آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۲ استرس دارم صدای قلبم تو مغزمه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 9 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دلم گاهی میگیرد،گاهی میسوزد،گاهی تنگ میشود،وحتی گاهی گاهی نه خیلی وقتها می شکند... 9 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۲ خیلی که دلتنگ میشوم به آسمان نگاه میکنم دلم قرص میشودکه تو هم زیر همین سقفی... 4 لینک به دیدگاه
gomshodeh 236 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اگر ریش نشان مردی باشد، بز از همه کس مردتر است؛ اگر شکم نشان مردی است، گاو مردترین موجودی است که می شناسیم؛ اگر قد نشانه مردی است، مردتر از زرافه وجود ندارد؛ اگر زور نشان مردی است، درود بر خر! اگر می خواهی از بز و گاو و خر و زرافه کمتر نباشی، نشانه های مردانگی ات را عوض کن. 7 لینک به دیدگاه
Gizmo 5887 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۲ منو ببخش...که گاهی همه حرصا و دلتنگیامو جمع می کنم و با یه تلفن سر تو خالی می کنم...از این همه طلبکار بودن خسته ام....خیلی غم انگیزه که بیرون ازین مکعب 80 متری جز وحشت و دلتنگی و بیزاری چیزی منتظرم نیست...تعداد آدمهایی که باید تحملشون کنم از تحملم خارج شده...نفسم سنگین و دود آلود شده... 22 لینک به دیدگاه
پیرهاید 10193 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۲ این ترانه ی جدید "ساوش قمیشی" همین "نوازش" را می گویم اوج بی انصافیست به بدترین وجه روحم را صیقل می دهد . . . . 14 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یه صفحه هست توی ف.ب ...که یهو یه چیزای خیلی قشنگی می نویسه.... الان داشتم یکیش رو می خوندم گفتم شما هم بخونید روحتون شاد شه:ws28: اینایی که توو خیابون تا کیسِ ساز دستت میبینن روحیهی هنریشون یهو گل میکنه، به یکی از طُرُق زیر میان سراغت: -داداش، سه تاره یا پیانوله؟ جیتاره نه؟ اتفاقن منم یه پسر عمو دارم، رفیقش جیتار میزنه. اِنقدر قشنگ میزنه... -داداش چن وقته میشه جیتار یاد گرفت؟ در حد چند تا آهنگ... -حاجی ویانول سخت تره یا جیتار؟ اینا همونایین که وقتی یه موزیسین حرفهای میشینه جلوشون و در ابعاد "گلنگولد" براشون آواز قوی "شوبرت" رو اجرا میکنه بهش میگن: "دمت گرم داداش. حال کردم! دستاتم خیلی خوب حرکت میکرد. حالا یه «خانوم گل» برامون میزنی؟" عین واقعیته 15 لینک به دیدگاه
Ala Agrin 14476 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امروز که از خواب بیدار شدم حس عجیبی دارم انگار دچار دژاوو شدم..... 10 لینک به دیدگاه
Dark Shadow 290 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دلم که می گیرد به پهنای آسمان خیره می شوم و در میابم که باید دلی همانند آسمان داشت گاه بباری تا زشتی هارا بشوری..... گاه همچو نسیمی روح نواز بوزی تا دیگران از وزشش لذت ببرند.... دلم که می گیرد به پهنه بی کران اقیانوس نگاه می کنم و در میابم که باید دلی به وسعت اقیانوس داشت تا بدی ها در آن دیده نشوند...دلا مراقب باش که باید همچو درخت هرچه بارت بیشتر باشد سر به زیر تر باشی.... 8 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۲ دلم هوای شیطنت بچگیامو کرده 11 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۲ نقطه ضعف ها گاهی عامل هلاکت انسان میشن یکی از اینها مطمئنم خشمه ، نقطه ضعفی که بدجور دچارشم 15 لینک به دیدگاه
*Reyhaneh* 3812 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۲ گاهی به نظر می آد که ما دخترا دوست داریم که گول بخوریم ! امروز ترجیح می دادم به جای صداقت اون چیزی رو بگه که من دوست داشتم... 7 لینک به دیدگاه
Saman_88 8062 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۲ پیش بیا! پیش بیا! پیشتر ! تا که بگویم غم دل بیشتر دوستترت دارم از هرچه دوست ای تو به من از خود من خویشتر دوستتر از آن که بگویم چهقدر بیشتر از بیشتر از بیشتر 6 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چقدر سخته که بعضی از ناراحتیا رو ببینی و کاری از دستت بر نیاد 12 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بگو شاید از دستمون بربیاد 10 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۲ گاهی از یه زندگی هیــــچ چیزی باقی نمیمونه جز چند تا عکس... 16 لینک به دیدگاه
عمو سام 1166 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یک ساعت اضافه می خوابی تا دو روز خوابت نمیاد ، یک ساعت کمتر میخوابی تا دو روز خواب آلودی ! :putertired: 15 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امروز هبوطم....فردا کویر.... دیروز شیعه ی صفوی بودم....امرزو شیعه علوی.... من دکتر را دوست دارم...لا به لای کتاب هایش... اما واژه هایش مُبهم است...ابهام از جنسی که آشناست با حال و هوای این روزهای من... این دکتر...مثل آن دکتر دور از وطن نبود که یک دفعه از ساغی به یاغی رسید... از کافی به وافی رسید!... پ.ن:خدمتتون عارض که تک تک این کلمات پر از ایهامند...باشد که در آن رازی آشکار شود بر تامل کنندگان.... موخره:سر به قفسه های بالایی کتابخونه ام زدم..همونجا که با نردبون باید رفت....هراز چندگاهی باید برم... انگار اخلاق رو باید اون بالا ها پیدا کنم... 17 لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چرا دلم یه چیزو میگه عقلم یه چیز دیگه 13 لینک به دیدگاه
...Neda... 2026 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 اردیبهشت، ۱۳۹۲ یک دقیقه سکوت بخاطر تمام ارزوهایی که درحد یک فکر کودکانه ماندند! بخاطر امیدهایی که به ناامیدی مبدل شدند! بخاطر شب هایی که بااندوه سپری کردیم! بخاطر قلبی که زیر پای کسانی که دوستشان داشتیم له شد! یک دقیقه سکوت!! بخاطرصداقت که این روزها وجودی فراموش شده است!! بخاطر محبت که بیشتر ازهمه مورد خیانت واقع گردید!! یک دقیقه سکوت!!! به خاطر حرف های نگفته!!! برای احساسی که همواره نادیده گرفته شد... 12 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده