رفتن به مطلب

مطبخ نواندیشان


ارسال های توصیه شده

جالبه :ws37:

این دفه امتحان می کنم.توی دلمه گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای هم باغلا می ریزین؟

راستش اونا رو نمیدونم

دلمه فلفل دلمه ای همیشه حالم رو بد میکنه :ws44: واسه همین به محتویاتش فکر نکردم... :hanghead: گوجه رو هم تابحال نخوردم... :ws52:

لینک به دیدگاه
  • پاسخ 177
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

راستش اونا رو نمیدونم

دلمه فلفل دلمه ای همیشه حالم رو بد میکنه :ws44: واسه همین به محتویاتش فکر نکردم... :hanghead: گوجه رو هم تابحال نخوردم... :ws52:

آهان.فلفل دلمه ای باید اون قسمتای سفید داخل کامل گرفته بشه که تلخ نباشه.

باغلا توی مواد می زنین بعد رب هم می زنین یا نه؟

لینک به دیدگاه
آهان.فلفل دلمه ای باید اون قسمتای سفید داخل کامل گرفته بشه که تلخ نباشه.

باغلا توی مواد می زنین بعد رب هم می زنین یا نه؟

خب دیگه سوالای سخت نپرس

بذار از مامان میپرسم میگم... :hanghead:

لینک به دیدگاه

راستش اونا رو نمیدونم

دلمه فلفل دلمه ای همیشه حالم رو بد میکنه :ws44: واسه همین به محتویاتش فکر نکردم... :hanghead: گوجه رو هم تابحال نخوردم... :ws52:

 

گوجه خیلی خوشمزه اس حتما امتحان کن...:w16:

لینک به دیدگاه

بچه ها من یه پیشنهاد دارم هر هفته رو به یه نوع غذا اختصاص بدیم...

مثلا یه هفته خورش...یه هفته سوپ...یه هفته دسر و ........

این جوری اگه واقعا کسی بخواد ازین تاپیک استفاده کنه می تونه برنامه ریزی کنه...

لینک به دیدگاه
بچه ها من یه پیشنهاد دارم هر هفته رو به یه نوع غذا اختصاص بدیم...

مثلا یه هفته خورش...یه هفته سوپ...یه هفته دسر و ........

این جوری اگه واقعا کسی بخواد ازین تاپیک استفاده کنه می تونه برنامه ریزی کنه...

همه آموزش ها رو دارم در پست اول میزارم..بنابراین مشکلی واسه دسترسی نیست.

اما باز هرجور خودتون صلاح میدونید.

دلمه گوجه رو توضیح میدید...من تا بحال نخوردم:icon_gol:

لینک به دیدگاه
گوجه خیلی خوشمزه اس حتما امتحان کن...:w16:

 

جدی؟

باشه... :ws38:

 

 

کلا جاتو با مامانت عوض کن اون بیاد تو مطبخ :ws28:

 

 

 

 

 

 

من دوره دانشجویی زیاد غذا درست نکردم ولی حدودا از 1 ماه دیگه باید مدتی (چون تنهام) باید خودم غذا درست کنم تو خونه پس میشم مشتری پر و پا قرص همین تاپیک... :ws37:

لینک به دیدگاه
بچه ها من یه پیشنهاد دارم هر هفته رو به یه نوع غذا اختصاص بدیم...

مثلا یه هفته خورش...یه هفته سوپ...یه هفته دسر و ........

این جوری اگه واقعا کسی بخواد ازین تاپیک استفاده کنه می تونه برنامه ریزی کنه...

 

آره اینطوری جالبه

یه هفته هم غذاهای فوری و راحت

لینک به دیدگاه
همه آموزش ها رو دارم در پست اول میزارم..بنابراین مشکلی واسه دسترسی نیست.

اما باز هرجور خودتون صلاح میدونید.

دلمه گوجه رو توضیح میدید...من تا بحال نخوردم:icon_gol:

 

آهان پس خوبه....

من زیاد تو دلمه وارد نیستم دو سه بار درست کردم اما راضی نبودم...

بذار متخصصش بیاد...:ws3:

لینک به دیدگاه

یه دستور کوکو دارم خودم از روی این درست کردم عالی شد...

 

 

 

مواد لازم:

 

سبزی معطر (تره، جعفری، گشنیز، شوید) 500 گرم

 

مغز گردوی آسیاب شده 300 گرم

 

آرد گندم 150 گرم

 

زرشک یک قاشق غذاخوری سرپُر

 

ادویه‌جات (نمک، فلفل) به میزان دلخواه

 

روغن مایع به میزان لازم

 

تخم مرغ 5 عدد

 

نعناع خشک یک قاشق غذاخوری

 

 

 

طرز تهیه:

 

سبزیجات و مغز گردو را مخلوط می‌کنیم. نعناع را هم می‌افزاییم.

 

ادویه و تخم مرغ را اضافه کرده با همزن خوب هم می‌زنیم.

 

سپس زرشک را افزوده و هم می‌زنیم، در انتها آرد را کم کم می‌افزاییم.

 

روغن را در تابه گرم کرده تا کمی داغ شود مایه را ریخته با حرارت ملایم می‌گذاریم بپزد (درب تابه را می‌گذاریم).

 

حدود 20 دقیقه بعد طرف دیگر کوکو را برگردانده با حرارت متوسط 5 تا 10 دقیقه می‌پزیم.

 

خیلی خوب میشه ولی با گردو من تازه امتحان کردم...:ws2:

لینک به دیدگاه

دلمه گوجه فرنگی

 

مواد دلمه همون مواد دلمه برگ مو هست

 

یکم از سر گوجه فرنگی ها می بریم و داخلش رو با قاشق کوچیک خالی می کنیم.

 

داخل گوجه فرنگی ها رو از مواد دلمه پر می کنیم.

 

پیاز رو جدا سرخ می کنیم و بهش زردچوبه و نمک و فلفل سیاه و رب می زنیم.یکم هم می زنیم بعد آبلیمو رو می ریزم.حدود نصف استکان.بعد آب می ریزم حدود 2 لیوان.وقتی جوش اومد گاز رو خاموش میکنیم و به داخل قابلمه ای که توش گوجه فرنگی ها رو چیندیم اضافه می کنیم.بعد می زاریم مواد بپزه.

لینک به دیدگاه
آره ها راست میگی یه ذره تلخ میشه وقتی میسوزه...:ws37:

 

اوهوم :ws37:

 

گردو هم آسیاب نباشه فک کنم بهتره.من گردو رو با چاقو ریز می کنم ولی نه در حد آسیاب اون طوری توی کوکو شبیه گوشت می شه.

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


×
×
  • اضافه کردن...