۲ روز هاي سخت كه تموم بشه... ميرم ميزنم روي دوش خــــــ ــــــــــــــدا... ميگم ديگه با كسي اين كار را نكن... خيلي سخته........ 10 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۲ اصلن فک نمیکردم اوضاعم اینجوری بشه خدا بقیشو به خیر بگذرونه چقد منتظر معجزه بودن سخته 16 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۲ کارت عروسی آوردن برامون ... عروسی دوست داداشم که همسایمونم هس پسره متولد 71 اصن حس عروسی آدم نداره انقد بَچَس... :icon_razz:به داداشم میگم کلاه بوقی بزار برو،عروسی نیس که مثه تولد میمونه. والا... آخه مردم چی فکر میکنن؟؟ همه چی رو به بازی گرفتن... 21 ساله میخواد چجوری زندگی جمع کنه اونکه تا دیروز تو کوچه گل کوچیک بازی میکرد بعد میگن چرا آمار طلاق بالا رفته.... یا زن نمیگیرن اگرم میگیرن اینجوری کلا ما ایرانیا عادت داریم یا از این ور بوم بیفتیم یا از اون ور بوم پ.ن: هرچی به جا و به موقعش خوبه... سر موقعش که نباشه حسی که آدم باید داشته باشه ، نداره 17 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۲ همیشه کسی وجود خواهد داشت که سر راهتان سنگ پرتاب کند،این به شما بستگی دارد که با آن سنگها چه می سازید، پل یا دیوار،یادتان باشد، شما معمار زندگی تان هستید. معمار خوبی باشید. 16 لینک به دیدگاه
minoo_mn 1740 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۲ وای خداجوووونم مرسیییی بخاطر این همه حس خوبو مثبتی که بهم دادی منو اینهمه خوشبختی محااااااااالههههههههههههه یک هفته عاااااااااااالیییی از یک زندگی عااااالی که روبه خوشبختی و شادی میره وای چقد خوبه انگاری دارم پرواز میکنم حالا منه بی جنبه چطوری اینهمه حس رو تخلیه کنم تا دیوونه نشم :w42: 17 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۲ چقدر خوبه آدم یه همدم و رفیق خوبی مثل خدا داشته باشه... 18 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۲ آخیش.... داشتم از گرسنگی میمُردم خوب شد یادم اومد که گرسنه هستم ها وگر نه تا صبح فکر نکنم زنده میموندم 16 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۲ نمی دونم والا... مردم فرت و فرت عمل زیبایی می کنن ، اونوقت من 6-7 ساله نمیتونم خودمو راضی کنم برم انحراف بینی مو عمل کنم یعنی به آدمی مثل من که به خاطر انحراف بینیش ، هرچندماه یک بار سینوسهاش عفونت میکنه و قوی ترین آنتی بیوتیک ها و آمپول هارو باید مصرف کنه ، اما از عمل می ترسه باید چی گفت ؟؟ چرا اونقدر قوی نیستم که خودمو راضی کنم ؟ جدیدا هم که دوره افتادم از دیگران نظرخواهی میکنم که جای من بودن عمل می کردن ؟! گاهی فکر میکنم چون انگیزه تغییر در چهره و زیبایی همراهش نیست و اگر قرار بود زیبایی عمل کنم و چهرم عوض بشه دلمو به دریا می زدم... فقط امیدوارم بتونم زودتر یه تصمیم قطعی بگیرم ! داره سه هفته می شه که بعد سرما خوردگیم ، بینیم دیگه باز نشد 14 لینک به دیدگاه
sahar 91 9480 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۲ یا میشه یا نمیشه دیگه منتظر موندن تو این حالت عذاب آوره ای بابا چی گیرتون میاد از این همه به انتظار گذاشتن ما یکی که نمی دونم کی بود و کی بود و کجا بود می گفت انتظار چه خوبش چه بدش کلا سخته یا شاید میگفت کلا بده اون از منم بی حوصله تر بوده انگار چون تا اینجاشو خوب دووم آوردم ...اما فک کنم واسه از اینجا به بعدش باید صبر ایوب بخوام 13 لینک به دیدگاه
One gear 7070 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۲ ضربدر آبی روی دست چپم قرار بود یادم بندازه که یه کار مهمی دارم که نبایستی فراموشش کنم! نه اینکه تمام روز اعصابمو خرد کنه که اون کار لعنتی مهم که نباید فراموش می شده چی بوده؟ چــــــی شد که تو این سن و سال از دست رفتیم؟! 18 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۲ نه دین داری نه آیین داری ای چرخ . . . . 14 لینک به دیدگاه
maryam39 8211 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۲ وقتی که میان پیشت درد و دل کنن بعد تو بیشتر از اونا ناراحت میشی... بعد میشنن دلداریت میدن که چیزی نیست... درست میشه... 13 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۲ به سادگی رفت ؛ نه اینکه دوستم نداشت ! نه ، فهمید خیلی دوستش دارم ! 10 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۲ خدایا . . . ببخش امانت ﺩﺍﺭ خوبی نبودم . . . دلی که ﺩﺍﺩﻩ بودی شکست 8 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۲ دارم تو ذهنم تقلا می کنم؛ دارم دست و با می زنم به معنای واقعی کلمه ! آشفته ی آشفته ! نمی تونم افکارمو سرو سامون بدم... دارم دست و پا می زنم بینشون... 12 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۲ هیچوقت دل اونایی که گریه شون بی صداست رو نشکنید چون این آدما هیچکس رو ندارن که اشکاشونو پاک کنه 11 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۲ لطفـــــاً مزاحــم کســـی کــه در حــال فرامــوش کــردن شمـــاست نشــویــد ! خـــــودش به حــد کــافــی درد میکشــــد 10 لینک به دیدگاه
One gear 7070 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۲ میگن پاییز همون بهــــــاره که یه چیزی کم داره ... واسه همینه که غم داره... نمی دونم شاید واسه هرکسی پاییز یادآور یه جای خالیه... هـــــر روز بزرگتر میشه جـــای خالیت... واسه من پاییز بهــــاریه که تو رو کم داره... 11 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده