Valentina 13665 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 توام اومدی شدیم 5 تا اسپم نکن..خاطره بگو..:vahidrk: خوشم میاد هرچی پوست پاستیل بود نصیبت میشد.. 6
pesare irani 41807 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 حسابت ضعیفه..با خودت 4تان.. خو من که نمایشگاه نبودم بعدش حاظر ام از نظر تعداد درس افتاده دوره کارشناسی مسابقه بزارم هر کی قد من افتاده بود و نونسته بود 8 ترمه تموم کنه جایزه داره 22 ام کی میاد نمایشگاه 6
Valentina 13665 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 بین من و اوربن قیاف کی خرخونتره خدائیش؟ بچه ها رای بدین! هردووانه.. 5
hamid_shahrsaz 28933 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 اسپم نکن..خاطره بگو..:vahidrk: خوشم میاد هرچی پوست پاستیل بود نصیبت میشد.. 1
Valentina 13665 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 خو من که نمایشگاه نبودم بعدش حاظر ام از نظر تعداد درس افتاده دوره کارشناسی مسابقه بزارم هر کی قد من افتاده بود و نونسته بود 8 ترمه تموم کنه جایزه داره 22 ام کی میاد نمایشگاه پ دیدی خرخونییی... هیشکی.. 5
pesare irani 41807 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 پ دیدی خرخونییی... هیشکی.. اره همه درس هامو با خر میخوندم ایشاللللله دکتر عمل مماخ کسی که نیاد 22 ام رو خراب کنه و مماخش رو بفرسته تو افساید اسپم نکنید الان ممد رضا میاد میخورتمون 5
H O P E 34655 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 بین من و اوربن قیاف کی خرخونتره خدائیش؟ بچه ها رای بدین! same same 5
poor!a 15131 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 جای منم خیلی خالی بود ؟ نه ؟ من بودم کسی رنگ غذا رو نمیدید :| 10
VINA 31339 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 بین من و اوربن قیاف کی خرخونتره خدائیش؟ بچه ها رای بدین! هر جور حساب میکنم تو خرخونی 8
hamid_shahrsaz 28933 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 هر جور حساب میکنم تو خرخونی شما سر ما رو کلاه میزاری؟؟؟ دارم برات خفن 5
پیرهاید 10193 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 جمعیت زیاد بود از دور هم همه هم زیادتر همه چیز درهم آفتاب می کوفت گم شده بودم بیماری روحی روانی مرا نشانی داد گنگ خلاصه دیدمش نارنجی پوش بود چونان هویج بعد از چندی فحاشی به وی روحم تازه شد آمدم همه بودند کسی را نمیشناختم در پس نام های کاربری پنهان بودند برایم یعنی بودند اما چون دنیای مجازی از 0101010 ها لبریز اشباع از حس گنگی که من را نرم تر می کرد آمد به برم ، سجاد ، بانو سیندرلا و آن هویج سراپا تقصیر کمی سخن پراکندیم یخ اب شد چقدر دیر شد مجبور به ترک مکان گشتم اما در خروج از نمایشگاه دیدم دو عزیز دو رفیق سمیرا و امیررضا بازمانده های فرهیختگان روحمان تازه شد لذتت بردیم این حجمه خوشبختی را یکجا ندیده بودیم سرشان سلامت حرف زدیم روح تازه شد ، سخن دل گفتیم از شادی و غصه گفتیم وقت به تنگ آمد دست فشردیم و رفتیم 24
NEGARi 9387 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 هر جور حساب میکنم تو خرخونی مينا!!! الان سره کارمون گزاشتی يا واقعاً ديروز اون جوجوهه تو نبودی؟؟؟؟ 9
VINA 31339 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 مينا!!! الان سره کارمون گزاشتی يا واقعاً ديروز اون جوجوهه تو نبودی؟؟؟؟ سر کار چیه ...شوخی بود خواستم راستشو بگم گفتم ممکنه جوون مرگ بشم من دوسته اون جوجوهه بودم باهاش بودم که اون مانتو مشکیه من بودم اون کرمه دوستمرنگ چشات چه باحالهه 6
کهربا 18091 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 سلام روز خیلی خوبی بود جای دوستانی که نبودن خالی ... از دیدن تک تک دوستان خوشحال شدم و البته گاهی شگفت زده این میتینگ و توی پارک ملت می ذاشتیم بهتر نبود؟! آتروس که مثلا می خواست نواندیشان رو به مردم معرفی کنه ولی من نمی دونم چرا چند تا از این برگه های تبلیغاتش رو دیدم که زیر انداز بچه ها شده بودن!!! آقای عارف خان سرخ رنگ هم که به خون من تشنه بودن! سمندون رو که دیدم شکه شدم دنبال یه مهندس جدی و سن دار بودم یه دختر مهربون و با اعتماد بنفس و در عین حال ساده بود که من رو غرق شگفتی کرد از صمیمیت شهدخت خیلی لذت بردم فکر نمی کردم انقدر خاکی باشه ... خدا (جیمی) رو که اصلا درک نتونستم بکنم! حمید شهرساز هم که روی تمام باور های شهرسازانه من خط بطلان کشید! مینا و یوحنا هم که هر 30 ثانیه بچه ها رو به من معرفی می کردن تا بلکه یادم بمونه کی کیه! اوری و سپیده که اومدن من دیگه جدا روز نواندیشانه ام تکمیل شد اسپو از اون کسانی بود که همیشه دلم می خواست ببینمش و از دیدنش واقعا خوشحال شدم گرچه فرصت هم کلامی دست نداد محمد خان سبز رنگ هم که با خرید آبمیوه نژاد پرستیش رو اثبات کرد! خوش فکر هم که فقط یادشه من یه بار 2 دقیقه تو اتوبوس خوابیدم!!! سارا، فرانه، انوشه، نیوشا، مینا، سیندرلا، میلاد، شادمهر باز، سعید،پلاریس و ... از دیدن همه خوشحال شدم اگه اسمی از کیبورد افتاد به بزرگواری خودتون ببخشید این حافظه دیگه یاری نکرد ... 28
Neutron 60973 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 هر جور حساب میکنم تو خرخونی من که آخر نفهمیدم تو کدوم بودی... اصن اوربن رو دیدی؟ من کجام به خرخونا میخوره 8
Neutron 60973 ارسال شده در 4 مرداد، 2012 خدا (جیمی) رو که اصلا درک نتونستم بکنم! نمنه؟ یعنی چی درک نتونستی بکنی؟ 6
ارسالهای توصیه شده