رفتن به مطلب

مطبخ نواندیشان


ارسال های توصیه شده

مرغ با سویا سس

 

مرغ رو با سویا سس مخلوط می کنیم و چند ساعت می گذاریم داخل یخچال بماند.

 

پیاز رو سرخ می کنیم و مرغ ها رو اضافه می کنیم و بعد از کمی سرخ شدن کمی آب می ریزیم تا مرغ ها بپزد.

 

نمک کم اضافه می کنیم چون سویا سس شور هست.

 

می تونیم سیب زمینی حلقه شده هم اضافه کنیم.

 

نوش جان :a030:

لینک به دیدگاه
  • پاسخ 177
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

گراتن بادمجان!

مواد لارم:

بادمجون 6 عدد

سیب زمینی 3 عدد

گوجه 5 عدد

سس مایونز

گوشت چرخ کرده (هر چقدر دوست داری:ws3:)

پنیر پیتزا

اول بادمجون و حلقه حلقه میبرید و سرخ میکنید بهد در یک ظرف شیشه که که بشه تو فر گذاشت سیبزمینی رو حلقه حلقه میکنید و یک دور زیر ظرف میچینید بعد بادمجون و روش میچینید گوشت چرخ کرده رو از قبل با پیاز داغ سرخ کنید و روی بادمجون بریزید و بعد گوجه رو روش بچینید ک مقدار سس مایونز روی تمام سطح ظرف بمالید و اندازه یک لیوان اب رب با نمک و فلفل درست کنید و رو کلش بریزید یک فویل رو به عنوان در پوش درست کنید و ظرف و بذارید تو فر حدود 40 دقیقه:w02:

آها یادتون باشه قبل از اینکه سیب زمینی و بچینید روغن کف ظرف بمالید بعد نگید شقی نگفتا:banel_smiley_4:

بعد از 40 دقیقه تست کنید اگر سیب زمینی پخته بود پنیر پیتزا رو روی تمام سطح ظرف بریزد و دوباره بذارید تو فر تا کش بیاد پنیرا:w02:

حالا نوش جان کنید:ws3:

 

این عکس مال من نیست گشتم پیدا کردم دو روز دیگه درست میکنم عکس میذارم:ws3:

170520104074.jpg

لینک به دیدگاه
  • 4 ماه بعد...

کباب بوقلمون

 

بوقلمون ، پیاز رنده شده ، ماست ، زعفران ، نمک و فلفل رو با هم مخلوط می کنیم و چند ساعتی می زاریم داخل یخچال.

 

کف یک ظرف پیرکس رو چرب می کنیم و مواد رو می چینیم و فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی هم می چنینیم و داخل فر می زاریم.

 

 

 

bxoa998sd36r2m5qly8.jpg

لینک به دیدگاه
  • 1 ماه بعد...

من امروز پاستا درست کردم. گفتم بیام اینجا بگم:ws3:

 

پاستای مرغ و قارچ.

سینه ی مرغ 1 دونه بسه. اب پز کردمش. بهد به قصعات کوچک تقسیم کردم.

قارچ رو خرد کردم. دیگه خرد کردنش با خودتون که چه جوریشو دوست دارید. قارچهای خرد شده رو با کره تو یه ظرف میذاریم بپزه.

تا وقتی که قارچ اب بندازه.زیرشو خاموش میکنیم:ws3:

مرغهای تکه شده رو با کره یا روغن تفت میدیم. 3 دقیقه کافیه. بعد بهش فلفل دلمه ای خرد شده رو اضافه میکنیم. بعد بهش سبزیجات معطر( گشنیز و جعفری) اضافه میکنیم.بعد اندازه ی 2 قاشق اب میریزیم توش بعد قارچه رو که اب انداخته رو بهش اضافه میکنیم. و میذاریم بپزه جوری که فلفل دلمه ایا نرم شن و همون لحظه بهش پودر سیر و فلفل و اویشن رو اضافه میکنیم:ws3:

نمک رو نمیریزیم فعلا.

 

از اون طرف تو یه ظرف یکم کره و اب ونمک رو میذاریم بجوشه. وقتی جوش اومد ماکارانی ها ( پاستا) ها رو اضافه میکنیم تا خوب بپزه.

نکته: چون دیگه دم نمیذاریم باید بیشتر از اون مقداری که رو بسته نوشته بذاریم بپزه:ws3:

واسه سسش. توی یه ظرف دیگه یکم کره میریزیم و با ارد تفت میدیم در حد 10 تا 20 ثانیه بعد بلا فاصله شیرو اضافه میکنیم و هم میزینیم تا اره گوله گوله نشه:ws3:

بعد که شیر داشت غلیظ میشد خامه رو اضافه میکنیم و 3 دقیقه هم میزنیم و بعدش سس رو میریزیم داخل ظرف مرغ و قارچمون و روی حرارت خیلی کم هم میزنیم 5 دقیفه کافیه ینی به خودتون بستگی داره که چه غلظتی رو دوست داشته باشین:ws3:

بعدش ماکارانیها رو ابکش میکنید و تو ظرف میکشین و سس رو روش میریزین:hapydancsmil:

غذای شما امادست:w16:

لینک به دیدگاه
من امروز پاستا درست کردم. گفتم بیام اینجا بگم:ws3:

 

پاستای مرغ و قارچ.

سینه ی مرغ 1 دونه بسه. اب پز کردمش. بهد به قصعات کوچک تقسیم کردم.

قارچ رو خرد کردم. دیگه خرد کردنش با خودتون که چه جوریشو دوست دارید. قارچهای خرد شده رو با کره تو یه ظرف میذاریم بپزه.

تا وقتی که قارچ اب بندازه.زیرشو خاموش میکنیم:ws3:

مرغهای تکه شده رو با کره یا روغن تفت میدیم. 3 دقیقه کافیه. بعد بهش فلفل دلمه ای خرد شده رو اضافه میکنیم. بعد بهش سبزیجات معطر( گشنیز و جعفری) اضافه میکنیم.بعد اندازه ی 2 قاشق اب میریزیم توش بعد قارچه رو که اب انداخته رو بهش اضافه میکنیم. و میذاریم بپزه جوری که فلفل دلمه ایا نرم شن و همون لحظه بهش پودر سیر و فلفل و اویشن رو اضافه میکنیم:ws3:

نمک رو نمیریزیم فعلا.

 

از اون طرف تو یه ظرف یکم کره و اب ونمک رو میذاریم بجوشه. وقتی جوش اومد ماکارانی ها ( پاستا) ها رو اضافه میکنیم تا خوب بپزه.

نکته: چون دیگه دم نمیذاریم باید بیشتر از اون مقداری که رو بسته نوشته بذاریم بپزه:ws3:

واسه سسش. توی یه ظرف دیگه یکم کره میریزیم و با ارد تفت میدیم در حد 10 تا 20 ثانیه بعد بلا فاصله شیرو اضافه میکنیم و هم میزینیم تا اره گوله گوله نشه:ws3:

بعد که شیر داشت غلیظ میشد خامه رو اضافه میکنیم و 3 دقیقه هم میزنیم و بعدش سس رو میریزیم داخل ظرف مرغ و قارچمون و روی حرارت خیلی کم هم میزنیم 5 دقیفه کافیه ینی به خودتون بستگی داره که چه غلظتی رو دوست داشته باشین:ws3:

بعدش ماکارانیها رو ابکش میکنید و تو ظرف میکشین و سس رو روش میریزین:hapydancsmil:

غذای شما امادست:w16:

 

عسکش کو پس ؟ :ws52:

لینک به دیدگاه
  • 4 ماه بعد...
سالاد ماکارونی چطور درس میکنن؟:w000:
تو قابلمه آب میریزن بعد آبو میذارن جوش بیاد توشم یکم نمک میریزن بعد که جوشید توش ماکارونی میریزن بعد ماکارونی ها که یکم پختن یعنی قابل خوردن شدن آب کش میکنن ترجیحا با آب سرد.قارچو خرد میکنن ریز نباشه.کالباسو خرد میکنن که به نظر من درشت باشه بهتره.خیارشورم خرد میکنن.سینه ی مرغو که پختن پر پر میکنن.بعد همه ی اینا رو با ماکارونی مخلوط میکنن.ذرتو هم اضافه میکنن.توجه کنین میتونین از آب ذرت که تو کنسروه برای درست کردن سسش استفاده کنین.برای درست کردن سس:مقداری سس،نصف همون مقدار ماست،مقداری آبلیمو (اگه ترش دوست دارین بیشتر بریزین)،نمک،فلفل،آویشن،آبی که از کنسرو ذرت مونده.همه ی اینا رو مخلوط کنین سس خوشمزه ای دارین که میتونین یا با همه ی سالاد ماکارونی مخلوط کنین یا بذارین کنار ظرف هر کسی خواست به میزانی که دوست داره استفاده کنه.توی این سالاد میشه فلفل دلمه ای و سیب زمینی آب پز شده هم ریخت.من یه بار سالاد ماکارونی که توش پنیر بودو هم امتحان کردم خوب بود.
لینک به دیدگاه
تو قابلمه آب میریزن بعد آبو میذارن جوش بیاد توشم یکم نمک میریزن بعد که جوشید توش ماکارونی میریزن بعد ماکارونی ها که یکم پختن یعنی قابل خوردن شدن آب کش میکنن ترجیحا با آب سرد.قارچو خرد میکنن ریز نباشه.کالباسو خرد میکنن که به نظر من درشت باشه بهتره.خیارشورم خرد میکنن.سینه ی مرغو که پختن پر پر میکنن.بعد همه ی اینا رو با ماکارونی مخلوط میکنن.ذرتو هم اضافه میکنن.توجه کنین میتونین از آب ذرت که تو کنسروه برای درست کردن سسش استفاده کنین.برای درست کردن سس:مقداری سس،نصف همون مقدار ماست،مقداری آبلیمو (اگه ترش دوست دارین بیشتر بریزین)،نمک،فلفل،آویشن،آبی که از کنسرو ذرت مونده.همه ی اینا رو مخلوط کنین سس خوشمزه ای دارین که میتونین یا با همه ی سالاد ماکارونی مخلوط کنین یا بذارین کنار ظرف هر کسی خواست به میزانی که دوست داره استفاده کنه.توی این سالاد میشه فلفل دلمه ای و سیب زمینی آب پز شده هم ریخت.من یه بار سالاد ماکارونی که توش پنیر بودو هم امتحان کردم خوب بود.

 

مرسی وسوسه شدم درست کنم :ws3:

لینک به دیدگاه
  • 2 ماه بعد...

دیروز و امشب غذا با من بود ولی فرصت نکردم عکس بگیرم از دیشبی ها....

نهار دیروز ...موساکا ...یه غذای یونانی خوشمزه با بادمجان و گوشت چرخکرده...مزه ش تقریبا مثل لازانیا هست....پیشنهاد میکنم 1 بار امتحان کنید...:w16:

همزمان با پخت ناهار غذای شام رو هم آماده کردم و تو یخچال گذاشتم تا وقت شام بذارم تو فر...دلمه کدو که روش پنیر پیتزا ریخته بودم و کف ظرف هم آب ریخته بودم و عصاره مرغ تا بپزه و پنیر روش هم طلایی بشه....:a030:

شام امشب ،لازانیا به روشی خیلی راحت تر از روش کلاسیک ....مایه لازانیا و سس سفید رو آماده میکنیم ،کف ظرف پیرکس رو کمی چرب میکنیم و لازانیای خشک رو یه لایه میچینیم کف ظرف روی اون رو سس سفید ،مایه لازانیا و بعد کمی پنیر پیتزا و همینطور ادامه میدیم تا لایه آخر که لازانیا رو چیدیم و مایه رو ریختیم ،سس بشامل رو هم روی لازانیا میریزیم تا همه جاش رو بپوشونه (این باعث میشه که لایه بالایی لازانیا خشک نشه) و پنیر پیتزا رو روی سس میریزیم تا همه جا رو مثل برف(مثل سامان گلریز حرف زدم:ws3:) بپوشونه.بعد شیر رو تا جایی میریزیم که تا لبه آخرین لایه لازانیا رو بپوشونه و روی اون رو فویل کشیده و در فر میگذاریم ..بعد از حدود 45 دقیقه فویل رو برمیداریم و کمی هم میگذاریم تا پنیر روی لازانیا طلایی بشه...بسیار خوشمزه و مورد استقبال خانواده .....

و 2 تا کیک که وقتی لازانیا رو گذاشتم تو فر شروع به تهیه کردم (یکی برای داداشم که فردا برمیگرده تهران با خودش ببره و یکی برای همه مون....)

کیک ها رو هم الان از فر درآوردم....

روش طبخ غذاها بطور کامل در اسرع وقت در تاپیک " دستپخت من "ارائه خواهد شد....:a030:

لینک به دیدگاه
  • 4 ماه بعد...

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


×
×
  • اضافه کردن...