hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آخرین موضوع های نوشته من در تاپیک امشب برمیگشت به کاری که داشتم انجام میدادم و تموم نمیشد... یادم افتاد اینجا هم لینک نتیجه کار رو بذارم ...استیکرهای دیواری دست ساز خودم 9 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امشب از همه چیز خستم ، خستگی روحی خیلی بدتر از خستگی جسمیه 14 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امشب پاهام داره میشکنه تا من باشم با کفش پاشنه بلند پا نشم برم نمایشگاه ساعت 10ونیم رسیدم خونه تو ذهنم این بود عملا سقط میشموقتی برسم خونه خودمو آماده کرده بودم برا حملات روحی و جسمی شدید:icon_razz:اما به طور کاملا غیر منتظره ای با استقبال باشکوهی مواجه شدم:TAEL_SmileyCente: بله همچین خونواده کتاب دوستیه من دارم ( خودمونیم اما گمونم خونوادم حالشون امشب خوب نبود) 12 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امشب مغزم و دلم قفل شدن چرا دنیا اینجوری شده همه مشکل دارن همه غمگینن هر کی از یه چیزی میناله همه ناراحتن خدایااااااااااااااااااا کاش مثل بچه ها بودم غم هیشکی رو نمیدیم.خیلی سخته نتونی کمک کنی سخته بی تفاوت باشی سخته مرحم نباشی من نمیتونم اینجوری باشم نمیتونم بی تفاوت باشم خدا خودت کمکم کن............................................... 6 لینک به دیدگاه
blue berry 5809 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امشب لحظه به لحظه داره سرماخوردگیم بدتر می شه! تعداد عطسه هام بیشتر می شه! 5 لینک به دیدگاه
M_O_R_T_E_Z_A 708 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امشب دستامو که میبرم رو کلاویه پیانو حرکت نمیکنن یعنی خیلی خستم 5 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امشب سردرد دارم شدید، یادم افتاد چای نخوردم:icon_pf (34): 6 لینک به دیدگاه
M_O_R_T_E_Z_A 708 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امشب دلم میخواد تا صب بشینم با .... حرف بزنم.. اما نه صدایی هستو نه تصویری همه جا تاریکه 4 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امشب میخواستم کار پروژمو واسه 3شنبه آماده کنم برم پیش استادم ولی کــــــــــــوووو؟؟ فردام که میخوام برم ددر دودور.. 6 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امشب خسته ام بیشتر از هر زمانی و هر روز این خستگی بیشتر میشه خدا نیامرزه کسایی رو که این خستگی رو تو تنم گذاشتن 15 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امشب انقدر گشنمه ولی اشتها ندارم هچ 12 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امشب عددای پروژمو بدست آوردم.. یعنی میشه فردا ی روز خوب باشه؟؟ 12 لینک به دیدگاه
archshaden 1168 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امشب دلم گرفته. خدايا يعني ميشه اين روزا اين بلاتكليفي تموم بشه. 10 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امشبم شب خوبی بود... همینکه جلو تلوزیون دراز کشیده بودم دیدم صورت بابام اومد تو صورتم و بی وقفه بوسم میکرد از ته دل ... یه احساسی دارم انگار رو هوام ... فقط از اینکه سر غرور بیجا یا شایدم سردیم یه عمر حسرت بخورم میترسم ... کاش درست ابراز احساسات کردن یاد میگرفتم ! 15 لینک به دیدگاه
M_O_R_T_E_Z_A 708 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امشب دلم گرفته. خدايا يعني ميشه اين روزا اين بلاتكليفي تموم بشه. واقعا تموم میشه 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ امشب خیلی استرس دارم.شاید بخاطر جواب کنکوره 8 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۲ این شبا روزا اینو چقد تکرار میکنم ، خدا بخیر بگذرونه مبر ز موی سپـیدم گمان به عمر دراز جوان ز حادثه ای پیر می شود گـاهی 8 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اصلاً شب خوبی نیست روزشم خوب نبود اصلاً چند روزه بیرون که میرم از همه چی سیر میشم 15 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده