رفتن به مطلب

مطبخ نواندیشان


ارسال های توصیه شده

دستور تهیه املت مجردی، 1

 

 

1. بعد از ظهر یا هنگام غروب نان راتهیه کنید .

2. تاوه مورد نظر را روی اجاق گاز قرار دهید

3. اندکی روغن بریزید ( به صورت یک سطح نازک که کل سطح را بپوشاند)

4. قبل از داغ شدن روغن یک قاشق رب گوجه را درون آن ریخته و اندکی هم بزنید .

5. دو عدد تخم مرغ را به آن اضافه نموده و خوب مخلوط نمایید .

6. یک عدد پیاز را برداشته و همراه املت از زندگی مجردی خود لذت ببرید :ws37::ws44:

لینک به دیدگاه
  • پاسخ 177
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

کنجه ی لاری! :w02:

 

این مدل کباب رو بیشتر استان فارسی ها به خصوص شیرازی ها که نزدیک تر به لار هستن میشناسن.:w16::flowerysmile:

البته بندرعباسی ها هم میشناسن این مدل کباب رو. :hanghead:

 

طرز تهیه:

گوشت ها رو مناسب با کباب کنجه قطعه قطعه می کنیم.

بعدش نمک و فلفل و پیاز به مقدار لازم اضافه می کینم.:ws50:

حالا ماست چکیده بهش اضافه می کینم و خوب مخلوط می کنیم تا ماست به همه ی قطعات گوشت برسه.:ws37:

اون قدر ماست بهش اضافه کنید تا گوشت کاملا سفید بشه.:ws50:

معجون :ws3: رو بذارید یکی دو روز بمونه تو یخچال.:banel_smiley_4:

اون وقت میتونید به سیخشون بکشید.:ws3:

 

نوش جان.:a030::flowerysmile:

 

نکته:این کنجه بخاطر ماست خیلی نرم و خوشمزه ست.:ws37:

ماست هم خاصیت میکروب کشی داره.:w16:

لینک به دیدگاه
کنجه ی لاری! :w02:

 

این مدل کباب رو بیشتر استان فارسی ها به خصوص شیرازی ها که نزدیک تر به لار هستن میشناسن.:w16::flowerysmile:

البته بندرعباسی ها هم میشناسن این مدل کباب رو. :hanghead:

 

طرز تهیه:

گوشت ها رو مناسب با کباب کنجه قطعه قطعه می کنیم.

بعدش نمک و فلفل و پیاز به مقدار لازم اضافه می کینم.:ws50:

حالا ماست چکیده بهش اضافه می کینم و خوب مخلوط می کنیم تا ماست به همه ی قطعات گوشت برسه.:ws37:

اون قدر ماست بهش اضافه کنید تا گوشت کاملا سفید بشه.:ws50:

معجون :ws3: رو بذارید یکی دو روز بمونه تو یخچال.:banel_smiley_4:

اون وقت میتونید به سیخشون بکشید.:ws3:

 

نوش جان.:a030::flowerysmile:

 

نکته:این کنجه بخاطر ماست خیلی نرم و خوشمزه ست.:ws37:

ماست هم خاصیت میکروب کشی داره.:w16:

 

وای چه وسوسه انگیززززز...مرسی سارا...:ws37:

لینک به دیدگاه

کوفته تبریزی

مواد لازم : گوشت بدون استخوان کاملا چرخ کرده ( تا می تونید گوشت رو چن بار چرخ کنید ) حدود یک کیلو

تخم مرغ پخته به تعداد گوله هایی که میخواین درست کنید

البالو خشکه

زرشک

الو بخارایی

گردوی خرد شده

لپه پخته شده و اسیاب شده یک چهارم گوشت مورد استفاده

ریحان - تره - مرزه خرد شده

فلفل سیا

زرد چوبه

زعفران

برنج خیس شده با اب داغ و درحال جوش همراه با زعفران

پیاز سرخ شده یه پیمانه

رب گوجه فرنگی

 

اول لپه ها رو با کمی اب و مقدار کمی نمک میزارید بپزه

تخم مرغ ها رو در مراحل اخری پخت لپه ها بزارید اب پز بشه

بعد گوشت رو چن بار چرخ کنید

بعد از انجام اینکار

سبزیجاتی که بالا گفتیم جدا جدا خرد کنید و به گوشت اضافه کنید

لپه ها رو که پخته شده اسیاب کنید و به مخلوط گوشت سبزی ااضافه کنید

فلفل سیاه نمک زرد چوبه رو بهش اضافه کنید

بعد برنجی رو که قبلا با اب داغ و درحال جوش خیس کرده بودید و با زعفران مخلوط کرده بودید رو به مخلوط گوشت و سبزی و لپه اضافه کنید بعد اونار و خوب ورز بدید با دست بهتره :ws3:

اهان یادم اومد

به مقدار لازم حدود یه پیمانه پیاز سرخ کنید البته پیاز رو تو روغن دنبه (نمی دونم اسمش رو درست گفتم ) سرخ کنید بعد طوری پیاز ها رو تو یه ظرف دیگه بریزید که روغنش گرفته بشه (با روغن داخل ظرف بعدا کار داریم )

 

حالا میاییم به مواد داخل کوفته

بعد از اینکه مخلوط گوشت و سبزی و لپه رو خوب ورز دادیم

تو یه ظرف جداگونه ای البالو خشکه , زرشک , گردو, خلال بادام (البته این اختیاریه ) و الو بخارایی رو به همراه پیاز قاطی کنید

بعد به اندازه یه تو پ هندبال کوچولو :ws3: از گوشت برداشته و داخلشو طوری باز می کنید که شبیه یه کاسه بشه بعد مواد البالو و زرشک و .. رو توش بریزید و در اخر تخم مرغ پخته رو توش بزارید و درشو ببنید طوری که شبیه توپ بشه :ws3:

بعد

حالا میریم سراغ اون روغن ته ظرف اونو با مقداری رب و اب گرم رو شعله ملایم میزاریم بعد توپ های کوفته رو توشون میزاریم (البته برا اینکار به یه قابلمه خیلی بزرگ نیاز داریم )

درشو نمیزاریم دقت کنید درشو نزارید چون کوفته ترک برمیداره

بعد که یه یه مقدار کوفته خودشو گرفت درشو می زارم تا حدود یه ربع تا نیم ساعت بپزه بعد اونو اماده سرو می کنیم

به شرطی که بابا یا داداش خونه یا اگه شوهر دارین قبلش به مقدار لازم سنگک دو نبشی و داغ و خاش خاشی :ws3: خریده و اورده باشه

بدون سنگک نمیشه

آخیش تموم شد

نوشتنش از درست کردنش سخت تر بود

لینک به دیدگاه

تاپیک داره خاک می خوره :hanghead:

 

کتلت مرغ

 

سیب زمینی پخته شده

 

مرغ

 

پیاز

 

زعفرون

 

نمک

 

فلفل

 

آرد سوخاری

 

تخم مرغ

 

سینه مرغ رو با پیاز و زعفرون و نمک و یکم آب می پزیم.

 

سیب زمینی پخته شده رو رنده می کنیم.مرغ پخته شده هم چرخ می کنیم.

 

سیب زمینی و مرغ و پیاز خام رنده شده رو با هم مخلوط می کنیم.تخم مرغ و فلفل و آرد سوخاری هم میزنیم و بعد سرخ می کنیم.

 

به این کتلک زردچوبه نزنیم خیلی بهتره.به جاش زعفرون می زنیم.

لینک به دیدگاه

اسم نداره !

 

مواد لازم :

 

  1. کنسرو لوبیا دو تا
  2. پیاز خرد و سرخ شده یه کم
  3. رب گوجه فرنگی نصف قوطی کوچیک
  4. پنیر یه خورده
  5. کره هر چقدر دوس دارین
  6. نمک و فلفل به مقدار نیاز

همه رو به غیر از پنیر با هم مخلوط کنین .. درب ماهیتابه رو بزارین تا جا بیافته .. در اخر پنیر رو به قطعات کوچیک تقسیم کنین و بریزین توش

 

نوش جان (قبلش با اورژانس هماهنگ کنین:ws3:)

لینک به دیدگاه

پیتزا

PIZZA

 

من عاشق درست کردن پیتزا تو خونم چون هیچی مثل من نمیتونه پیتزا درست کنه :ws3:

این پیتزا با اونی که یه لایه کالباس و پنیر به خورد ملت میدن کاملا متفاوته...

 

شاید همه فک کنن پیتزا کاری نداره ولی چند تا نکته داره که اگه رعایت بشه مزه واقعی پیتزا رو درک میکنین... icon_pf%20%2844%29.gif

 

اول از همه اینکه از خمیر آماده پیتزا استفاده نکنین چون خیلی خشک و بد مزه میشه. سعی کنین از خمیر بربری استفاده کنین و مقدار خیلی کمی پیکینگ پودر بهش بزنین و بعد خیلی نازک (حدود 3 - 4 میلیمتر) تو سینی چرب پهن کنین و تو فر نیم پز کنین.

 

دوم اینکه سسی که روی خمیر میریزین باید خیلی نازک باشه. بعضیا سس زیاد میزنن که باعث میشه پنیر نچسبه بعضیام سس کم میزنن که خشک میشه. هر قدرم که زدین صبر کنین که جذب خمیر بشه

 

سوم اینکه هرگز موادو باهم تفت ندین... خوشمزگی یه پیتزا به جدا بودن مزه هاست. کاری کنین که با هر گاز مزه متفاوتی احساس بشه تا مزه غذا فوق العاده بشه...

 

چهارم اگر از پیتزای کش دار خوشتون میاد پنیری رو که قراره روی پیتزا بریزین با یه مقدار کم خامه مخلوط کنین. اگه مثل من دوس ندارین کشدار باشه این کارو نکنین ولی در هر دو صورت تو مصرف پنیر بهیچ وجه صرفه جویی نکنین

 

نکته آخرم اینکه راز پیتزاهای خوشمزه تو آویشنه

 

خلاصه اینارو رعایت کنین تا شروع کنیم.

 

من با گوشت چرخی ماهیچه هم میریزم چون فوق العاده خوشمزه میشه. یه کمی ماهیچه نیاز داریم که بصورت عمود بر بافت ماهیچه برش بخوره و پخته بشه. بعد از پخته شدن خیلی راحت خورد میشه. پس خوردش کنین.

 

قارچ هم همونجوری که قبلا تو ساندویچ مرغ گفته بودم با آبلیمو و غیره تفت بدین

 

سوسیس خورد شده و گوشت چرخی هم جداگانه تفت بدین. دقت کنین که حتما تو روغن جدا تفت داده بشن که مزه هاشون قاطی نشه. اگرم تو گوشت چرخی رب گوجه میریزین دقت کنین که مقدار نمکش کم باشه.

 

خمیر و سس که همونجوری که گفتم روبه راه میشه بعد یه مقدار زیاد پنیر روش میریزین که زیر مواد قرار میگیره بعد گوشت ماهیچه رو بریزین و گوشت چرخی و سوسیس.

 

میتونین برا مزه بهتر یه مقدار زیتون خورد شده و یکم مغز گردو خورد شده هم توش بریزین اما باید مقدارشون خیلی کم باشه که فقط گاهی زیر دندون احساس بشه.

 

حالا پنیرای روی پیتزا رو به مقدار زیاد بریزین انقد که کاملا سفید بشه و مقدار زیادی هم آویشن روش بپاشین.

 

روی همه ی مواد هم یه مقدار فلفل دلمه ای (که اگه چند رنگ زرد و قرمز و سبز مخلوط باشه خیلی قشنگتر میشه) و یه مقدار کالباس که به اندازه ی بند انگشت باشن و یه چند تیکه زیتون خورد شده بپاشین و تو فر بذارین تا روی پنیر کاملا طلایی بشه.

 

حالا پیتزا رو از فر خارج کنین و با چاقوی مخصوص یا یه چاقوی بزرگ که لبه گرد داشته باشه بصورت عمودی روبه پایین برش بزنین و ...

 

تموم شد

نوش جان :ws3:

 

 

اضافه میکنم: اگه کنجد دوست دارین قبل از تو فر گذاشتن یکم کنجد هم روش بریزین که دیگه واقعا معرکه میشه ...

لینک به دیدگاه

چه نکته های خوبی گفتین برای پیتزا.ممنون :rose:

خمیر بربری رو اول نیم پز کنیم؟بزاریم داخل فر حرارت متوسط باشه مثلا چه قدر؟

 

خمیر پیتزایی که باید طبق دستور خودمون درست کنیم آماده چطوره؟

 

سس کچاپ زدین دیگه؟

 

کف خمیر هم چندتا سوراخ با چنگال می زنیم :a030:

لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان
پیتزا

PIZZA

 

من عاشق درست کردن پیتزا تو خونم چون هیچی مثل من نمیتونه پیتزا درست کنه :ws3:

این پیتزا با اونی که یه لایه کالباس و پنیر به خورد ملت میدن کاملا متفاوته...

 

شاید همه فک کنن پیتزا کاری نداره ولی چند تا نکته داره که اگه رعایت بشه مزه واقعی پیتزا رو درک میکنین... icon_pf%20%2844%29.gif

 

اول از همه اینکه از خمیر آماده پیتزا استفاده نکنین چون خیلی خشک و بد مزه میشه. سعی کنین از خمیر بربری استفاده کنین و مقدار خیلی کمی پیکینگ پودر بهش بزنین و بعد خیلی نازک (حدود 3 - 4 میلیمتر) تو سینی چرب پهن کنین و تو فر نیم پز کنین.

 

دوم اینکه سسی که روی خمیر میریزین باید خیلی نازک باشه. بعضیا سس زیاد میزنن که باعث میشه پنیر نچسبه بعضیام سس کم میزنن که خشک میشه. هر قدرم که زدین صبر کنین که جذب خمیر بشه

 

نوش جان :ws3:

 

منم تجربه هایی درین ضمینه دارم....

بهتره بجای خمیر بربری ، برید نان فانتزی فروشی و مقداری از خمیرشونو بگیرید...چون هم خمیرتون بعد پخت برشته ی تنوری میشه و هم پُفش زیادتره!

 

سس رو از چی تهیه میکنید؟

به نظر من اگر از رب گوجه فرنگی + کمی روغن هسته انگور یا زیتون + پودر جُز هندی استفاده کنید مزشت محشر میشه! :a030:

لینک به دیدگاه

آش دوغ اردبیل:

مواد لازم:

ـ دوغ آماده غیرگازدار 2 کیلوگرم

ـ سبزی آش (شامل گشنیز، کمی شوید و سیر تازه) 500 گرم

ـ‌ تخم‌‌مرغ، یک عدد

ـ نخود، یک و نیم پیمانه

ـ برنج 2 پیمانه

ـ گوشت چرخ‌کرده 250 گرم

ـ پیاز، یک عدد متوسط

ـ نعنا خشک، مقداری برای نعنا داغ

ـ روغن، به میزان لازم

ـ نمک، به میزان لازم

طرز تهیه:

1 ـ کاسه کوچکی آماده کرده و نخود را ـ که از شب قبل در آب خیسانده بودید ـ در آن بپزید. از طرف دیگر، دوغ آماده را داخل قابلمه بزرگی بریزید (دوغ را خودتان نیز می‌توانید با ماست ترش تهیه کنید). سپس یک عدد تخم‌‌مرغ را به صورت خام داخل دوغ بشکنید. برنج را پس از شستن داخل مخلوط‌ دوغ و تخم‌مرغ بریزید و روی شعله متوسط اجاق گاز قرار دهید. در طول این مدت، مرتب آن را هم بزنید تا دوغ به جوش آید.

2 ـ پس از اینکه نخود به طور کامل پخته شد، آن را به همراه کمی نمک به مواد اضافه کنید. سبزی آش را هم به صورت درشت خرد کنید و به همراه حبه‌های سیر رنده شده، به بقیه مواد بیفزایید.

نکته: برای اینکه مراحل پخت، سریع‌تر انجام شود، از کنسرو نخود نیز می‌توانید استفاده کنید.

3 ـ پیاز را در گوشت چرخ‌کرده رنده کنید و پس از اضافه کردن اندکی نمک و زردچوبه و زعفران، این مخلوط گوشتی را به صورت کوفته‌های ریز درآورید. پس از آماده شدن کوفته‌ها، آنها را داخل آش بریزید و به مدت یک ساعت روی شعله ملایم اجاق گاز قرار دهید.

در صورتی که برنج موجود در آش نرم شد و به طور کامل پخت، زمان طبخ این آش نیز کامل شده است. در پایان، هنگام سرو کردن، آش را در کاسه‌ای بریزید و روی آن را با مقداری نخود پخته و نعنای داغ تزئین کنید.

نکته: در صورت تمایل می‌توانید کوفته‌های ریز را پیش از اضافه کردن به آش، ابتدا کمی در روغن سرخ کنید

 

 

Image_11.jpg

لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان

آش دوغ اردبیل:

مواد لازم:

ـ دوغ آماده غیرگازدار 2 کیلوگرم

ـ سبزی آش (شامل گشنیز، کمی شوید و سیر تازه) 500 گرم

ـ‌ تخم‌‌مرغ، یک عدد

ـ نخود، یک و نیم پیمانه

ـ برنج 2 پیمانه

ـ گوشت چرخ‌کرده 250 گرم

ـ پیاز، یک عدد متوسط

ـ نعنا خشک، مقداری برای نعنا داغ

ـ روغن، به میزان لازم

ـ نمک، به میزان لازم

طرز تهیه:

 

Image_11.jpg

 

البته سرعینی ها به آش دوغشون نعنا داغ و پیاز و تخم مرغ نمیزنن...

برای دوغ هم بهترین نتیجه رو با دوغ 3 لیتری عشایر میتونید بگیرید....:a030:

 

آششونم این رنگی میشه:

asalem12.jpg

لینک به دیدگاه

مواد لازم :

گوشت گوسفندی یا گوساله ۳۰۰ گرم

پیاز متوسط ۲ عدد

تخم مرغ ۴ عدد

خلال بادام نصف استکان

ادویه خورشتی

زعفران

نمک و فلفل وزردچوبه

دارچین

آبغوره

رب به مقدارلازم

 

 

 

طرز تهیه:

گوشت ها را به قطعات کوچک مثل خورشت قیمه خرد می کنیم .ابتدا پیاز رو خلال می کنیم و با کمی روغن تفت می دهیم وقتی پیاز کمی سبک شد گوشت رو به اون اضافه می کنیم بهتر کمی حرارت رو بالا ببریم تا گوشت آب نیندازدبعد از این که گوشت کمی سرخ شد نیمی از ادویه ها رو اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم حدود ۲ تا ۳ لیوان اب به اون اضافه می کنیم یا در زود پز یا در دیگ معمولی انرا می پزیم.

بادام ها را با ۱ استکان اب در یک قابلمه کوچک روی حرارت می گذاریم تا کمی نرم بشوند اگرخواستیم می توانیم در همین موقع کمی زعفران اب شده هم به بادام اضافه کنیم تا رنگ بادامها زردشود البته این کاردلخواه است شایان ذکراست که رنگ سفید بادام درخورشت بهتردیده میشود.

گوشت پخته شده رو همراه با خلال بادام حرارت دیده دریک ماهی تابه میریزم تا کمی با هم بجوشند و اب اضافه ان تبخیر شود. نمک و فلفل و ادویه ها را اندازه می کنیم بهتره کمی ابغوره هم اضافه کنیم .درصورت دلخواه رب هم دراین قسمت اضافه میشود.دراین مرحله کمی پیازداغ به خورشت اضافه میکنیم وقتی میزان اب خورش به میزان دلخواه رسید تخم مرغ ها را دانه دانه روی خورش می شکنیم.تخم مرغها باید درسته شکسته شودتاشکل کامل خودراحفظ نمایدروی هر تخم مرغ کمی زعفران آبکرده ودارچین میریزیم ودرماهی تابه را میگذاریم تا تخم مرغها مغزپخت شوند.سپس خورشت آماده سروراباپیازداغ تزیین وسرو میکنیم .

 

 

214c762d7cfe78b413b5f91b563d95b7.JPG

 

 

 

 

images?q=tbn:ANd9GcQ5SIir1qizN5D8jOWqCQkLjuXRjZreSPYpPH17tW9mFNdy5nXd

لینک به دیدگاه
کتایون جون برای کوکو من زرشک و گردو رو وسط کوکو می ریزم تا زرشک نسوزه.

چجوری وسطش میریزی؟

 

مایع رو میریزی تو تابه یه سری زرشک میریزی بعد یه سری مایع روش میریزی؟

لینک به دیدگاه
البته سرعینی ها به آش دوغشون نعنا داغ و پیاز نمیزنن...

برای دوغ هم بهترین نتیجه رو با دوغ 3 لیتری عشایر میتونید بگیرید....:a030:

 

آششونم این رنگی میشه:

asalem12.jpg

 

 

رنگ آش که خب سفیده از تصویرشه حالا زیاد سخت نگیر :girl_yes2:

لینک به دیدگاه
چجوری وسطش میریزی؟

 

مایع رو میریزی تو تابه یه سری زرشک میریزی بعد یه سری مایع روش میریزی؟

 

نصف مایع رو می ریزم تو تابه صافش می کنم زرشک و گردو رو روش می ریزم .بعد بقیه مایع رو می ریزم و صاف می کنم.

لینک به دیدگاه
ممنون شیرین عزیزم....ولی اینا رو خودت نوشتی یا کپی میکنی؟:girl_blush2:

خب طرز تهیه اش اینجوریه دیگه

مگه یادت رفته اردبیلی هستم:girl_in_dreams:

لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان
رنگ آش که خب سفیده از تصویرشه حالا زیاد سخت نگیر :girl_yes2:

 

نه...کلی گفتم...پیاز داغو تخم مرغو نعناع مزه ی ترشی آشو عوض میکنن...البته خود کوفته تبریزی به 12 نوع مختلف پخت میشه و اسم همشونم کوفته تبریزیه....:ws3:

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


×
×
  • اضافه کردن...