pesare irani 41807 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 اورامان چه کردی با ما :icon_pf (34): فروخت به قیمت یه ساندیس ادمین نشان 7
keyvan64 3123 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 کلا روز جالبی نبود هر کی هم که نیومده مطمئن باشه هیچ چیز خاصی رو از دست نداده غیر از یه سری احوالپرسی های تصنعی و شوخی های لوس اهل ریا کردن نیستم، غیر از دیدن چند نفر خانم و آقا، از مصاحبت کسی لذت نبردم البته میدونم همین حس رو اکثریت اونا هم نسبت بمن داشتن 20
Neutron 60973 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 گزیده اتفاقات به روایت جیمی: خروج از ایستگاه مترو با کاوه! صدای خنده کیوان! ممدرضا! ممد! سلام ب همگی! فعلا ما میریم میایم! نشر شور آفرین الووو سجاد کجایی؟ در شماره 15! برگشتیم! دوباره سلام ب همگی دکتر یوسفو دیدم! بعد سین دخت بعد سمندون بعد شیطنت با آتروس ... من و کاوه زیر سایه تک درخت تنها مینشینیم. من و دکتر یوسف! مارکسیسم و تاثیرات آن بر رشد چمن های مصلی تهران! کیفم کو دقیقا الان!؟ اوری -----> شمین رفیق منه! دستا بالا! گشنمونه! من کاوه و ابوذر و کیوان... انتخاب واژه در یک تیم پسرونه ی پانتومیم: آقا بگیم بهشون ک ... رو اجرا کنن؟ نه من میگم خ .... رو اجرا کنن آقا نظروتون در مورد ش .... چیه؟ (آخرش "سانتریفیوژ" رو انتخاب میکنن ) پانتومیم! ---> "آب سرکش" الان ؟!! پانتومیم ---> "رنسانس" جلسه شهرسازی حالا مافیااااا :gnugghender: فروغ مین گذار خوبیه نامرد و حمید شهرساز مافیای ناشی مینی هم پزشک حاذقیه انصافا و منم که همیشه خدام. (ارجاع درون متنی به نگاه از بالا ب پائین) انوشه جان حرف نزن لطفا نیوشای متقلب آرپاک و ابوذر خب دیگه بریم آبپاشی من فروغ سجاد و کاوه! تو مترو اول بریم تجریش بعد برگردیم امام خمینی! همینمون مونده بود تو مترو ملت هومون کنن (ادمین برو تو پستو) و من الان خونم 27
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 سلام به همگي دوستان روز بسيار بسيار جالبي بود واقعا خوشحال شدم از ديدار همتون چه شهرسازا و چه غير شهرسازا به من كه خيلي خوش گذشت من اصلا نميخواستم رو زمين بشينم چون شلوارم مشكي بود و اين پنبه ها مي چسبيد بهش ولي چندين باراغفال شدم و نشستم تا آخر شب داشتم پنبه پاك ميكردم من ميرم فوتبال قابل توجه محمدرضا و محمد ادميني حالا بیا و خوبی کن ها اگه من 3بار اغفالت نکرده بودم که بشینی،میتونستی اون همه تو مترو وایسی و مغازهباز کنی؟ :w58: مرسی که تایید کردی 8
VINA 31339 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 مرسی خیلی خوب بود انصافا اسی نباشه هیچکی نمیاد تاپیک نمیزنه ها من و دوستمم اومدیماز اونجایی که من خیلی خجالتیم()به دوستم گفت بگو تو مینایی من بهارم ...اونم که نامرد انصافا رفته بود تو قالب منهیچکیم متوجه نشدالان دارم میگم...به هر کی نکفتم الان بخونه دیگه....شوخی بود نکشتیمم این حمید شهرساز که هی میگی چرا نبودی اون دوستم بود نمیدونست چی بگه من همیشه هستم حمید هستشو پرت کردی خورد بمن ....دقعه اول بود میدیمت چیزی نگفتم دفعه دیگه اب میریزم روت و اما::::: من واقعا از دیدن بعضیا شوکه شدم اول فروغ...من همیشه فروغو یه دختری تصور میکردم قد بلند و لاغر موهای های لایت کرده با کلی ارایش...اینجوری نبودیوحی دیدم سکته کردم اصلا نمیخورد 23 اینا داشته باشه خیلی جوون تر میخورد اما همونطوری شیطون بود ...من همش دنبال لرنا میگشتم که نیومده بودنگاری رو فکر نمیکردم قیافش اینقدر ناز باشه حمید صفدر نمیدونستم تپلیهداداش محمد ادمینان دیدم کپ کردم انگار محمده ولی موهاش سفیده ارپاک هم دیدم خیلی ذوقیدم :دی 21
Anooshe 11040 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 مرسی از همه دوستانی که حضور داشتن در کل امیدوارم واسه همه روز خوبی بوده باشه! خوشحال شدم هم از دیدن دوستایی که دیده بودمشون و میشناختمشون و هم دوستایی که تازه باهاشون آشنا شدم 25
Anooshe 11040 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 حالا مافیااااا :gnugghender: فروغ مین گذار خوبیه نامرد و حمید شهرساز مافیای ناشی مینی هم پزشک حاذقیه انصافا و منم که همیشه خدام. (ارجاع درون متنی به نگاه از بالا ب پائین) انوشه جان حرف نزن لطفا نیوشای متقلب آرپاک و ابوذر شمام با اون مین گذارتووون هی منو مجبور به سکوت میکرد... ولی این دفعه نشد مثل بار اول حرصت بدیم که(معلومه دانشجوهات عادتت دادن) مرسی خیلی خوب بود انصافا اسی نباشه هیچکی نمیاد تاپیک نمیزنه ها من و دوستمم اومدیم:hapydancsmil:از اونجایی که من خیلی خجالتیم()به دوستم گفت بگو تو مینایی من بهارم ...اونم که نامرد انصافا رفته بود تو قالب من:hapydancsmil:هیچکیم متوجه نشد:hapydancsmil:الان دارم میگم...به هر کی نکفتم الان بخونه دیگه....شوخی بود نکشتیمم اااااااااااااااا چه تمیز گول خوردیم! به هر حال هردونفرتون دوست داشتنی بودین 15
pianist 31130 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 روز خیلی خوبی بود و از دیدن دوستان قدیمی و آشنایی با دوستان جدید خیلی خوشحال شدم... گرچه حیف که با اون جمعیت یه عکس خوشگل دسته جمعی نگرفتیم... خلاصه چاکریم... 24
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 اون برگه ک ه امضا کردیم دست کی موند؟ اسکن کنه بذاره یگه... 18
H O P E 34655 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 روز خیلی خوبی بود و از دیدن دوستان قدیمی و آشنایی با دوستان جدید خیلی خوشحال شدم... گرچه حیف که با اون جمعیت یه عکس خوشگل دسته جمعی نگرفتیم... عهههههه من فک میکردم من دیر رسیدم قبلا عکسو گرفتین چقدم غصه خوردم :icon_razz: حمییییییییید بجای اینکه بری از اون بالابر مسخره وسط درختا عکس بگیری میومدی یه عکس دسته جمعی می گرفتیم :icon_pf (34): 8
pesare irani 41807 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 نمردیمو بچه خرخونای سایت رو هم دیدیم کیا بودن :hapydancsmil: خر خونا 6
H O P E 34655 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 نمردیمو بچه خرخونای سایت رو هم دیدیم ینی این همه مدت یه دونه آیینه دم دستت نبود یه نگاه به خودت بندازی توش ؟! جمله ای که راجع به کاوه گفتی یادته ؟! کاوه خرخون نیس ، درسو سر کلاس می گیره در رابطه با منم صدق می کنه خوبه حالا می بینی از صب تا شب اینجام 11
Neutron 60973 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 کیا بودن :hapydancsmil: خر خونا خودت از عکس العملا متوجه میشی 7
Neutron 60973 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 ینی این همه مدت یه دونه آیینه دم دستت نبود یه نگاه به خودت بندازی توش ؟! جمله ای که راجع به کاوه گفتی یادته ؟! کاوه خرخون نیس ، درسو سر کلاس می گیره در رابطه با منم صدق می کنه خوبه حالا می بینی از صب تا شب اینجام من با شما بودم؟ حالا چرا شما بخودت گرفتی؟ پای کاوه رو وسط نکش!!! قیاف خرخونا خودش با آدم صوبت میکنه 8
H O P E 34655 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 من با شما بودم؟ حالا چرا شما بخودت گرفتی؟ پای کاوه رو وسط نکش!!! قیاف خرخونا خودش با آدم صوبت میکنه نه با عمم بودی واسه همینه که قیافه ی تو حرف که هیچی ، رسما با آدم جلسه میذاره 9
pesare irani 41807 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 سه تا خر خون تا الان پیدا شد جیمی نوترون حمید شهر ساز ...Urbanist... بقیه خر خون ها خودشون رو لو بدن تا ....................... 7
Valentina 13665 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 سه تا خر خون تا الان پیدا شد جیمی نوترون حمید شهر ساز ...Urbanist... بقیه خر خون ها خودشون رو لو بدن تا ....................... حسابت ضعیفه..با خودت 4تان.. 5
Neutron 60973 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 نه با عمم بودی واسه همینه که قیافه ی تو حرف که هیچی ، رسما با آدم جلسه میذاره بین من و اوربن قیاف کی خرخونتره خدائیش؟ بچه ها رای بدین! 7
ارسالهای توصیه شده