رفتن به مطلب

مطبخ نواندیشان


ارسال های توصیه شده

اوهوم :ws37:

 

گردو هم آسیاب نباشه فک کنم بهتره.من گردو رو با چاقو ریز می کنم ولی نه در حد آسیاب اون طوری توی کوکو شبیه گوشت می شه.

 

من خودمم آسیاب نکردم یعنی آسیابو در حد دو دور روشن کردم فقط خورد شد...باید مزه ش معلوم شه...:icon_redface:

لینک به دیدگاه
  • پاسخ 177
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

* v e n o o s * مهمان
املت خوبه هم سریعه هم خوشمزه اس...

پیتزام که کلی طرفدار داره...

بگو خواهر جووونم...:w16:

املت قارچ برای 4 نفر: (2331).gif

 

250 گرم قارچ

2 تا پیاز متوسط

3 تا گوجه

2 تا تخم مرغ

یکم فلفل دلمه ای

نمک وفلفل

 

خب اولش قارچا رو تقت میدیم که آبش گرفته شه، (279).gif

بعد پیاز رو رنده میکنیم و تو روغن تفت میدیم تا طلایی شه، بعد قارچایی که تفت داده بودیم و آبش گرفته شده بود رو به پیاز اضافه میکنیم؛

وقتی قارچا هم طلایی شدن ؛ (279).gif

اونوقت گوجه رو که رنده شده به پیاز و قارچ اضافه میکنیم؛ آب گوجه که کم شد

؛ 2 تا تخم مرغ (1465).gif (1465).gif رو هم میریزیم داخل مخلوط و بهم میزنیم و نمک فلفل هم اضافه میکنیم؛

 

اگه فلفل دلمه ای هم دوس دارین؛ اونو ریز ریز کنین و جدا سرخ کنید و به مواد اضافه کنید؛

حالا املت آماده شده (1499).gif (279).gif

لینک به دیدگاه
املت قارچ برای 4 نفر: %282331%29.gif

 

250 گرم قارچ

 

2 تا پیاز متوسط

 

3 تا گوجه

 

2 تا تخم مرغ

 

یکم فلفل دلمه ای

 

نمک وفلفل

 

خب اولش قارچا رو تقت میدیم که آبش گرفته شه، %28279%29.gif

 

بعد پیاز رو رنده میکنیم و تو روغن تفت میدیم تا طلایی شه، بعد قارچایی که تفت داده بودیم و آبش گرفته شده بود رو به پیاز اضافه میکنیم؛

 

وقتی قارچا هم طلایی شدن ؛ %28279%29.gif

 

اونوقت گوجه رو که رنده شده به پیاز و قارچ اضافه میکنیم؛ آب گوجه که کم شد

 

؛ 2 تا تخم مرغ %281465%29.gif %281465%29.gif رو هم میریزیم داخل مخلوط و بهم میزنیم و نمک فلفل هم اضافه میکنیم؛

 

اگه فلفل دلمه ای هم دوس دارین؛ اونو ریز ریز کنین و جدا سرخ کنید و به مواد اضافه کنید؛

 

حالا املت آماده شده %281499%29.gif %28279%29.gif

 

چه قدر سخته :ws3::ws3:

ونوس خودت برامون درست کنی بهتره :ws37:

لینک به دیدگاه

تو رو خدا ببین آخر عمری زدیم تو کار آشپزی و... :icon_pf (34):

 

شام کوکو خوردم دستورش هم پرسیدم... :4chsmu1:

 

کوکو بادمجون... :ws37:

 

بادمجون رو میپزیم اولش ( یعنی کبابی میکنیم)

بادمجون رو پوست میکنیم

بهش نمک میزنیم و میزاریم 1 ساعتی بمونه

بعدش بادمجون رو میشوریم و رنده میکنیم

و سپس آبش رو میگیریم ( نباید آب داشته باشن)

بعدش هم تخم مرغ و نمک و زرچوبه و... قاطیش میکنیم و میریزیم تو تابه

روغنم یادتون نره... :ws3:

 

 

بعدش هم با خیارشور و گوجه و جعفری و... تزئینش میکنیم و میزاریم سر سفره

در آخر هم نوش جان میکنیم... :4chsmu1:

 

 

ویرایش شد... :whistle:

لینک به دیدگاه

تو رو خدا ببین آخر عمری زدیم تو کار آشپزی و... :icon_pf (34):

 

شام کوکو خوردم دستورش هم پرسیدم... :4chsmu1:

 

کوکو بادمجون... :ws37:

 

 

بادمجون رو پوست میکنیم

بهش نمک میزنیم و میزاریم 1 ساعتی بمونه

بعدش بادمجون رو میشوریم و رنده میکنیم

و سپس آبش رو میگیریم ( نباید آب داشته باشن)

بعدش هم تخم مرغ و نمک و زرچوبه و... قاطیش میکنیم و میریزیم تو تابه

روغنم یادتون نره... :ws3:

 

 

بعدش هم با خیارشور و گوجه و جعفری و... تزئینش میکنیم و میزاریم سر سفره

در آخر هم نوش جان میکنیم... :4chsmu1:

 

نباید قبلش بادمجون کبابی شده باشه ؟

خام رنده می کنیم؟

لینک به دیدگاه
املت قارچ برای 4 نفر: %282331%29.gif

 

250 گرم قارچ

 

2 تا پیاز متوسط

 

3 تا گوجه

 

2 تا تخم مرغ

 

یکم فلفل دلمه ای

 

نمک وفلفل

 

مرسیییییییی

 

ولی من غذایی که توش فلفل دلمه ای باشه دوس ندارم :ws37:

لینک به دیدگاه

تو رو خدا ببین آخر عمری زدیم تو کار آشپزی و... :icon_pf (34):

 

شام کوکو خوردم دستورش هم پرسیدم... :4chsmu1:

 

کوکو بادمجون... :ws37:

 

بادمجون رو میپزیم اولش ( یعنی کبابی میکنیم)

بادمجون رو پوست میکنیم

بهش نمک میزنیم و میزاریم 1 ساعتی بمونه

بعدش بادمجون رو میشوریم و رنده میکنیم

و سپس آبش رو میگیریم ( نباید آب داشته باشن)

بعدش هم تخم مرغ و نمک و زرچوبه و... قاطیش میکنیم و میریزیم تو تابه

روغنم یادتون نره... :ws3:

 

 

بعدش هم با خیارشور و گوجه و جعفری و... تزئینش میکنیم و میزاریم سر سفره

در آخر هم نوش جان میکنیم... :4chsmu1:

 

 

ویرایش شد... :whistle:

فک کنم خوشمزست!

تاحالا نخوردمش...به مامانم میگم درس کنه!

مرسییییی:dancegirl2::icon_gol:

لینک به دیدگاه

من پیشنهاد میکنم تو این تاپیک غذاهایی گذاشته بشه که معمولا تو خونه پخته نمیشه...

 

 

 

یه ساندویچ خیلی خیلی خیلی خوشمزه نشونتون میدم درست کنین لذتشو ببرین :a030:

 

اول باید نصف مرغ (شامل ران و سینه باهم) با ادویه و نمک و غیره بپزین و خورد کنین.

یه بسته قارچ هم خورد کنین و تفت بدین. برای این کار اول کمی روغن تو ماهیتابه بریزین تا گرم بشه. لازم نیست خیلی داغ باشه... بعد قارچ خورد شده رو داخلش بریزین و فورا مقداری آبلیمو بهش اضافه کنین و هم بزنین. این باعث میشه قارچها سیاه نشن و مزه خوبی هم داشته باشن. کمی ادویه و نمک و زردچوبه بهش اضافه کنین و بذارین تا بپزه. دقت کنین که شعله گاز نباید زیاد باشه که سرخ بشن و نباید کم باشه که آب بندازه...

 

حالا توی نان باگت کمی سس سفید میزنین. (اضافه کردن سس سفید قبل از مواد خیلی اهمیت داره چون به خورد باگت میره و خوشمزه میشه)

مقداری گوجه و خیارشور میذارین و بعد مقدار زیادی از مرغ خورد شده رو زیرش میریزین و یه ردیف هم قارچ پخته شده روش.

 

تمام...

 

اسمشو بذارین ساندویچ مرغ و...

لذتشو ببرین :ws3:

لینک به دیدگاه
من پیشنهاد میکنم تو این تاپیک غذاهایی گذاشته بشه که معمولا تو خونه پخته نمیشه...

 

 

 

یه ساندویچ خیلی خیلی خیلی خوشمزه نشونتون میدم درست کنین لذتشو ببرین :a030:

 

اول باید نصف مرغ (شامل ران و سینه باهم) با ادویه و نمک و غیره بپزین و خورد کنین.

یه بسته قارچ هم خورد کنین و تفت بدین. برای این کار اول کمی روغن تو ماهیتابه بریزین تا گرم بشه. لازم نیست خیلی داغ باشه... بعد قارچ خورد شده رو داخلش بریزین و فورا مقداری آبلیمو بهش اضافه کنین و هم بزنین. این باعث میشه قارچها سیاه نشن و مزه خوبی هم داشته باشن. کمی ادویه و نمک و زردچوبه بهش اضافه کنین و بذارین تا بپزه. دقت کنین که شعله گاز نباید زیاد باشه که سرخ بشن و نباید کم باشه که آب بندازه...

 

حالا توی نان باگت کمی سس سفید میزنین. (اضافه کردن سس سفید قبل از مواد خیلی اهمیت داره چون به خورد باگت میره و خوشمزه میشه)

مقداری گوجه و خیارشور میذارین و بعد مقدار زیادی از مرغ خورد شده رو زیرش میریزین و یه ردیف هم قارچ پخته شده روش.

 

تمام...

 

اسمشو بذارین ساندویچ مرغ و...

لذتشو ببرین :ws3:

دهنم آب افتاد:ws3:

ممنون مهندس....حتما درستش میکنم:icon_gol:

لینک به دیدگاه

خوب اینجا آدم دلش هوس غذا میکنه چه وضعیشه

اگر خواستید من کله پاچه رو براتون توضیح میدم

آخه فقط کله پاچه دست پخت مامان و داداش خودم و قبول دارم.........واقعا خوشمزه هست:ws3:

لینک به دیدگاه
خوب اینجا آدم دلش هوس غذا میکنه چه وضعیشه

اگر خواستید من کله پاچه رو براتون توضیح میدم

آخه فقط کله پاچه دست پخت مامان و داداش خودم و قبول دارم.........واقعا خوشمزه هست:ws3:

حتما عزیزم:icon_gol: ببینیم کله پاچه شیرازی ها چطوره؟

لینک به دیدگاه

مواد لازم :

یک عدد کله کره ( گوسفند نربچه سال)

چهارتا پاچه

شکم و چهل خون

یا یک دست کله پاچه کامل

پیاز متوسط 1تا2 دوعدد

ادویه : نمک و فلفل و خسروداری (حتما) و زردچوبه به میزان لازم

 

طرز تمیز کردن:

اول تمام پشم های روی کله و پاچه ها تمیز میکنیم یا میدهیم بیرون تمیزش میکنند و چون همیشه مقداری از موهای ریزش جا میمونه با روی گاز قراردادن میسوزونیمشون....

شکم و چهخونش هم باید تمیز بشورید دیگه........(واقعا کار سختیه)

کله را همیشه موقع تمیز کردن باید چندبار از طرف گوشهاش به زمین بزنید تا اگر چیزی داخل آن هست بیرون بیاد (معمولا کرم های ریز ممکنه توش باشه)برای حفظ سلامتی خودتونه:banel_smiley_4:

 

خب حالا که تمیز شدند..

طرز پخت مرحله اول :

مامعمولا درون زودپز میپزیم کله پاچه رو چون زمان زیادی میبره با این وجود از 1تا دوساعت بسته به نوع زودتون زمان لازم داره برای پخت اولیهش

خب اول کله و پاچه ها و شکم و که بصورت قطعات کوچکتر خرد کردیم و درون زودپز میریزم

یک تا دوعدد پیاز متوسط رو خردکرده به آنها اضافه میکنیم ..

ادویه ها را اضافه می کنیم ...

خسروداری یک ادویه هست که باعث میشه بوی کله را بگیرد و به غذا بوی خوبی بده.....

به میزان لازم و تاجایی که هم ظرف جاداشته باشه نه خیلی پر که جای جوشیدن نداشته باشه و هم آب روی مواد را بگیره به اون آب رو اضافه میکنیم..

میگذاریم تا بجوشد و در حین جوشیدن روی سطح مواد را کف بوجود میاد که اون کفها را باید خارج کنیم و بعد از چند قل که زد درب ظرف رامیبندیم..

بسته به نوع زودپز بین 1تا 2 ساعت باید این غذا بپزد البته ممکنه زمان بیشتری هم بخواد..

یکی از نشانه های پختنش بوی دلپذیرش هست که به مشام میرسه......

بعد که این مدت گذشت شعله را خاموش میکنیم و درب ظرف را باز میکنیم..

 

مرحله دوم پخت :

دریک سینی بزرگ یکی یکی مواد را درمیاوریم و بسته به نوعش به ظرف دیگه منتقلش میکنیم..

شکم و چهخون یا فکرکنم همون سیرابی میشه به قطعات دلخواه درمیاوریم و درون یک قابلمه میریزیم..

پاچه ها را در میاوریم و بین انگشتان اون و باز میکنیم و یک عضو کوچک سفید رنگ که بهش مودزد میگویند رو از بین اون قسمت درمیاوریم و دور میندازیم...(اگر خورده بشه باعث بیماری ای میشه که شخص نمی تونه چشمهاشو ببنده و بخوابه):ws46: یا هر چیز غیر طبیعی دیگه ای که جزو اون نباشه مثل دمل های چربی در آورده و بعد پاچه رو هم به قسمتهای کوچکتر تقسیم میکنیم..

کله هم آداب خاصی داره برای پاک شدند و تفکیک اعضای خوراکیش

گوشها رو که جدا میکیند یک لایه قهوه ای رنگ روشون هست که باید جداش کنید و فقط قسمت کرمی رنگ یا زرد رنگ غضروفی اونو درون قابلمه مورد نظر بندازید..

پوست صورتش رو کنده و گوشتهای صورت رو انتقال میدهید ( خیلی خوشمزه هست خداییش)

قسمت بینی رو کامل دور میندازید ..:ws46:

چشمها رو هم باید در بیاورید و قسمت تیره رنگشو دور بندازید و باقیش منتقل بشه..

درقسمت اطراف چشم و بینی هم از همون مودزد ها هست که باید حواستون باشه درش بیاورید..

خود استخون جمجمه رو باید با ضربه نصف کنید تا به مغز بی نوای بره برسید..در این قسمت هم باید مواظب باشید چیزیهای ناآشنای خیلی عجیب و غریب رو دور بندازید...

دشبل (یا همون غده های چربی ) که در کله پاچه به وفور دیده میشه رو حتما دور بریزید بصورت چربی سفید رنگ و سفت هستند...

دهن یا همون پوزش و هم باید دور ریخته بشه .......

 

دیگه همه اعضای کله رو گفتم ........خوب حالا موادی رو که درون قابلمه ریختید با آب خود کله که توش پخته شده رو باز میذاریم روی شعله تا چندتا قل بزنه و آب به خوردش بره..میتونید بهش آبلیمو و نمک و فلفل هم اگر دیدی نیاز داره اضافه کنید..

بعد در ظرف ریخته با آبلیمو و نان سنگک میل بفرمائید.......

روشم میتونید چایی با آبلیمو بخورید تا چربیش ببره......

آب رو میتونید تلیت توش درست کنید..

 

 

اوف خیلی زیاد شد ببخشید دیگه

اگر جایشو نفهمیدید بگید تا دقیق بپرسم بهتون بگم..:4chsmu1:

 

نوش جان

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


×
×
  • اضافه کردن...