VINA 31339 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 من که آخر نفهمیدم تو کدوم بودی... اصن اوربن رو دیدی؟ من کجام به خرخونا میخوره من زود رفتم .. ربطی به دیدن نداره یه چیز ر واضحهولی اره دیدمش اماتو خرخونی 9
NEGARi 9387 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 سر کار چیه ...شوخی بود خواستم راستشو بگم گفتم ممکنه جوون مرگ بشم من دوسته اون جوجوهه بودم باهاش بودم که اون مانتو مشکیه من بودم اون کرمه دوستمرنگ چشات چه باحالهه دوستش کی بود خو؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا با احساست ما بازی کردی؟؟؟؟؟ بيا جلوت لنگ بندازم رسماً!!!!:biggrin: منکه اون دختره نبودم ک!!! اون دوستم بود! اون شال مشکیه من بودم!!! الان اين واقعی بود چه حسي بت دس ميداد؟؟؟؟ قابل نداره 11
H O P E 34655 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 من که آخر نفهمیدم تو کدوم بودی... اصن اوربن رو دیدی؟ من کجام به خرخونا میخوره تو کجات به خرخونا نمی خوره !!! اصلا سمبل خرخونی هستی بخدا ، من خواستم به دوستم معرفیت کنم گفتم این محمد مهدیه ، گفت همون خرخونه ؟! :ws28: من زود رفتم .. ربطی به دیدن نداره یه چیز ر واضحهولی اره دیدمش اماتو خرخونی جیگرتو مینا ، آوریییین 8
hamid_shahrsaz 28933 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 سلام روز خیلی خوبی بود جای دوستانی که نبودن خالی ... از دیدن تک تک دوستان خوشحال شدم و البته گاهی شگفت زده این میتینگ و توی پارک ملت می ذاشتیم بهتر نبود؟! آتروس که مثلا می خواست نواندیشان رو به مردم معرفی کنه ولی من نمی دونم چرا چند تا از این برگه های تبلیغاتش رو دیدم که زیر انداز بچه ها شده بودن!!! آقای عارف خان سرخ رنگ هم که به خون من تشنه بودن! سمندون رو که دیدم شکه شدم دنبال یه مهندس جدی و سن دار بودم یه دختر مهربون و با اعتماد بنفس و در عین حال ساده بود که من رو غرق شگفتی کرد از صمیمیت شهدخت خیلی لذت بردم فکر نمی کردم انقدر خاکی باشه ... خدا (جیمی) رو که اصلا درک نتونستم بکنم! حمید شهرساز هم که روی تمام باور های شهرسازانه من خط بطلان کشید! مینا و یوحنا هم که هر 30 ثانیه بچه ها رو به من معرفی می کردن تا بلکه یادم بمونه کی کیه! اوری و سپیده که اومدن من دیگه جدا روز نواندیشانه ام تکمیل شد اسپو از اون کسانی بود که همیشه دلم می خواست ببینمش و از دیدنش واقعا خوشحال شدم گرچه فرصت هم کلامی دست نداد محمد خان سبز رنگ هم که با خرید آبمیوه نژاد پرستیش رو اثبات کرد! خوش فکر هم که فقط یادشه من یه بار 2 دقیقه تو اتوبوس خوابیدم!!!:vahidrk: سارا، فرانه، انوشه، نیوشا، مینا، سیندرلا، میلاد، شادمهر باز، سعید،پلاریس و ... از دیدن همه خوشحال شدم اگه اسمی از کیبورد افتاد به بزرگواری خودتون ببخشید این حافظه دیگه یاری نکرد ... یعنی چی اون وقت؟؟ 4
hamid_shahrsaz 28933 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 خدا وکیلی من اصلا حرف ازم در اومد الان اصلا یادم نیس کدوم بوودی 5
VINA 31339 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 دوستش کی بود خو؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا با احساست ما بازی کردی؟؟؟؟؟ بيا جلوت لنگ بندازم رسماً!!!!:biggrin: منکه اون دختره نبودم ک!!! اون دوستم بود! اون شال مشکیه من بودم!!! الان اين واقعی بود چه حسي بت دس ميداد؟؟؟؟ قابل نداره خدا وکیلی میخواستم دور هم بخندیم نخیر من میدونم همون چشم ابیه بودی 7
VINA 31339 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 الان اصلا یادم نیس کدوم بوودی من یادمه تو بودی هسته پرت کردی تو بودی یا اتروس 5
Mehdi.Aref 26800 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 اینکه بعد از فرصتی شد دوستانی رو ببینم خیلی خوب بود . میتونم بگم خیلیها رو نمیشناختم و شاید هنوزم نشناسمشون. فرصت زیادی نبود ولی از اینکه صحبتهایی رو با تعدادی از عزیزان کردم و تونستم بیشتر بشناسم خوشحالم . از تمامی دوستانم تشکر میکنم همینطور از یوحنا عزیز که واقعا پاستیلهای خوشمزه ای اورده بودند . همگی موفق باشید 21
NEGARi 9387 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 خدا وکیلی میخواستم دور هم بخندیم نخیر من میدونم همون چشم ابیه بودی کاره خوبی کردی:biggrin: فقط دفعه بعدی بيا بگو کی بودی!!!!!!!!! چون من اصلاً نميدونم کی بودی الان!!! يا کلا يه کار کن! همون دوستتو جای خودت بفرس از اين به بعد:biggrin: نخير من اون نبودم يعنی واقعاً منو يادت نيس؟؟؟؟ 9
کهربا 18091 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 نمنه؟ یعنی چی درک نتونستی بکنی؟ خب راستش جیمی نوترون برای من توی نواندیشان یه شخصیت پر از پیچ و تابه و باید خیلی از تایپک هاش رو بخونی تا بشناسیش اما توی دنیای واقعی اصلا دیگه اثری از اون جیمی نیست یه پسر بچه شیطون و سر دسته رو می بینی که ... اصلا نتونستم ارتباطی بین این جیمی و اون جیمی بیابم! البته منظورم خوب یا بد بودن نیستا سو تعبیر نشه در هر دو صورت محترمی... 12
shahdokht.parsa 50878 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 سلام سلام بر همه عزیزان.... خیلی خوش گذشت از دیدن همتون بسی خوشحال شدم... یوحنا عزیز و کهربای جیگر و... کلا ارزششو داشت که بیام و بچه ها رو ببینم... 22
pesare irani 41807 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 برا شکستن رکورد میتینگ دیروز ملت برا 22 ام اعلام امادگی کنند 6
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 سلام سلام بر همه عزیزان.... خیلی خوش گذشت از دیدن همتون بسی خوشحال شدم... یوحنا عزیز و کهربای جیگر و... کلا ارزششو داشت که بیام و بچه ها رو ببینم... شهدخت اسم اونا چی بود که 4 تا دادی من؟ برا شکستن رکورد میتینگ دیروز ملت برا 22 ام اعلام امادگی کنند بیا برو خونتون بینم هر 10 تا پست 9تاش تو گفتی 22ام کی میاد 7
Mohammad Aref 120570 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 انقدر تند تند پست نزنید و اسپم نکنید تو پست قبلیم نتونستم زیاد چیزی بگم. ولی خب حالا از دیدن دوستانی که اومدن خوشحال شدم و اونایی هم که نیومدن جاشون خالی بود. ایشالا تو فرصت های بعدی بعضیا رو که اولین بار میدیدم مثل یوسف، سیندخت، حمید های سیستم، کهربا، ولنتینا، مسیح، ela، zzahra، نیوشا، فانوس، این میناجوجو که نفهمیدیم آخرشم کی به کی بود و چی به چی شد همینا بودن دیگه فکر کنم بزرگترین دستاورد این میتینگ هم فکر کنم این بود که راه جمع کردن بچه ها به یه نقطه رو فهمیدیم. فقط کافیه یه بسته پاستیل رو تو اون نقطه بذارین، در عرض 2ثانیه، چهل نفر تو یه متر مربع جمع میشن. حیف که آخرشم هرچقدر مظلومانه نشستم هیچ پاستیلی بهم نرسید سوغاتی ننمونم خیلی خوشمزه بود، فقط حیف روم نشد یکی بیشتر بردارم :icon_pf (34): تلافیشو رو شکلاتای حمید سی اف دی درآوردم که نمیدونم یه 10،12 تایی شد مجموعاً آتروسم که با فروش گوجه سبزا واسه اون بنده خدا، استعدادشو واسه مدیریت تبلیغات نشون داد هیچ کسم یدونه از اون گوجه سبزا بهمون نداد محمدرضا هم که واسه بار چهل و هشتم شیرینی ازمون گرفت خوشم میاد فقط بحث شیکم بود 27
NEGARi 9387 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 انقدر تند تند پست نزنید و اسپم نکنید تو پست قبلیم نتونستم زیاد چیزی بگم. ولی خب حالا از دیدن دوستانی که اومدن خوشحال شدم و اونایی هم که نیومدن جاشون خالی بود. ایشالا تو فرصت های بعدی بعضیا رو که اولین بار میدیدم مثل یوسف، سیندخت، حمید های سیستم، کهربا، ولنتینا، مسیح، ela، zzahra، نیوشا، فانوس، این میناجوجو که نفهمیدیم آخرشم کی به کی بود و چی به چی شد همینا بودن دیگه فکر کنم بزرگترین دستاورد این میتینگ هم فکر کنم این بود که راه جمع کردن بچه ها به یه نقطه رو فهمیدیم. فقط کافیه یه بسته پاستیل رو تو اون نقطه بذارین، در عرض 2ثانیه، چهل نفر تو یه متر مربع جمع میشن. حیف که آخرشم هرچقدر مظلومانه نشستم هیچ پاستیلی بهم نرسید محمدرضا هم که واسه بار چهل و هشتم شیرینی ازمون گرفت مسیح?????!!!! ايشون رو چرا من نديدم؟ کجا بود؟. يعنی سايتتو هک ميکنم ممد!!!!! نامرد! مگه من تورو نبينم!!!!!! از حالا به بعد هر ميت يه بستنی و ابميوه به من بدهکاری! 10
.MohammadReza. 19850 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 مرسی از همه دوستانی که اومدن خیلی خوش گذشت به خصوص بخش پاستیلا و آبمیوه محمد مخصوصا این که دستگاههای خرید آبمیوه مترو خراب بود ممد مجبور شد یه بار دیگه از گیت ها رد بشه و بخره بیاره این یه تیکش خیلی صفا داشت __________________________________________ دوستانی که میخوان روز های دیگه برن به صورت خصوصی هماهنگ کنن تا مجبور به بستن تاپیک نشیم 25
hamid_shahrsaz 28933 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 بین کرجیا و تهرانیا فرق میزاری؟؟؟ ادمین منطقه پرست نمیخوایم نمیخوایم بستی ما رو بدههههههههههههههههههههههه 8
pesare irani 41807 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 مرسی از همه دوستانی که اومدنخیلی خوش گذشت به خصوص بخش پاستیلا و آبمیوه محمد مخصوصا این که دستگاههای خرید آبمیوه مترو خراب بود ممد مجبور شد یه بار دیگه از گیت ها رد بشه و بخره بیاره این یه تیکش خیلی صفا داشت __________________________________________ دوستانی که میخوان روز های دیگه برن به صورت خصوصی هماهنگ کنن تا مجبور به بستن تاپیک نشیم خووو یه تاپیک جدا برا 22 ام میزنم 4
ارسالهای توصیه شده