pesare irani 41807 ارسال شده در 5 مرداد، 2012 بدو بدو جا نمونی 22 ام pesare irani F|UID vina خانوم بهار ( به احتمال زیاد میاد ) نفر بعدی ؟؟؟؟ 10
Anooshe 11040 ارسال شده در 5 مرداد، 2012 بدو بدو جا نمونی 22 ام pesare irani F|UID vina خانوم بهار ( به احتمال زیاد میاد ) نفر بعدی ؟؟؟؟ شما پست محمدرضارو نخوندی نه؟ 6
pesare irani 41807 ارسال شده در 5 مرداد، 2012 شما پست محمدرضارو نخوندی نه؟ نه بابا کاری نمی خوایییم بکنیم که میخوایییم 22 ام همه بیایییم نوادیشان بریم تولد بگیریم برا یکی 4
Anooshe 11040 ارسال شده در 5 مرداد، 2012 نه بابا کاری نمی خوایییم بکنیم که میخوایییم 22 ام همه بیایییم نوادیشان بریم تولد بگیریم برا یکی این همه تبلیغ واسه 22ام تازه هیچ کارم نمیخواین بکنین؟؟؟؟... فایده نداره که!!! بیشتر مجاب شدم بهت سخت بگیرم تا چندی دیگه تاپیک بسته میشه بقیه برنامه ریزیات رو با بچه ها تو پروفاشون انجام بده 5
pesare irani 41807 ارسال شده در 5 مرداد، 2012 این همه تبلیغ واسه 22ام تازه هیچ کارم نمیخواین بکنین؟؟؟؟... فایده نداره که!!! بیشتر مجاب شدم بهت سخت بگیرم تا چندی دیگه تاپیک بسته میشه بقیه برنامه ریزیات رو با بچه ها تو پروفاشون انجام بده خو بابا ملت از کجا بفهمن 22 ام بیان انجمن تولد باید حداقل 6 یا 7 نفر بشیم که بریم تو پروفایل برنامه ریزی ها رو انجام بدیم تا 3 شنبه نبندید 1
pari daryayi 22938 ارسال شده در 5 مرداد، 2012 خرسند ز دیدار همگی گشتیم تا باشه نمایشگاه باشه که جای کتاب بریم چمن نشینی و بازی به امید جمعهای بزرگتر و دیداری دیگر 16
pesare irani 41807 ارسال شده در 5 مرداد، 2012 خرسند ز دیدار همگی گشتیمتا باشه نمایشگاه باشه که جای کتاب بریم چمن نشینی و بازی به امید جمعهای بزرگتر و دیداری دیگر 22 ام هم هستا 1
hamid_hisystem 6612 ارسال شده در 5 مرداد، 2012 شما پست محمدرضارو نخوندی نه؟ چه با خشانت!!!!!!!!!!!!!! با همين خشانت منو كشتي ديگه خداييش الان عذاب وجدان نداري
shahdokht.parsa 50878 ارسال شده در 5 مرداد، 2012 منکه مترو نیومدم... این محمدرضا پاستیل خور چرا اینقدر خشن برخورد میکنه...اون خوردنیهایی که نوش جون کردید اسمش مسقطی بود... هرکی میخواسته تعارف کرد به ضرر خودش بود..ولی بعضیها خیلی بی معرفتند شیرینی بمن ندادند...نقدی حساب کنند.. 8
VINA 31339 ارسال شده در 6 مرداد، 2012 بدو بدو جا نمونی 22 ام pesare irani F|UID vina خانوم بهار ( به احتمال زیاد میاد ) نفر بعدی ؟؟؟؟ من جمعه نمیام شدی نهمین نفری که اینو گفته بهم ( تا حالا ) من اینجا چه موجودی ساختم از خودم که همه همینو میگین ؟ خدا وکیلی من بهم گفتن اون تویی که لحظه گفتم چی میگهمن همیشه ازت یه موجودی فشن متصور بودم بعد دیدم نه از خودمونی وای سفید برفی چه تو دل برو بود خوشم اومد ازش 6
مریم راد 2736 ارسال شده در 6 مرداد، 2012 منم نبودم البته نایب به حق ما اونجا بود! اصلا کتاب خریدید یا فقط پانتومیم و پاستیل خوری؟ 8
سمندون 19440 ارسال شده در 6 مرداد، 2012 :persiana__hahaha::persiana__hahaha: ای اسپمر هااااااااااااااااااااااااااا:persiana__hahaha: من هم به مشهد رسیدم بالاخره . کلا از دیدن همه خوشخال شدم من همش کتک خوردم یادم نمیره :persiana__hahaha: دارم براتون :persiana__hahaha: سجاد هم که کلا پیشتش کردم 16
VINA 31339 ارسال شده در 6 مرداد، 2012 منم نبودمالبته نایب به حق ما اونجا بود! اصلا کتاب خریدید یا فقط پانتومیم و پاستیل خوری؟ من خریدم من اصلا ندیدم پاستیل کجاست 4
خانوم بهار 3412 ارسال شده در 6 مرداد، 2012 بدو بدو جا نمونی 22 ام pesare irani F|UID vina خانوم بهار ( به احتمال زیاد میاد ) نفر بعدی ؟؟؟؟ تو روز روشن حرف دهن من میذاری؟ من کی گفتم میام :vahidrk: 4
Yuhana 12780 ارسال شده در 6 مرداد، 2012 من خریدم من اصلا ندیدم پاستیل کجاست ما هم اصلا تورو ندیدیم چون من فک کردم که دوستت خودتی ! اون توی ذهنمه فک کنم فقط به خودت یه سلام کوچولو کردم طفلی دوستت که من مجبورش کردم بلند شه دست بده و بغلش کردم چقد تو دلش خندیده بهم آخه اینم ایده ست که میدین؟ 8
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 6 مرداد، 2012 من خریدم من اصلا ندیدم پاستیل کجاست اون دوستت بود که رفت کتاب خرید 2
H O P E 34655 ارسال شده در 6 مرداد، 2012 من کلا مینا رو یادم نیس طفلی مینا ( mini ) دو بارم نشونش دادا ، هی گفت این مینا جوجوئه ، من گفتم عههههههه بعد الان هیچکدومش یادم نیس قیافه ی سیندخت و سمندونم یادم نمونده اصلا عوضش یه سری قیافه یادم مونده که اسماشونو نمی دونم کلا در برهوتم ، حداقل یه بار دیگه باید ببینم همرو 6
pesare irani 41807 ارسال شده در 6 مرداد، 2012 تو روز روشن حرف دهن من میذاری؟من کی گفتم میام :vahidrk: بزار مشتری جمع کنیم 22 ام نبود تولد داریم 2
hamid_hisystem 6612 ارسال شده در 6 مرداد، 2012 من کلا مینا رو یادم نیس طفلی مینا ( mini ) دو بارم نشونش دادا ، هی گفت این مینا جوجوئه ، من گفتم عههههههه بعد الان هیچکدومش یادم نیس قیافه ی سیندخت و سمندونم یادم نمونده اصلا عوضش یه سری قیافه یادم مونده که اسماشونو نمی دونم کلا در برهوتم ، حداقل یه بار دیگه باید ببینم همرو ببينم نكنه قيافه منم فراموش كردي هااااااا زودباش بگو وگرنه جريمه سنگين در انتظارته 1
H O P E 34655 ارسال شده در 6 مرداد، 2012 ببينم نكنه قيافه منم فراموش كردي هااااااازودباش بگو وگرنه جريمه سنگين در انتظارته نه ، تو رو خوب یادمه ، کلا هرکی که یک یا دو کلمه ( الی بیشتر ) باهاش حرف زدمو یادمه ، اما بقیه رو نه 2
ارسالهای توصیه شده