VINA 31339 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 :w58: يکی بياد به مينا بگه من کی بودم!!!!!!! همون چشم ابیه بودی ماشالا چقدرم فعال بودی رد بول خورده بودی؟یه مین ننشستی شلوغی من همیشه فکر میکردم تو بداخلاقی اما دیدم نه خیلی خنده رویی 5
Neutron 60973 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 به حافظم شک ندارم برو بهههه !! خانم ماراپل مارو ببین. :P اشتب گرفته نگارو!! بهت میگم چشماتو رو واقعیات میبندی نگو نه! منم که نشناختی! 5
NEGARi 9387 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 همون چشم ابیه بودی ماشالا چقدرم فعال بودی رد بول خورده بودی؟یه مین ننشستی شلوغی من همیشه فکر میکردم تو بداخلاقی اما دیدم نه خیلی خنده رویی مينا؟؟؟؟؟؟؟ من؟؟؟؟!!!!شلوغ؟ اومده بودی اصلاً؟ ولی مينا به قول پريسا دوستت خيلی شبيه خودته هااااا هوم؟ . دوست توأم خوش اخلاق بود...! تورو ک نديديم ک! افتخار ندادی..:( 8
M!Zare 48041 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 چقدر جای من خالی بود نه؟ :4564::4564::4564::4564: خیلی دوست داشتم بیام ....حیف 13
*mini* 37779 سازنده ارسال شده در 4 مرداد، 2012 الان کی به کی بود آخه چرا من اوون همه باهات احوالپرسی کردم دیدم هی به دوستت میگفتم مینا خودت بر میگشتی هااا.....چرا شک نکردم؟ 2
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 الان کی به کی بود منو دیدی؟ من اون پسر لاغره بودمابا دوستم اومده بودم،همون پسر تُپُله ببخشید دیگه یادم رفت آخرش بهت بگم 2
*mini* 37779 سازنده ارسال شده در 4 مرداد، 2012 چقدر جای من خالی بود نه؟:4564::4564::4564::4564: خیلی دوست داشتم بیام ....حیف ای جانننننننننننننننننم 2
Fo.Roo.GH 24356 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 چقدر جای من خالی بود نه؟:4564::4564::4564::4564: خیلی دوست داشتم بیام ....حیف خیلی...خیلی زیاد جات خالی بود :aghosh: 5
Neutron 60973 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 الان کی به کی بود چی میشد میگفتی خودت کی هستی مام یکی یکی همرو بهت معرفی میکردیم اون دوستت که اصن کنجکاو نبود... 3
NEGARi 9387 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 الان کی به کی بود ماشالا به اين حافظه!!!! من ک رسماً يه آدم ديگه شدم! 7
Arpak 8511 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 اورامان چه کردی با ما :icon_pf (34): دستِ گلت درد نکنه اورامان حداقلش من این بابایه موذیو شناختم گزیده اتفاقات به روایت جیمی: آرپاک و ابوذر بابا من فقط یه بار بلند شدم ک راستی به دوستتم بگو دیگه هیچوخت مافیا بازی نکنه چون چه مافیا باشه چه نباشه نیس ک قیافش فقط به منفی بودن میخوره همه همون اول قتل عامش میکنن ارپاک هم دیدم خیلی ذوقیدم :دی آرپاکم خیلی ذوقید تورو دیدولی اگه اشتب نگرفته باشی آرپاکو اون برگه ک ه امضا کردیم دست کی موند؟اسکن کنه بذاره یگه... دستِ من نی خدا شاهده بابا من 5 صبح رسیدم تا ساعاساعت 4 امرو هم خواب بودم بعدم پاشدم اومتم خونه بابام نشد بخدا الان میزارم سلام سلام بر همه عزیزان.... خیلی خوش گذشت از دیدن همتون بسی خوشحال شدم... یوحنا عزیز و کهربای جیگر و... کلا ارزششو داشت که بیام و بچه ها رو ببینم... دیدی آخر نه بهم یاد دادی نه باسم درست کردی؟بدجنس :w58: يکی بياد به مينا بگه من کی بودم!!!!!!! نگار همونی بود تریپش مشکی بود...خیلیم خوجل بود...فداش بشم من 12
VINA 31339 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 آخه چرا من اوون همه باهات احوالپرسی کردم دیدم هی به دوستت میگفتم مینا خودت بر میگشتی هااا.....چرا شک نکردم؟ خودم عکسمو چند نفر دیدن چرا نفهمیدنبابا من با یه سری دست دادم که منو دیدی؟من اون پسر لاغره بودمابا دوستم اومده بودم،همون پسر تُپُله ببخشید دیگه یادم رفت آخرش بهت بگم تو چاقو که دیدم چی میشد میگفتی خودت کی هستی مام یکی یکی همرو بهت معرفی میکردیم اون دوستت که اصن کنجکاو نبود... من اومدم شوخی کنم اخرش اومدم بگم گفتم چک محبت میاد چرا بابا دوستم زیادی کنجکاو بود بیشتر کسایی که دورم بودن میگفتم بپرسه کی هستن ماشالا به اين حافظه!!!! من ک رسماً يه آدم ديگه شدم! 5
VINA 31339 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 اون پسره بادکنک اورد کی بودچشم ابیه نگاری بود دیگهارپاکم همونی بود موهاش کج ریخته بود 4
NEGARi 9387 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 اون پسره بادکنک اورد کی بودچشم ابیه نگاری بود دیگهارپاکم همونی بود موهاش کج ریخته بود ميزنم نصفت ميکنما!!!!(عزيزم!) ميگم من ايني ک ميگی نيستمممم! اصلاً فک کنم هستم! اينهمه آدم ميگن من کيم باز يادش نمياد!!!!!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 6
hamid_shahrsaz 28933 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 یه چیز جالب یادم اومد الان: من به دلیل مشکل کبدی که دارم از خوردن غذاهای بیرون محرومم بعد صحبت ناهار شده بوود و من گفتم نباید بخورم،اگه بخورم میمیرم اون وقت بوود که سِیل عظیم لطف ها برای مهمون کردن ناهار به سمت من روانه شد و در صدر هم نگاری قرار داشت که یه قول ناهار مفصل رو بهم داده 7
VINA 31339 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 ميزنم نصفت ميکنما!!!!(عزيزم!) ميگم من ايني ک ميگی نيستمممم! اصلاً فک کنم هستم! اينهمه آدم ميگن من کيم باز يادش نمياد!!!!!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1
HaMiD.CFD 20379 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 خودم عکسمو چند نفر دیدن چرا نفهمیدنبابا من با یه سری دست دادم که تو چاقو که دیدم من اومدم شوخی کنم اخرش اومدم بگم گفتم چک محبت میاد چرا بابا دوستم زیادی کنجکاو بود بیشتر کسایی که دورم بودن میگفتم بپرسه کی هستن بزنم داغونش کنم ها میگم اون دوستم بود:vahidrk: 4
MechJJ 11369 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 چقدر جای من خالی بود نه؟:4564::4564::4564::4564: خیلی دوست داشتم بیام ....حیف واسه ما نقش بازی نکن. من که میدونم واسه اینکه به من کیف ندی نیومدی پ.ن : این مینا جوجو همه رو فیلم کرده. عینکیه خودش بود اعتراف گرفتم ازش عصری 7
ارسالهای توصیه شده